midsommar i ord!

Tänkte berätta lite om min midsommarafton.
det började med att jag åkte till stan med mamma, emma, nettan och uffe där vi vandrade runt i gamla stan och sedan satt på en ute servering och käkade lunch. När jag kom hem mötte jag direkt upp fanny så drog vi hem till mig och åt och förade litegrann. senare gick vi till milos där killarna var och jenny kom även, as trevligt!
När vi varit där ett tag så drog vi vidare till jennifer och därifrån drog vi vidare till bro. vid halv 2(?) åkte jag och Jenny tillbaka till killarna som var hemma hos milos där vi käkade korv, snackade och sen drog till lillsjön runt 4 där dem modiga badade! haha.

hade en super bra midsommarafton!
ikväll hade jag tänkt att vara med milos och kimpa men dem är så sega (sitter och äter middag nu!)
haha, så jag tror jag ska hoppa in i duschen nu och sen kommer roy om ett tag från öland hit.
Hörs senare, puss.



sötis!

midsommar

        

godnatt sweeties!

Idag har jag inte skrivit så mycket, men here we go.
GRATTIS MADDE SOM FYLLDE ÅR IDAG (TORSDAG), HOPPAS DU HAR HAFT EN SJUKT BRA FÖDELSEDAG! :)
Idag har jag fixat en massa saker, och nu på kvällen har jag och bror tittat på ghost, sjukt bra film!
ska gå och sova snart för imorgon är det midsommar och då tänker jag vara pigg och glad.


mina och mads ögon <3

fiffigt



titta vilken rolig sak jag hittade på bagsanddashion.se!
Det är en parfym box med massa olika rör och tester så man kan blanda sin alldeles egna favorit parfym och slippa dofta som alla andra, smart tycker jag! ;)

Godmorgon!

tjena, vaknade alldeles nyss och har bara hunnit ätit frukost. ska snart sätta på mig lite kläder innan jag åker iväg till brunna för att fixa mina naglar, det ska bli riktigt skönt och behövligt! Annars idag ska jag en snabbis till stan och sen kanske träffa Roy. annars blir det en lugn dag/kväll med fix av ögonbryn och göra sig lite fräsch inför midsommarafton som är imorgon, längtar!

Men vi hörs sen, puss.



snart är vi här, sjuuukt!

Min älskade vän

Innan jag går och lägger mig ska jag skriva mina tankar och känslor för min underbara vän.
Maria Gelinder!


Snart åker vi iväg, närmare bestämt 3 dagar. det är helt sjukt jag är så jävla taggad och vi kommer ha det så himla bra tillsammans där. Och sen när vi kommer hem så bor du inte längre med gångavstånd till mig. Det blir inga fler spontana promenader ni vet som "möts om 5 min, viktigt!" nu måste vi planera mer innan vi ses vilket kommer bli en stor förändring, men jag vet att det hur som helst kommer bli skit bra. Vissa vänner glider man ifrån.. och kommer på olika ursäkter varför det blev som det blev, men det är bara rena skitsnacket, jag är helt säker på att vi inte kommer glida ifrån varandra, och det vet jag redan nu från mitt hjärta för att vi vill vara med varandra hela tiden och utan varandra och varandras stöd så blir livet så mycket tuffare.  Vi kommer spendera  tusen nätter på marias balkong hädanefter, jag bara älskar den redan nu. Vi kan välja mellan stadskänsla och "landetkänsla" beroende på om vi vill vara hemma hos henne eller hos mig, det kommer bli så jävla bra och det är jag helt säker på!

Maria Gelinder, du är så sjukt bra!




my day

De gånger jag har haft tid att blogga idag har det tyvärr inte gått!
såhär har min dag sett ut iallafall:

-jakan med tessie
-packat
 -en fika inne i stan med mina tjejer!

kom precis hem från Cafe 60 där vi har tillbringat hela kvällen med en stor chai- latte och en varsin godbit och massa snack. Hur mysigt som helst, glömde tyvärr att ta bilder.
Ska ringa älskligen nu och snacka lite innan jag somnar för imorgon har jag massor med saker som måste fixas så ska vara pigg. tänkte lägga upp lite bilder nu från tjejmiddagen igår men min data är jätte knasig så det funkar inte!
får säga godnatt såhär bara helt enkelt, hoppas ni har haft en bra dag, det har jag! :D

I like it!

Hello you!
Vaknade av en ringande telefon vid 12 då jag fick snabba mig på för att möta Roy på tåget. vi åkte in till stan och kikade lite, men fyndade tyvärr inte det vi letade efter. Kom hem för ett litet tag sedan och ska titta på en film och ta det lugnt nu eftersom jag inte mår så bra, men det vill jag göra ikväll då det blir tjejmiddag!

Igår natt tittade jag på raise your voice som faktiskt var en riktigt härlig film enligt min mening!



den var både sorglig, härlig, man blev riktigt glad, och fick många tankeställare!


godnatt.

 
min natt: film, te, halstabletter, stor-pojkvänskofta, säng, stort täcke, sömn.

härlig dag

Vaknade upp med älsklingen då vi tog det lugnt och sen gjorde oss i ordning. Senare tog jag tåget till sumpan där jag gick hem till min bästa vän ia som har flyttat! det var superfint så det kommer bli bra.
Ví drog ner till solna centrum ett tag och tittade lite i affärer osv. därefter tog jag tunnelbanan till Kista och mötte upp min käre mor för att käka god mat vid food court och titta på bio,riktigt härlig dag!

Nu har jag dessvärre så ont i halsen så jag vet inte vart jag ska ta mig till, ännu mer panik får jag när jag tänker på att jag åker på söndag och då ska jag fan inte ha ont nåågonstans, men det ordnar jag!
Imorgon ska jag en vända till stan med royi bara för att köpa lite saker men annars blir det en dag full med vila så att det inte blir värre.


godnatt vänner

Okej, det blev inte så mycket mer rolig bloggning idag!
Tränade i ca 2 timmar och det var hur skönt som helst. åkte därefter hem och duschade för att gå till mamma och käka middag. Roy kom dit ocskå. Vi åkte sen vidare och hyrde film, köpte ostkaka samt godis!
så nu har vi ätit en massa och sett en bra film, nu har jag och roy dragit vidare till min far där vi ska sova.
ha en bra kväll, puss!


det känns som höst för det regnar heeela tiden, men jag är lycklig ändå!

varning för lååångt inlägg

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev! ska berätta om min helg.

I fredags hade vi ju skolavslutning och det firades på party hemma hos Amanda vid odenplan, trevligt folk och en rolig kväll. drog med mina tjejer till donken och köpte mat. Jag köpte med mig mat till mig och Roy så åkte jag hem till honom och sov, mys!
vi vaknade i lördags runt 11 då vi gjorde lite allt möjligt innan jag drog hem till mig för att få gäster. Vi firade min födelsedag eftersom jag är på malta på min riktiga födelsedag! fick en massa pengar till resan och ett jätte fint halsband, super nöjd! Därefter drog jag mamma och mormor upp till Golden Cave och käkade. jag tog en jättegod ceasar sallad, woho. drog hem och gjorde mig iordning och sen drpg jag till Vallentuna där min kära madelene hade födelsedagsfest, det var jättetrevligt och massa bilder kommer senare!

Fick i allafall skjuss hem av mamma då jag gick och la mig direkt.
Nu vaknade jag för ett tag sen och äter frukost. ska snart dra in till sats och träna lite, skönt som fan!
förlåt för ett jättelångt inlägg, men om ni kikar in senare kommer förhoppningsvis lite glada bilder i stället. puss på er


 Jag, olivia och carro.. oförberedd bild på skolavslutningen! haha

sommarlovet är här

Idag var det skolavslutning, yes!
efter det drog vi in till stan och tittade lite och även käkade god ceasar sallad på John chris, sjukt mysigt.
Kom hem för ett tag sen och ska snart göra mig iordning lite smått för att sen träffa lite vänner och börja den långa kvällen med att föra hemma hos mig tror jag.

Drar därefter in till odenplan där det blir party, jag börjar bli taggad!
Vi hörs innan jag drar igen, puss.


 

Jag och tess på skolavslutningen idag, mitt lyckopiller <3

IM SO HAPPY

Vi hann inte riktigt göra iordning någon mat, så jag och mamma drog upp till thai maten och satt ute och käkade, super mysigt och gott. Därefter åkte jag och ia iväg och tittade på roys match, där han spelade great!
Kom nyss hem från lite allt möjligt smått och gott nyss men nu ska jag i allafall lägga mig och läsa m.m.

Imorgon ser min dag ut såhär:
-avslutning på intiman till kl. 10.
- Lunch/fika med tjejerna?
- Hem och göra sig iordning
-party all night long.. för då har vi SOMMARLOV!

min dag

Hej mina vänner!

Idag började jag 10 och slutade halv 11, ganska onödigt att vara på lektionen men vi tittade dansfilmerna som vi spelade in på idrotten så det var ganska roligt. Därefter drog jag och maddisen till SATS och tränade vilket var hur skönt som helst. kom hem runt halv 2 då jag har gjort lite allt möjligt.

Ska snart hem till mamma och se om jag kan hjälpa till att förbereda någon mat. Senare blir det en tur till biblioteket i bro för att låna 2:an ur twilight böckerna så jag har något spännande att läsa!
därefter ska jag titta på pojkvännens match så hoppas det går bra!
annars blir det en lugn kväll eftersom att jag har skolavslutning imorgon.
puss


Nu vill jag ha sommar och sol, 10 dagar kvar till paradiset <3

Hawaiian tropic



detta ska bli mitt innan jag reser bort. Titta den söta färgen, och samtidigt
är det bra solskyddsfaktor på så att jag inte bränner läpparna. Finns på apoteket för 39 kr!
billigt och superbra.

have a nice day

Nu åker jag in till stan för att köpa det allra sista inför malta såsom saltvattensspray och allt möjligt bra.
Vi hörs senare när jag kommer hem, puss!



 


det här ska jag köpa idag, och sen även deo och liknande nödvändiga prylar!


 


mums



råkade visst sova för länge. skulle vara vid showen vid 9 och sen hade jag tänkt att svänga förbi tessie lite runt 10 för att snacka en massa, men jag sov.. tills nu! har precis gjort en god fruktsallad till frukost i allafall!

-

Idag har jag fått en del motion faktiskt! När jag kom hem från jakobsberg drog jag till mamma där vi käkade god middag och sedan tog vi en timmes promenad. kom hem och var hemma ca en halvtimme innan jag mötte Ia för en timmes promenad okcså, skönt!

Jag är i allafall hur trött som helst och ska sova nu.
imorgon ser mina planer ut såhär:
-sommarshowen
-stan
-barkarby

Och sedan har jag inga speciella planer för kvällen så får se!
godnatt, puss.


favoritlåten för tillfället.




en snabb vända till jakobsberg

 
ska närsomhelst åka in till jakobsberg och fixa lite saker.
Jenny följer med som sällskap också, trevligt!
såhär ser jag ut idag förresten, nytvättat hår och osminkad, orkar verkligen
inte sminka mig idag.. hah!

hörs senare när jag kommer hem, puss!

frida in focus


mums



Just nu sitter jag och dricker ett glas med massa c-vitaminer!
Ska snart hoppa in i duschen för att sedan åka in till jakobsberg
en snabbis och byta lite saker. skriver mer snart, puss!

vad händer med världen?

Det är helt sjukt vad folk är kapabla till att göra, läs aftonbladet för att se allt som hände, jag blir livrädd att det finns sådana människor. Och möjligheten att personen som mördade Therese gick i hennes klass, alltså ca 16 år. fy!
Under finns även hennes blogg, och det är hemskt.. det är alltid de personer som verkar stå med båda fötterna på jorden som råkar illa ut. Hennes motto var "Liv livet fullt ut"- och det borde inte varit slut för henne redan där!

Det är i allafall ett citat jag verkligen håller med om till 100% så det kommer jag absolut efterfölja!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5333771.ab
http://thresrojo.blogg.se/



Rest in Peace. Detta borde inte vara möjligt..
jag kände inte den här tjejen, men om ni läser hennes blogg
märker ni vilken positiv tjej det här var!


Godnatt :)

Nej, nu är det dags för mig att komma i säng.
ska ringa royi och säga godnatt sen jävlar blir det sömn för min del, gud så skönt!

Juste måste påpeka en rolig sak, när vi tittade på tv hos mamma så slog vi på "Rainman twins" vilket var väldigt intressant. Två enäggstvillingar på 50 år som har en sorts sjukdom, som gör att dem har som en data i huvudet som kommer ihåg alla datum. Man kunde tillexempel fråga vilken dag den 5 november år 1987 var och dem svarade utan att fundera i några sekunder! Dem kommer också ihåg vädret varje dag under hela deras liv.. sjukt!



Om ni är intresserade så titta från 5.45, rätt kul att se!

urkass uppdatering

sorry för det, men jag har i allafall haft en urmysig dag.
Direkt efter skolan gick vi tjejer och käkade god lunch på resturang. satt där ganska länge innan jag och Olivia tog bussen in till stan och tittade. efter ett tag kom även min älskling in och vi gick och letade lite t-shirtar åt honom inför i sommar, fyndade en hel del!

Jag och Roy åkte i allafall hem till honom sedan där vi myste, och sen somnade jag.. haha. När jag vaknade var det mat, mums. sen tog vi det bara lugnt innan jag åkte hem. Väl hemma drog jag till mamma som hade förberett med jordgubbar och glass och vi satt och snackade och tittade på tv, mysigt!
Nu är jag hemma i allafall och gör en storstädning av mitt rum, och tro mig.. det behövs verkligen!
Imorgon går vi nog bara på ca en halvtimmes lektion och sedan hittar på något annat skoj.
puss puss hörs mer ikväll.



Lite rolig bild sisådär, high heels is the shit.

-


ring



det var väldigt svårt att få ett bra foto där man ser hur ringen verkligen ser ut!
så jag får väl förklara istället. Det är som två ringar med både guld och silver( vilket är väldigt bra då man kan ha på sig den till allt) och sen är det ett hjärta med silvriga stenar i! I love it, och kommer bära den så länge jag och min bäste vän håller ihop, alltså ett jävla bra tag!

sol

hej vänner!

hoppas allt är bra med er. vaknade runt halv 12 och skyndade mig för att åka till jakobsberg med Ia för att göra ett viktigt ärende, hihi. vi köpte även vänskapsringar, as söta. Nu är jag hemma och har precis ätit persika till frukost. snart blir det ut för att göra lite roliga saker, puss!

Om exakt 2 veckor är vi på malta, jag kan inte låta bli att få världens största leende!


osminkad sanning

 

Hur trött som helst. godnatt!

Godmorgon!

Igår blev en rolig kväll med folk i brors lägenhet. KOm hem runt halv 5 och vaknade för ett litet tag sedan.
Ska snart in till stan och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på!
nu vill jag ha en stooor frukost så det ska jag fixa. puss



förra året, haha!

Puss

 

ikväll blir det en midjekjol med ett linne till som är lite broderat! ha en bra kväll, puss.



FREEEEDAG

Nu är det fredag och jag är så himla glad!
tänk er.. det här är sista helgen innan sommarlov, sjukt hur fort tiden har gått.
hoppas pappa kommer hem snart med lite godis, sjukt sugen, haha.
Sen ikväll ska jag vara med massa kompisar och parta litegrann sådär!

Hoppas allt är bra med er, och att ni är lika glada som jag.
grattis till alla som har tagit studenten idag.. även fast vädret inte varit på topp, men det märker man väl ändå inte när man är så glad som dem där uppe på flaket..
aja nu ska jag sluta babbla om helt ointresserade saker och ställa mig vid fönstret för att kika när pappa kommer ,haha!


visste ni att min bror är sjukt underbar ;)?


En del av det jag beställde idag!

Om ni är lite nyfikna på det jag beställde idag så finns en del av sakerna här! Mest basic saker men det är alltid bra att ha. nu ska jag göra mig iordning för att lägga mig i sängen och träna på mitt tal tills imorgon!
Önska jag var ledig då så att jag kunde följa med mina vänner och se alla som tar studenten här där jag bor! men men, jag får helt enkelt leva utan det. godnatt, puss.


on the top of the world



Om man följer The city så har man antagligen hört den här låten ett antal gånger, men den är ju så himla bra!

skön dag

Kom till Roy runt 2 två då vi bara tog det lugnt och så. lagade mat och lite annat!
vi tog samma tåg tillbaka då jag skulle hem och äta och älsklingen på träning. Stackarn att springa i det här vädret..haha.
aja nu har jag ätit klart och så och ska börja plugga, mitt sista arbete!
Det går nog ganska snabbt hoppas jag, men det är ett argumenterande tal och usch vad jag är nervös, men det går nog bra. hörs senare med roligare information! puss


dagens



idag blir det ett par jeans med en svart tröja och en klocka som smycke!
enkelt men funkar en vardag.

blir ingen skola för min del utan ska hem till Roy och mysa med honom och även skriva klart mitt tal, puss.

i like it

Har suttit och beställt tills nu! så nöjd.
fick med 13 olika tröjor inför sommaren, en jeansjacka, skor och smycken!
Min kära mor sponsrar mig lite också, taaack!

Ska snart göra mig iordning för att dra iväg till skolan i allafall. men börjar inte förens vid 2 så kan ta det lugnt.
puss


 



det var inte just den här, men en annan.. minst lika snygg!

God morgon!

Idag är jag happy.
måste köpa massa nya linnen och så till malta, så jag kikar in på hms hemsida och ser att i princip ALLT är på rea.
nu sitter jag och väljer ut lite så får vi se vad det blir sen.

Idag får vi se om det blir skola eller om jag stannar hemma och pluggar.
puss!


sol

Nu blev det ju riktigt fint väder på kvällskvisten!

Orkar inte plugga så mycket mer just nu, ska skriva klart diskussionen och sedan ta en promenad med min kära mor, mys. När jag kommer hem blir det förhoppningsvis middag och sen ska jag skriva min slutsats och sedan skicka in mitt sista skriftiga arbete i årskurs 1! underbart.

talk later cuties.
ps. madde skulle gå med sin käre pojkvän kalle och köpa glass inför kvällen, jag blev lite inspirerad måste jag erkänna!
så det kanske blir att gå förbi konsum när jag är ute för att köpa glass.. eller kanske jordgubbar.



dagens aktiviteter!

Vid halv 10 imorse stog jag i regnet på gärdet och var  redo för summergames, haha.
det ösregnade men vi körde på ändå. "tyvärr" var vår coach tvungen att åka in till sjukhuset då en tjej från en annan klass skadad nacken. därför fick hela vår klass avbryta kampen och åka hem, OHNO tänkte alla.. haha eller inte.
Det var förstås jättehemskt att hon skadade sig såkalrt, men orkade verklgien inte vara kvar och springa i regnet.
 
kom i allafall hem runt 13.30 och sitter och skriver på mitt arbete som ska in ikväll. men tror jag skickar in det rätt snart så att jag har kvällen lugn, är sjukt trött!
Innan jag skriver klart mitt sista på labben ska jag i allafall ta en varm dusch och göra hårinpackning m.m.
puss


jag vill ha sommar och sol!

godnatt

Tänkte säga godnatt.  ska gå och sova redan nu då vi har summergames med alla jensen skolor imorgon!
hoppas det inte regnar allt för mycket.

Jag håller er uppdaterade, puss och sov sött.




snyggingar, höhö.

trötter

Gick inte till skolan så har bara tagit det jättelugnt och även pluggat endel.
Pencillinet gör mig trött och magont är inte det skönaste, men jag är en surviver! haha.
ska lite senare ta en promenad med Ia för att få frisk luft och snacka en massa och sen blir det back to work.
puss



seriösa är inte vår starka sida..
men lite söta är vi ändå!

söt låt!



There's a hole in my pocket that's about her size
But I think everything is gonna be alright
Yes, I hope everything is gonna be alright


Snygg

Fashion agains AIDS kollektionen har funnits ett tag på HM nu, jag älskar de olika trycken hur coola som helst!
men min favorit är helt klart den här:


Hur snygg som helst! Men jag var ju inne igår och då fanns det bara herrstorlekar kvar, men
det kanske är lika bra då jag inte har råd med mer kläder nu!

Godmorgon!

Idag mår inte jag särskilt bra. får se om det blir skola eller inte!
annars ska jag sova och plugga hela dagen, usch hatar att må dåligt.
puss

haha. sorry för negativt inlägg!


godnatt

Har haft en trevlig kväll idag!
runt kvart i 9 mötte jag Fanny och Kimpa och vi kilade ner till lillsjön där Jacob, Max, Alex och några till killar var. vi satt mest och småsnackade och vissa badade. vid halv 11 var jag hemma igen och nu satte jag mig och började plugga lite.. vet att det är sent men ska sova om en halvtimma så det är ignen fara, haha.

börjar annars halv 1 för er som vill veta, och har lektion i ca.. 10 minuter. efter det har vi så lång håltimme att jag och tjejerna troligtvis skippar vår sista lektion eftersom att det är eget arbete. funderade på att sätta oss inne i stan på något fik och plugga lite tillsammans eller nåt och bara snacka skit, men får se hur det blir!
återkommer imorgon, puss och godnatt!


1 juni och sommarkänslor, fast imorgon kommer regn!

nails



tänkte tipsa er tjejer som alltid går och betalar för fransk manikyr, vilket jag också har gjort ett bra tag.
men för kanske 2 månader sedan slutade jag och tog bort gelen för att låta mina egna naglar göra ett försök.
det har faktiskt funkat ganska bra och om man målar dem tycker jag absolut det funkar!
här på bilden sittar jag och målar mina med fransk manikyr.
 

lite bilder från dagen

 

Morgonen började med bikinin på och en god smoothie på balkongen i det fina vädret.



Köpte även killer- dojjor när jag var i stan en snabbis med madde efter skolan!
dem kommer det dansas mycket med i sommar.



dagens klädsel var ett par jeansshorts, vitt linne och ett par låga pumps.

och så här såg jag ut i fejjan. Lite mascara och sedan en fläta, enkelt är skönast!

Godmorgon!

ställde klockan på halv 9 då jag klev upp och satt på mig bikinin.
Har suttit ute och pluggat samt käkat frukost, hur skönt som helst!
nu har jag i allafall precis duschat och klätt på mig och ska skynda mig till bussen för att dra ner på stan ett tag.
ha en bra dag, puss!


denna tänker verkligen jag testa, låter ju hur gott och somrigt som helst!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus