rolig eftermiddag

..kan man ju också ha haft! Jag däremot har bara suttit och pluggat vilket gått bra hittills men nu har jag fastnat rejält så vet inte hur jag ska göra innan inlämningen, men det löser sig hoppas jag.  
Imorgon ser min dag ut ungefär såhär:

- Jobb 11-14.00
- Fika med mina underbara
- Annat jobb

ock kvällen får vi helt enkelt se!
Men nu ska jag försöka göra klart arbetet så jag orkar upp imorgon bitti. hör säkert av mig innan jag lägger mig, puss på er.


Sol i fjällen skulle inte sitta fel nu, men inte heller att skicka in min inlämning, då jäklar har jag lov!


tomt här ett tag!

men har haft fullt upp med trevliga saker. I fredags kväll mötte jag upp Jenny och vi tittade på pojkvännens match som förövrigt gjorde 6 mål så prickade in att gå på rätt! Jättemysigt och kul att träffa jenny som vanligt. Kom inte hem alltförsent och somnade vid 23.15. Blev tidig uppgång i går och jobbade hela dagen till 6 då jag och älsklingen åkte direkt till Kista där vi åt gott och kikade i affärer. fick jättefina saker av honom som jag kan visa upp här senare och han fick galet snygga skor av mig om jag får säga det själv, haha!

Åkte senare hem till roy där vi kollade på 50 first date som var riktigt bra/rolig och sen somnade vi gott. väckarklockan ringde då baby drog till jobbet och jag hem innan jag vände och åkte på träning. Idag fick vi träna med klackar vilket var riktigt roligt men blir ännu bättre nästa gång när mina inte ligger nedpackade utan har riktiga höga ;)
 Sista inlämningen är till ikväll så ska plugga som ett as nu. ha en bra kväll, puss på er.

tack för igår mitt hjärta!


jagvillha.com

like it

Ursnygg klädsel. Klackarna till fest och ballerina skorna till vardags, perfekt outfit till allt!

just to be the next to be with you



Idag är en bra dag.
Skön skoldag, lov, 2 år med min pojke, och allmänt glad.
har min fina madde smittat av sig? det gillar vi.


mitt hjärta

för 2 år sedan blev jag och Roy tillsammans. Vi har varit med om många motgångar tillsammans men också medgångar. Minnen som är värda guld och jag älskar den tid jag haft med dig. Jag blir fortfarande precis lika glad av att vara i roys närhet och vi mår bra av varandra. 2 år nu, och längre blir det.
Jag älskar dig baby, glöm aldrig det!

Roy Barsoum <3 Frida Strand


Morning!

Sitter i skolan nu och ska börja bokföring med moms, spännande va? Slutar vid 11 och då blir det en snabbis till stan för att lämna en tröja och sen ner till ubg och hämta lite saker innan jag åker hem och pluggar. Ingen aning om hur min kväll ser ut än, riktigt sugen på en hemmakväll eftersom jag är så trött men är ju ändå första kvällen på lovet vilket borde firas, så vi får se helt enkelt!

Ha en bra dag mina vänner.


night

sängen kallar med stort k. godnatt på er!


today

Dagens humör: TRÖTT
Dagens borde: gjort klart mitt arbete
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: Svarta jeans, vitt linne, randig lång kofta.
Dagens smink:precis som vanligt, mascara och solpuder
Dagens materiella vill ha: amoress jacka
Dagens längtan: Måndag och lördag!
Dagens fundering: hur min samhällsinlämning ska hinna bli klar
Dagens beroende: vila
Dagens tråkigaste: plugget
Dagens godis: inget..bra där frida!
Dagens middag: tacopaj
Dagens låt: video phone





perfekt vardaglig outfit

Untitled

dö trött

talet är avklarat vilket är superskönt att ha gjort. Matteprovet på MVG nivå började jag på, men gick sen därifrån med pappret ihop skrynklat. Men så kan det gå ibland, men mår inte dåligt för det! jag och madde var som sagt på min finas produktion och hon var så duktig, man blir ju lite stolt.. hihi!
snart ska vi äta tacopaj och sen blir det plugg hela kvällen så att jag inte behöver sitta med mitt sista arbete under helgen.. det är ju trotsallt lov då!


-

Åkte från roy imorse till skolan, så himla mycket skönare att åka därifrån. Nu blir det lunch innan samhället och sen åker jag och Madde till liljeholmen. Ha en bra dag mina vänner, i will.


taggad till tusen

Hunnit med mycket viktiga saker idag! Nu är jag hemma hos royi och försöker plugga lite, har ett tal imorgon i svenskan.. usch hatar att prata inför klass! Det får bli som det blir, ska göra lite matte innan jag går och lägger mig också inför provet imorgon. Såhär ser annars planerna ut imorgon:

- skola t. 13.30
- Ias föreställning m. madde!
- kanske ta ett danspass
-plugg

Nu blir det ingen mer data för min del, men vi hörs något mer imorgon under dagen. puss på er.




funderar på att gå upp vid 6 imorgon för att se OS matchen. Det är ju trotsallt henke som spelar, min låtsas morbror som han så fint kallas, hihi. Missat de flesta matcherna, så skärpning på mig.

kul dag, wohohoh

Sitter i skolan just nu på sista lektionen. Snart blir det hem vilket ska bli skönt innan jag drar iväg igen. Kan inte bestämma om jag ska gå på dansen idag heller.. vill ju så gärna men har så himla mycket den här veckan!
Vi ska ge bort lägenheten på måndag och jag har inte ens börjat packa ihop mitt rum, bra där! men ska försöka hinna till träningen också, puss på er.

ny dag, please!

Nu har jag pluggat tillräckligt, mycket jag inte förstår men nu skiter jag i det helt enkelt. det löser sig.
Ska hoppa in i duschen nu innan jag går och lägger mig, imorgon blir det en ganska lång dag.

-skola 8-13.30
- möte
- dansträning
-plugg

Godnatt på er, vi lär inte höras imorgon bitti så när jag är hemma igen.




Behöver lite nytt på träningsfronten

dance


stressad som tusan

Idag var det älvsjömässan där vi skulle lyssna på en föreläsning och sen kolla på mässan. Vi hoppade över föreläsningen eftersom det var samma som förra året, bra planering där! men gick runt någon timme vid alla montrar innan jag åkte in till stan en snabbis. Där blev det lite småsaker köpta som jag kanske visar upp senare.

Nu är jag så stressad att jag inte orkar helt enkelt, gud vad jag vill ha lov.
Jag måste plugga jättemycket inför mitt matteprov och innan torsdag måste jag också hunnit packa ner hela mitt rum eftersom vi ger bort lägenheten på måndag.

Nu: MÅSTE plugga matten, wish me luck!



duktig

.. Riktigt stolt faktiskt. blev 2 timmars matte istället då jag kom in i det ordentligt. Hoppas jag får det flytet imorgon också så går det förhoppningsvis bra. Men nu ska jag skynda mig för att hoppa ner i sängen och ringa älsklingen min. Imorgon ser dagen ut ungefär såhär:

-Skola (om det går att ta sig dit!)
- Hem och plugga
- jazzfunk

Men godnatt på er, sov gott så hörs vi någongång under morgon dagen. puss!

haha


jag hatar matematik för tillfället

usch, vill bara spy på matten just nu. Har prov på onsdag och torsdag och fattar inte ens hälften, hur ska det gå?
ska plugga non stop i en timma nu så får vi se om jag lärt mig någonting nytt!


shoppingsug

har ett stort shoppingsug just nu.. och det värsta är att jag precis fick in studiebidraget på kortet. Många brukar tycka det är bra men jag måste spara så mycket inför sommaren så vill inte ha shoppingsug. Jag flyttade i allafall över hälften till mitt sparkonto inför sommar så nu får jag handla för resten.. hoppas det blir stan någondag i veckan.

Nu ska jag fortsätta plugga lite matte innan det blir hem till pappa för middag och en lugn kväll. Hoppas även hinna med en promenad med min fina jenny men ser tight ut för tillfället. Puss på er

nästa köp

det jag vet redan nu att jag behöver/vill ha och atagligen blir mina nästa köp!

Mina favoriter hos topshop just nu:

topshop


wie

Om 15 minuter går min buss och jag ska byta om, borsta tänderna, fixa väskan.. kanske borde springa. men jag skriver ett litet inlägg först, haha! eller nej.. men vi hörs när jag kommer hem igen, puss ;)


Godnatt!

Nu blir det sängen så ska jag försöka sova till 11 i allafall innan jag måste åka. Imorgon ser min dag ut såhär:

- Lite shopping(kanske)
- Plugga
-Dansa! - vilket också innebär att träffa min tessie.
-Möta ia för att gå igenom jobb.

Sitter på pappas sida från våran stationära dator jag har på rummet och hittade många bilder från när vi var yngre. Jag måste gått i 4an eller så på de här bilderna, haha!

Familjen skulle på halloween fest och gick all in to it!


Jag posar, och ja mina vänner.. med den kända blåa jackan! 

Hemma hos morfar. var inte min lillebror jävligt söt?

Syskonkärlek!


Grönalund med pappa och anton!

vacker


Living like a lovesong


gilla


till en brunbränd kropp, till vita shorts, en sommarkväll- underbar!
Tunikor/blusar trivs jag i och denna kommer absolut provas i affär.


how u doin?



Jag fortsätter snora och hosta, men det är väl också mysigt? hmm..

Idag blev det som sagt jobb för våran del, var där till halv 7 och sen fick jag skjuss till Jakobsberg och åkte hem därifrån. Men vet ni? tåget.. som man tror sköter sig manuellt eller någonting visar sig inte vara det bästa, för det hoppade över kungsängen.. vilket tåg gör det?? och inte nog med det, dem sa ingenting heller, inte ens ett litet förlåt.. Så ni kan ju tänka er alla aggressioner på alla med passagerare samt jag, hehe..kom hem tillslut iallafall!

Vid halv 9 var jag hemma och då blev det middag och film bara. Ska snart gå och lägga mig så jag är utvilad imorgon då jag äntligen tänker dansa igen, missat så mycket nu!






hihi

Blev som sagt skola idag för att få provet avklarat, jag hoppas det gick bra. Efter skolan mötte jag direkt ia som följde med mig hem och vi beställde hem mat och sen rensade alla mina garderober för att veta vad som ska med i flytten och vad som ska slängas. vi var så sjukt varma senare så bestämde oss för att ta en promenad till centrum också när hon skulle hem och jag följde också med och ligger nu hemma hos roy och vi ska snart sova.

Imorgon känns det som jag kommer vara ännu sämre eftersom jag gjort ganska mycket idag men jag hoppas det är helt okej ändå, ska nämligen jobba mellan 10-18.00 på cafét.
Godnatt sötisar!



"katt" som han döpt sig själv till på datan, snacka om självförtroende ;)


tack mammi


fick en ny ansiktskräm i namnsdagspresent igår! Min var ju borta så det var perfekt, sånt som är så himla tråkigt att gå och lägga ner pengar på själv. Nu blir det skola så får vi se hur det går, ha en bra dag!


gräddbakelse



Den här lilla gräddbakelsen kommer i butik i slutet av Mars, åh vad jag hoppas den passar mig!
Då kommer jag allvarligt talat ha den gräddvita på min student nästa år, haha.. så himla fin.


inte sitta hemma

Precis hemkommen från baby där vi sov inatt/pluggade igår kväll. han skulle till skolan och jag hem. så nu sitter jag här, mer uttråkad än någonsin på bara några minuter så har bestämt mig för att gå till skolan ändå. Då får jag provet avklarat också, ja det kör vi på. Och så får jag träffa mina underbara tjejer som man saknar ihjäl efter några dagar!

Så nu blir det duschen och sen göra mig iordning lite för en skoldag, tänker definitivt inte vara fin idag det kan jag lova, är trotsallt väldigt matt i kroppen. Men puss på er!


min dag

har fått vara hemma idag också då jag blev sämre av att gå till skolan igår, hate this. Har tagit det jättelugnt hela dagen och försökt plugga lite. ska i allafall ta en promenad hem till min pappa nu där det blir god middag innan jag går tillbaka hit och får hjälp med plugget! ska snabba på lite, hoppas det är bra med er!



Den här helgen kommer bli riktigt lugn så jag kan krya på mig ordentligt. imorgon ska Ia hjälpa mig rensa mitt rum med alla kläder och så eftersom jag flyttar om bara någon vecka!

vår

höst

stilrent och klassiskt, något jag föredrar!

jag vill ha sommar

Sommar är så himla underbart och jag är verkligen nästan  glad hela tiden då. Mina planer än så länge:

-2 veckor med mina tjejer i Magaluf +(killarna har också bokat nu)
-1 vecka med min älskling i spanien
-dalarna m. vänner
-födelsedagsfest tillsammans med bästa vän

Längtar så himla mycket!


lycklig med dig


det här är inte okej

söndags: commercial
måndags: jazzfunk
idag: jazz

Kul att man har missat tre danslektioner för att man är sjuk. både jag och tessie är krassliga så ingen har gått vilket betyder att vi inte heller kan lära varandra koreagrafierna. usch jag hatar att inte kunna träna!
Nästa vecka kör vi på i allafall, och då ska vi vara på g igen.
Hoppas vi hinner med några andra pass som balett, salsa fusion och annat skoj också nästa vecka, är riktigt taggad nu.

På att träffa tessie också, gud känns som vi inte träffats på evigheter (fast det faktiskt var i fredags) så nu får vi ta och bli helt friska så vi kan ses till helgen i allafall!

kärlek


enkelt upskattas

 

idag blev det svarta jeans och en randig tröja, enkelt är bäst!


jag vill ha!

 


Jag älskar skinnjackor, tycker det är bekvämt och snyggt till i princip allting!
Jag har en liknande modell i svart men en grå till våren skulle nog vara riktigt fint. kanske borde satsa?


Godmorgon!

Vaknade precis och ska göra mig iordning för att dra till skolan senare. som det ser ut nu lär det inte bli träning efter skolan för min del.. fan! Nu: dusch, frukost!



jag säger detta med k-ä-r-l-e-k

jag mår inte bra, jag hatar att vara sjuk. Ska sova nu för att förhoppningsvis vakna upp heeelt frisk och kry(vilket inte lär hända, men jag kan ju alltid hoppas) ska iallafall pallra mig till skolan för kan inte missa företagsekonomin. Borde inte gå på träningen men vågar inte missa den heller, får se hur trött jag är efter en skoldag helt enkelt! NU: ringa baby och sen sova, godnatt!

viärsåsöta.com
eller inte..


tuesday

Nu blir det hem till pappa och hämta böcker, ipod och så för att fixa lite  saker+plugga.
får en promenad samtidigt också vilket kan vara bra för lilla mig just nu, hörs senare!


jag har lust att färga håret igen..


om jag har tråkigt? ja!



buy it, use it, break it, fix it, trash it, change it, mail - upgrade it, charge it, pawn it, zoom it, press it, snap it, work it, quick - erase it, write it, cut it, paste it, save it, load it, check it, quick - rewrite it, plug it, play it, burn it, rip it, drag and drop it, zip - unzip it, lock it, fill it, call it,... find it, View it, code it, jam - unlock it, surf it, scroll it, pause it, click it, cross it, crack it, switch - update it, name it, rate it, tune it, print it, scan it, send it, fax - rename it, touch it, bring it, pay it, watch it, turn it, leave it, start - format it.


tråkigt

fan, jag blir hemma idag också!
Nu ska jag äta och sen försöka plugga lite i alla fall.
PUSS

brorsan vid värdens finaste utsikt


H&M




Jag tyckte de här vårjackorna var riktigt snygga. Beight är min favoritfärg på vår/sommar så det skulle passa perfekt. Har dock en beigh vårjacka från förra året men en till skulle aldrig skada. favoriten var den längst ner, så snygg!


gulligt

 
Fick massa hjärtgodisar av familjen barsoum igår, vad glad man blir!


min helg

har haft en supermysig+ rolig helg. i fredags var det ju party som var riktigt lkyckat. lördagen spenderades med vänner och på kvällen med royi. vi vaknade upp i går rätt tidigt då vi skulle iväg och jobba direkt- fick jobb av roys pappa på cafét så jag är superglad. jag roy och hans kusin drog sen till kista och vandrade runt lite innan jag och älsklingen åkte tillbaka till honom och myste.

Vaknade dessvärre upp med feber nyss så blir hemma från skolan idag, usch hatar att vara hemma. Tror iallafall att roy också är tillbaka snart så då blir det väl mysig frukost iallafall. ska sova lite till nu, puss på er!


-

hatar mig själv ibland

bra dag

-fika med vännerna
- fick jobb
- bio med älskling, eller något annat mys.

ska snart åka hem till roy så får vi se vad vi hittar på. får skjuss av familjen gelinder också vilket gillas! måste fixa sista och sen kila nu, ha en bra kväll. puss


cool


haha, rolig grabb!

<3

Meet me halfway, right at the boarderline That's where i'm gonna wait, for you I'll be lookin out, night n'day Took my heart to the limit, and this is where i'll stay


dagen efter


kvällen började med den här snyggingen, haha!

sen bar det av mot lillsjöskolan..

vi kom dit och var taggade!

kärlek till mina favoriter <3

födelsedagsbarnet+ jacob och jessica!

taggade brudar

kör hårt!

imorse blev det promenad..

till fiket där vi fikade!

dagen efter, haha.

Nu ska vi ner och titta på älskligens match, ha en bra dag, kisses.

ha-ha


Ibland har man sina fjortisdagar.
xoxo, gossip girl

Var i UBG efter min egen skola för att träffa mina sötisar. stötte även på annat folk, en del är ju verkligen allt för roliga..  Men vad ska man göra!

Ikväll blir det i allafall galet party med en massa vänner!
Nu ska vi fortsätta göra oss iordnin+ äta middag (ÄNTLIGEN)
HA EN BRA KVÄLL, DET KOMMER VI HA ;)


-

Är i skolan nu på företagsekonomin. snart har vi examination i rättskunskap och direkt efter det i engelskan, hoppas på det bästa. puss


fredag

Yes.. nu kommer den efterlängtade dagen! När min skoldag är slut ska jag skicka in mitt superduper underbara helt fantastiska (ironi) arbete i svenskan. har två examinationer i skolan också av 3 lektioner!

när skoldagen är slut ska jag iallafall:
-Möta tesste- äta middag/göra oss iordning
-Födelsedagsfest!

Nu måste jag snabba på att sminka mig m.m, ha en bra dag.



teamwork

jag och carro sitter och kör lite teamwork på psykologin, går bäst så!
men nu kommer både kollapsa snart så jag ska nog hoppa in i duschen innan jag lägger mig i allafall.
Godnatt på er, puss.


gulligt


Rätt gullig och fin nu till vår/sommar om man har svarta jeans, shorts eller någonting till. fin färg och annorlunda modell på skjortan, det gillas.
finns hos vero moda!


bye

min. dator. kommer. snart. sprängas. jag. är. sur. irriterad. stressad. uttråkad. sugen på godis.

Ja, så bra går det för mig! har skrivit lite på min debattartikel och lite på rättskunskapen men snart kommer datan krasha så bäst att jag byter hus innan jag sprängs i bitar. så ska hem till mamma och försöka få klar svenskan och börja litegrann på psykologin. är jag stolt.
Nu ska jag ta en promenad dit bort för att få en skön promenad, bra musik och koppla av några minuter innan det är dags igen. hörs ikväll!

mitt mål: innan kvällens slut kunna vara lika nöjd som jag antagligen var på bilen ovan när jag pluggat ;)


make up, your mind.

 
Nu: PLUGG!


fan fan fan

hatar att försova mig, får jättedåligt samvete. Nu ska jag snabba mig till skolan så jag i allafall hinner till matten som är väldigt viktig! Kommer inte hem fören runt halv 10 ikväll så ha det så bra. puss



like it

dagen har varit bra. Var dessvärre så trött i skolan så jag satt helt tyst, men det är en annan femma. Åkte i allafall hem till roy efter där vi tog det lugnt framför tvn och sen pluggade litegrann. Vid 7 blev det dans för mig och min gulliga tessie. Ia skulle varit med också och koreagraferat men hon blev sjuk i sista sekund, typiskt. Men det gick bra i allafall och vi kom framåt ganska fort, gillas. Nu har jag pluggat ca en timma och ska precis hoppa in i duschen innan det blir lite prat i telefonen innan jag somnar. Imorgon har jag en lång dag framför mig så jag hoppas att jag inte har lika ont i magen som idag, då kommer jag inte stå ut.

-Skola 8.00-16.00
- Middag+ chill m. Tessie
-dansträning 18.30-20.00
-PLUGG


I helgen blir det party och en massa dans hoppas jag på ;)


morning ladies

Sitter i skolan, vi ska göra ett tal och låtsas vara en författare.. fick antiken! yes.. kan ju prata om stenar och annat skoj. Aja, det blir nog bra får jag hoppas. sen är det en lektion till innan lunchen. Ha en bra dag mina vänner, puss


Godnatt mina vänner

ska göra mig iordning för att lägga mig i sängen och prata med mitt hjärta innan jag kommer slockna. Imorgon har jag en skön dag framför mig men också med en massa plugg vilket gör allt lite tråkigare, men har iallafall bestämt mig för att nästan ska bli klar med ett arbete så jag kan fokusera på annat den här veckan.

Imorgon ser min dag ut ungefär såhär:
-skola 8-13.30
-träna
-plugga

spännande dag va? ohyes..
Men godnatt på er, puss!

Im gonna fight for our love


mys

Igår var det dans som gällde och det var grymt roligt med en vikarie som var galen och på g, men sånt gillas. Mötte sen upp min söta roy och vi åkte hem till mig och sen till honom där vi stannade över natten.  
Började tidigt imorse eftersom vi hade stor examination i engelska B där det är vår sista vecka nu att visa om vi vill höja oss. jag fick högre så kommer antagligen klara det, yes! då har jag inte gått de här 3 veckorna i onödan.
Sen flöt dagen på och efter skolan gick jag och madelene på informationsmöte och så vidare för ett jobb, och bara att gratulera, snyggingen fick det direkt! har funderat på hur jag ska göra med pengar inför sommaren och kommit fram till att det nog får bli sökandes inför sommarjobb i kommunen eftersom jag har så mycket dans på mina vardagar, men det löser sig alltid!

Nu har jag precis kommit hem till pappa och ätit ostkaka. ska sätta igång med mitt plugg snart när mamma kommit förbi och lämnat min filofax och nya block som jag beställde!


låten vi dansade till igår!

saturday

Efter att jag och ia hade segat oss riktigt ordentligt här hemma i morse så drog vi över till nya huset och kikade lite innan vi åkte till ikea och barkarby för att kika lite. Hela kvällen har jag haft ett riktigt bra sällskap med mat, film och mys. Nu ska jag se klart filmen och sen gå och sova. puss på er.


yesterday


god middag!


vi blev taggade och bytte om..

och skyndade oss sen till bussen..


påsen var ganska cool!


mitt hjärta <3

Godmorgon!

Vaknade upp bredvid min bästa i morse. Nu blir det dusch för min del innan vi ska göra en stor frukost och titta på the hills. Kanske drar iväg på dans men får se om vi orkar den delen.


Nu ska jag äntligen tvätta bort mitt smink, yes!


-



skulle bli en lugn kväll, men.. nja!
nu drar vi, ha en bra kväll ladies.


en bra dag

hade skola mellan 10-16.30. Har varit hemma ett tag nu och försökt plugga lite men har inte kommit någon vart alls tyvärr. Nu ska jag se om jag kan göra någon nytta sista minutrarna sen blir det hem till pappa för att äta middag och sen kommer min söta therese hit och sover och berättar en massa smaskiga detaljer om vad som hänt denna kväll.. haha nu blev några av er nyfikna va ;)

 


home

Dansen var sjukt rolig och man blev riktigt glad av låten vi hade. Har tyvärr haft ont i magen sen igår natt och har det fortfarande vilket är obehagligt och så men hoppas det gått över när jag vaknar imorgon igen.

Det blev tyvärr ingen frida och louie kväll idag så får se fram emot helgen då vi ses istället. Jag ska se klart so you think you can dance nu innan jag hoppar in i duschen och sen går och lägger mig.
Vi hörs imorgonbitti, puss!


lång dag

Vaknade upp bredvid royi och vi tog det ganska lugnt innan vi tog sällskap mot våra skolor. slutar snart och ska då möta tessie direkt för att dra iväg på dansen! Efter den blir det raka vägen hem och möta louise som ska vara mitt sovsällskap för natten, haha me like.

Men vi hörs kanske ikväll men antagligen inte fören imorgon! ha en bra dag/kväll.

inte som väntat

Var i skolan till 15.15 då jag gick hem till ia där vi fixade skiva och så vidare inför dansen. Blev tyvärr ingen träning för oss tjejer men vi ska komma igång så fort som möjligt i allafall, måste snabba på nu.

Mamma var så snäll och vände när hon nästan var hemma från jobbet för att hämta mig, och sen på vägen hem stannade vi på max och åt middag för min gulliga mamma var sugen på skräpmat, haha!
Nu är jag i allafall hemma och ska böra plugga en massor nu innan jag får mysigt sällskap. hörs senare, puss!



top of the world

It's like a rollercoaster
One step away I'm closer
I can see it there within my reach
Won't let the city get on top of me


happy

Igår var en rolig kväll med en massa träning som har gett mig grov träningsvärk idag! Men jag ska inte klaga, det kan vara skönt det också.. livrädd för att gå i trappor idag bara! Ska snart börja göra mig iordning för att dra iväg till skolan. Såhär ser min dag ut:

-Skola 12.30-17.00
- Dans 18.00-?
-plugga!!!



ha en bra kväll!

Ska iväg till huset nu och kolla ideer, vad jag vill ha för sorts tapet och grejer i mitt rum.. spännande!
Sen blir det direkt iväg till dansen och jag är riktigt taggad idag känner jag. men ha en bra kväll, måste skynda nu. PUSS!




HAHA pose it!


raggningsrepliker

Måste skriva ett lite roligt inlägg innan vi kilar iväg på lektion. Jag och Tess sitter nämligen och läser lite bra raggningsrepliker, har hittat några man kanske ska satsa på i fortsättningen:

- Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är batman!
-Jag slår vad om en kyss om att du inte vågar pussa mig!
-Hej, jag har stånd och det är ditt fel!
-trosor är röda, kalsonger är bli.. skitsamma dem ska ju av ändå!

Här har ni lite tips från coachen!
haha.. eller inte, jag skulle nog inte falla i allafall av en sånhär raggningsreplik.
Däremot tess gillar den 3:e bäst, så jag rekomenderar den för dig Anton ;)

Hej!

Sitter i skolan just nu och har redan varit uppe ett BRA tag.  Vaknade vid halv 6 då jag skulle åka och jobba. Nu väntar vi på sista lektionen innan det blir hem för att åka till nya huset och titta på alla ändringar som ska göras och sen blir det dansträning, bra dag om jag får säga det själv!



beställde filofax och block idag så hoppas det kommer snart!

Ha en bra dag, puss på er.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus