snygg!

Untitled

Jag och ia satt och pratade om bikinisar och att hon ville ha leopard men inte hittat någon snygg. snyggare än den här kan man ju inte hitta, älskar att det är bandeu fast med andra band mot vanliga, formen är underbar och a, jag älskar den. Fan att inte jag passar i leopard!


Godmorgon

Promenaden blev rätt lång på ungefär en timma och sen gick vi hem och tittade film och snackade hela natten till klockan var ungefär 6 och vi var riktigt trötta. Kom nyligen hem och ska städa rummet riktigt ordentligt eftersom det kommer gäster hit och så hade det varit roligt att kunna gå på golvet och inte på kläderna.

Så vi hörs lite senare, kisses!



night

nu blir det promenad med trevligt sällskap, godnatt på er!


hej mina vänner!

Imorse stog jag inte ut länge så åkte till frissan där jag klippte av tyvärr rätt mycket av mitt hår men det växer ut fort nu eftersom det är fräscht så det är skönt. Därefter var det skola som gällde ända till 5 då jag åkte direkt till kista och mötte tessie för lite shopping! Blev en fin klänning som kommer användas flitigt i sommar och även på maskeraden som är om någon vecka.

Jag och therese planerade också några veckor framåt vilket gillas, allt kommer bli grymt.
Nu: städa, plugg, äta!


 
there you go

Jazz

Träningen idag var riktigt rolig och jag bara älskar att man känner hur man utvecklas. Jag och sötan käkade innan och sen gick vi till DC lite tidigare för att gå igenom koreografin.  Måste träna extra på split hoppen så det får bli på tisdag då jag och tessie ska köra extra hårt. Hon hade en rolig dans att visa mig okcså, så det satsar vi på.


den här låten dansar vi till just nu på jazzen, kul!

djurmönstrat


-leopardblus
-svarta jeans
- tror det blir tygskor och skinnjacka till, men får se!

Ha en bra dag, i will.


vad hände?



Ute och sprang imorse och till frukost blev det en massa frukt och vatten, haha vad hände med mig?
Lär väl sluta med mc donalds till middag innan träningen! puss.


kavaj

Untitled

Jag var inne en snabbis på lindex häromdagen och såg den här perfekta kavajen! ljus och somrig, fickor, och annorlunda dragkedja. jag älskar den! Däremot har jag lovat att inte köpa fler vårjackor nu, så passa på ni!

Godmorgon!

solen skiner, älskart. Synd bara att man går i skolan hela dagen, usch.
Jag tänkte i allafall vara lite duktig och gå ut och springa nu innan frukost, duktigt va?


åh vill göra något med mitt hår.. det är kaos.


you look kind of cute

var som sagt hos brorsan några timmar och nu har jag pluggat lite matte, det känns inte bra inför provet imorgon men får hoppas på det bästa. Jag ska hoppa över min idrott imorgon också så får sovmorgon även då, gud så skönt. Men vår lärare får faktiskt skylla sig själv, jag tänker i allafall inte komma till gärdet och springa runt och sedan inte kunna duscha och göra mig i ordning inför resten av skoldagen för att omklädningsrummen där ute inte har öppnat än, då får han ju faktiskt skylla sig själv!

Men nu ska jag borsta tänderna och allt därtill för att gå och lägga mig, puss på er.


(haha förlåt, men var tvungen)

En full Kim som var i ytterst behov av att prova mina klänningar mitt på dagen,
mina grannar måste ha undrat.

GODNATT!



skola

Kul att man sitter inne i skolan nu medan solen skiner och det är supervarmt ute. Men varför inte, vi slutar vid 5 idag och då blir det att snabba på att köpa present innan jag åker hem tiill Daniel där släkten och familjen är på plats. Ha en bra dag mina vänner, puss!


snygg!


today


mörk bild, men idag har jag iallafall på mig:
-svarta jeans
-låga klackar
-vit t-shirt med tryck
-jeansjacka


I wish

Untitled

lång hundpromenad

Jag kom precis hem från en hundpromenad som var mycket längre än planerat. Gick i nästan en timma och sedan hem till honom ett tag och hjälptes åt med min matte och satt och snackade så nu är jag hemma igen!

Supertrött så ska gå och lägga mig direkt, sov så gott!





dance








ha en utomordentligt bra dag. (vilket jävla ord, haha)


Igår i globen

Jag har precis ätit min äskade frukost som består av kötbullemackor och äppeljuice, haha!
Ska borsta tänderna och göra mig iordnig för att dra till skolan nu. världens skönaste skoldag.
Sen blir det lite annat, ha en bra dag!


sneak peek


Nästan alla citat på min vägg

mitt sminkbord

mitt vackra rosa eifeltorn

amor vincit omnia-kärleken övervinner allt.

sunshine!

Godmorgon!

jag vaknade precis och ska nu sätta mig med frukost och matteboken ute i solen.
Hinner sitta där i någon timme så det blir underbart!


ungefär såhär ser jag ut just nu, borde räcka om jag ska sätta mig i solen!


grymt

Åh vad jag älskar Bounce. Deras uppträdanden är grymma. musiken är grym. stämningen är grym och minst sagt.. bounce är bäst. Nu är jag riktigt trött i allafall så ska gå och sova, ni kanske får lite filmsnuttar imorgonbitti!

Morgondagen ser förövrigt ut något i denna stil:
- skola 12.30-15.00
- hitta present till Daniel
-plugga matte som tusan!


godnatt!

lovely

Untitled


back again

Okej nu har jag bestämt mig för att fortsätta skriva här i bloggen!
Kunde inte riktigt bestämma mig och har inte haft någon inspiration alls men nu kör vi igång som vanligt.
har haft en superlugn helg förengångsskull så jag känner mig riktigt utvilad! så nu kan jag och älsklingen parta extra ordentligt på valborg nästa helg. Jag har en massa saker att se framemot nu och jag älskar´t.

Ikväll är det i allafall Bounce i globen som gäller. Hörs innan jag sticker, puss!


kind of.. tired

förlåt igen, men är det helg så är det!
I fredags var det middag hos Olivia som fyllde år med mina finisar och Olivias kompisar, mycket trevligt. Jag och madde taggade till på plats så när alla andra skulle iväg på krogen ville vi också fortsätta. Mötte upp ia och vi åkte sen till Kungsängen och firade eugenia som fyllde år. Slutade ganska tidigt så vi drog hem till mig lite folk och så. Upp rätt tidigt och körde igång igen, så det ska vara! Drog upp till centrum ett tag och sen tillbaka till mig.

Vaknade trött som tusan imorse men det var träning som gällde. På med klackarna, sätta sig in i koreografin och köra! Kom hem för ett tag sen och väntar på maten nu.

Ikväll blir det plugg och ta det lugnt, så himla skönt. Puss!



födelsedagar

Idag är det fredag och två av mina fina vänner fyller år! Efter skolan åker jag och tjejerna hem till Olivia för att fira hennes 19 års dag innan dem drar ut på krogen. Louise födelsedag får vi allt ta och fira snart i allafall!


Jag och lollo för väldigt många år sedan!
Grattis mina vänner- kärlek till er

 


Bobby´s



Blev en snabbis till coop efter middagen då jag behövde lite allt möjligt såsom deoderant, hårprodukter, strumpor med mera. Ska prova Bobby´s vilket ska bli spännande att se om det är så bra som folk säger.

Jävlar.. messade mamma för en stund sen och frågade om vi skulle övningsköra, och hon sa ja.. nu börjar jag bli rädd. Jag hoppas ni inte stöter på mig, jag är en fara i trafiken det kan jag lova.


jag älskar att vara 17!

Jag är ledsen för den dåliga updateringen men så blir det ibland. Igår blev det fika med finisarna igen i ca 2 timmar vilket alltid gillas.Pluggade sedan hela kvällen och jag hade panik inför mitt prov, förstod absolut ingenting tyckte jag men när jag lugnat ner mig och vaknat till den fina solen i morse blev jag lugn och försökte mitt bästa vilket ocksp ledde till att provet gick bra och jag gjorde rätt på hela bokslutet.

Idag blev det en lång dag men ändå underbar. Jag, maddisen och stephanie höll ena delen av idrottslektionen vilket gick rätt bra. vi hade sedan lunch där vi satt ute i flera timmar innan skolan började. Istället för att åka hem åkte jag direkt hem till jenny innan vi åkte över till jacob som fyller 18 idag, grattis älsklingen då!!!
Grabbarna hade börjat föra och käkat middag och när vi kom blev det lite olika spel m.m. Alla taggade till inför skivan ikväll men jag och ante tog det lugnt tyvärr eftersom vi inte kan följa med ut.
Juste, vi hade helt glömt bort present till jacob så vi fick göra det bästa av situationen. vi gick och köpta extra (tuggumi) i alla färger som fanns, alltså en väldans massa paket, en slitz tidning samt ett ljusrosa födelsedagskort med en prinsessa på där det stog "till vår lilla princessa"- åh jag älskare. okej.. det låter väldigt skumt såhär men såg faktiskt rätt bra ut!

Hoppas de får en bra kväll i allafall och jag bad jenny parta och dansa för mig med! ;)


vardagsliv

Dagen har varit skön trots första skoldagen. Fikade med finisarna madde och carro ett bra tag ute i solen innan det var dags för olika aktiviteter. Jag gick in till centralen och mötte Tessie och vi drog vidare på salsa. eftersom de är slutet av terminen var det alldeles för svårt att hoppa in nu men vi har bestämt oss för att ta kursen nästa termin, ser så grymt kul ut. Läraren är underbar och musiken är pricken över i:et.

Efter dansen tog vi oss hemåt och jag har resten av kvällen bara käkat middag, packat och flyttat över till pappa samt pluggat. förstår inte mycket av bokslutet som jag har tills på onsdag men en riktig snäll prick ska hjälpa mig innan skolan imorgon.

Nu ska jag avsluta mina ytterst roliga konversationer på msn och sen krypa ner i sängen. Imorgon står skola,plugg och dans med tjejerna på schemat.

Godnatt, and sleep tight!


hjärtan



Har inte jag typ världens sötaste nyckel?
det tycker i allafall jag!


påskpresent av kära mammi



fick dessa i påskpresent av mamma och jag älskar dem. kommer användas flitigt i vår och sommar, dem är ju riktigt sköna att gå i och även snygga.


tröttis

Jag är supertrött och kom inte heller upp till mitt viktiga samtal. Får alltså ställa klockan i morgonbitti igen. Jag vaknade i allafall precis och ska hoppa in i duschen, sen blir det en god smoothie och göra sig iordning innan jag drar till skolan om sådär en timma ungefär!



Om någon skulle vara intresserad av klänningen så maila mig!

night

Min balklänning las precis ut på blocket så nu får vi hoppas på att någon gillar den lika mycket som jag gör. Ska gå och sova närsomhelst eftersom det är skola imorgon efter ett härligt lov.

Planerna för morgondagen ser ut såhär:
-ställa klockan tidigt för att ringa ett viktigt samtal
-skola 12.30-15.00
-Salsa med
mitt hjärta
-plugg!!

Sov så gott sweeties, jag lovar er att det kommer jag göra..


bara för dig lilla p



blev inte sådär jättebra kort i farten och det är en del väggord man inte ser och så vidare. men här har ni en liten tjuvkik på mitt rum i allafall. Kan visa tydligare någon dag i veckan hela rummet!


jag.vill.ha

Untitled


Jag gillare



promenad upp till centrum, middag på uteservering + en massa snack- kan det gå fel?
Nej skulle inte tro det..


like it

Igår drog vi som sagt hem till milos där vi började föra lite lätt och grabbarna kollade matchen. Därefter gick vi på party där söta liza och fler var som jag inte träffat på jättelänge. Vaknade upp vid 11 imorse och var hemma kort därefter. Har hunnit med ganska mycket idag:

- stinsen och hämta skor
- fika hos mormor
- pluggat ute i solen

Nu ska jag plugga lite till innan jag möter upp liza för en promenad i vårvädret!


hej mina vänner..elleeer

jag ursäktar min vän ia som behövde skriva av sig lite i morse. Vi kom hem från danderyd runt 6 imorse. Hade en rolig kväll med mina tjejer som vanligt. Gick upp runt 2 och har därefter i princip.. ätit. En bra gärning har vi i allafall gjort, var nämligen och  hälsade på ias farmor där det bjöds på fika. Ia fick med sig majs hem också, det blire party på. Ska snart äta god ceasarsallad och sen gör vi oss iordning för att gå upp till milos där vi börjar innan vi får se vart kvällen tar oss.



Ursäkta mina/min väns väldigt seriösa inlägg på senare dagar, hoppas ni mår lika bra som oss!

pussar

heeej bloggen! idag mår jag såååååå bra! inte bakiiis alls, lixom omg!!

friday it is, party it is!

det är fredag och dags att börja tagga till. Jag ska hoppa in i duschen snart och sen drar det nog iväg hem till sötisen madde som jag inte träffat på hela lovet, inte okej! kimpisen ringde precis och han och milos är på väg över, men sen börjar jag fixa mig.

Är ni på g? inte jag.. men det kommer, always does.


haha gammal bild, och driv bild.

Hallå där!

Kom hem från trysil igår och vi har haft det super bra och mysigt. Direkt när jag kom hem kom även min söta ia hit- det var på tiden! Vi hade en massa att snacka om som vanligt så gjorde det några timmar innan vi drog upp till centrum på någon fest.  Kom dit vid 1 hemma runt halv 3 igen och så fortsatte snacket. vaknade för ett tag sen och nu ska vi fixa klart i mitt rum och sen får vi se hur dagen fortsätter, kind of loving it.

  

några bilder från trysil!


godnatt!

Inlämningen gick bra och nu har jag äntligen riktigt lov! Finingen kom hit så vi satt och snackade en massa skit ett bra tag. Nu ska jag städa lite här hemma och sen ska jag lägga mig och sova, ska upp vid 8 imorgon. snacka om trött då!


panic

Har lite panik inför allt plugg men det löser sig. Det är sista inlämningen som jag håller på med nu och ja hoppas det går fort sen. Ska över till pappa och käka god middag och sen ser kvällen ut ungefär såhär:

- Långpromenad med min fina tessie!
- PLUGG!
- över på film/bastukväll om jag hinner klart med arbetet.

hejdå på er, puss.


söööötisen!

bättre

Att sitta ute på verandan med en iskall latte, musik, filtar och mjukiskläder gör det lite lättare att plugga en söndag då vi har lov!

Jag ska fortsätta nu och hoppas på att jag kan göra klart den innan 7, får se hur det gåt med det. Hoppas ni utnyttjar det fina vädret, jag försöker så gott det går. Puss!


destination unknown


ha en bra kväll!


hur gör vi? nu kör vi!

Tog en supermysig promenad med fina jenny i ungefär 2 timmar tror jag! När jag kom hem var det middag och nu ska jag börja fixa mig. Får se vart vi drar ikväll men vi är på g, ohyes.


Jag kör liknande klädsel ikvälll, får funka.


love it!



I mitt rum hemma hos mamma har vi köpt till en svart bänk med fack i där jag har mina väskor, några skor och så vidare. Ovanför har jag köpt till en massa ramar att sätta som ni kan se. Innanför ramarna finns det bästa i mitt liv- mina vänner och familj. Igår hittade jag en massa fina ord som jag kom på borde vara fint att fylla ut på denna lilla vägg. Jag blev supernöjd- love it!

Ska hem till pappa och fixa alla mina väggord idag också, jag älskar texter och betydelsefulla ord- märks det eller?

(i den tomma ramen kommer självklart min tessie upp och även amanda och olivia!)


snabbis


gjorde mig iordning väldigt fort idag och är inte riktigt nöjd, men what to do.
Nu tar jag en promenad i det fina vädret innan det blir tåget hem till sötisen och påvägen möter jag upp carro och amanda. det här kommer bli bra! puss på er.


:)

Bloggen har fått lida en del, men så är det ibland. Igår när jag kom hem runt 8 började skriva på ett arbete som inte gick lika bra. jag blev galet irriterad för precis när jag var klar så crashade datan haha. Milos kom och gjorde mig glad istället och så käkade vi lita. sen kom kimpa och jacob också så vi satt och skrattade för det mesta.

Drog sen hem till jessi där vi hade trevligt. Kom hem vid 11 imorse och drog direkt till stinsen och shoppade lite. Kom hem för ett tag sen och nu kom jag precis ut ur duschen. Tess fyllde år igår och nu jävlar ska vi fira!

Ska snabba på lite, kanske hinner uppdatera en gång innan jag går sen, puss.


;)

dagen blir bara bättre och bättre. efter skolan åkte jag, carro och amanda till stan och kikade en massa och fick hem lite roliga prylar. Skulle bli en snabbis men tog lite längre tid, men what to do- det var skoj. och det jag var som mest sur över imorse har helt plötsligt börjat funka nu igen så jag är superglad.

Dålig morgon- perfekt slut.
Ska försöka plugga litegrann nu innan jag ska njuta av mitt lov, kisses.


humörssvängningar ohyes.

En sjukt dåligt morgon slutade riktigt bra. Har skrattat en massor och är på riktigt bra humör. Dessvärre hade vi helt glömt bort att det är röd dag imorgon vilket ställer till mycket problem. Har lite att fixa efter skolan med carro och sen blir det hem och plugga litegrann innan det är plugg. Jag är taggad, jag är glad och det är en bra dag!

varför händer detta mig???

Jag är musikberoende och vill ha lurarna i örat hela tiden.. varför går den sönder?
Jag har två olika och den ena hittar jag inte sladden till och den andra (som precis börjat fungera igen) dog precis.. åh.
Sitter och pumpar musik för fullt nu innan det är dags att gå i allafall.. då kanske jag klarar mig lite längre. Juste, sprang till bussen för ett tag sen eftersom jag skulle till jakobsberg innan skolan och lämna in ett par skor- men jag är ju så jävla smart och glömmer skorna hemma! bara att vandra hem igen så nu sket jag i det. Visst går det bra för mig idag, åh vad jag älskar 1 april.. Snart kommer väl någon lura mig också- yes.

Det är i allafall fina tess födelsedag idag, grattis gumman- det firas på fredag!!



juste helvete.. det är första april och matkortet ska vara laddat.. åh ingen lunch för mig idag då för det har jag glömt!!!!


lovely

Untitled

Min favorit är den svarta helt klart. men dem ándra är grymt fina dem också. vilken är din favorit?


hello you

Vaknade för ett litet tag sen och har precis hoppat ur duschen. Nu tänkte jag faktiskt försöka plugga i ungefär en halvtimme innan jag gör mig i ordning och så.

Jag är ledsen att det inte blir mycket bilder, hittar inte laddaren..
puss på er.


fin. vacker. betydelsefull. beroendeframkallande

I'm so addicted to
all the things you do
when you're going down on me
in between the sheets
all the sounds you make
with every breath you take
its not like anything
when you're loving me


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus