lite kul

 


häromdagen när jag skulle in till stan hade jag brist på fantasi när jag skulle klä på mig. därför blev det en gammal we tröja som till och med är min brors gamla. till det ett par jeansleggins och lårhöga stövlar. var lite osäker på om jag verkligen kunde ha den, men hade bråttom så hade den i allafall! Bik bok har nu fått in en väldigt liknande och det är flera olkika som bloggat om den. vilka kap man kan hitta i garderoben!


the library of fragrance


det här är en parfym med väldigt många olika dofter, annorlunda dofter. här är tre av dem.. jag hade inte velat lukta smuts i allafall, eller sushi, usch. man kan ju undra om dem tjänar på detta koncept..¨
mig lockar det i allafall inte!


today

är så himla trött idag, fattar inte varför. så det blir i allafall mys med pojkvännen ikväll. han har varit på cup hela dagen så han lär också vara trött, hihi.
Tänkte göra en ansiktsmask nu och slappa på soffan till kl 7 då det är mat och sen ska jag åka. puss på er.


bilder del 1

        

klicka på bilden om du vill få den större, puss.


igår

Igår kom Madde,Tess och Carro hem till mig och vi gjorde oss iordning och förade lite innan vi drog till vällingby där det var lokalfest. mycket blandat folk, men vi tjejer hade super kul hur som helst. (vi mötte upp Olivia också)
tyvärr kom polisen lite senare och alla var tvungna att dra, vi tänkte fortsätta vidare men allt var långt bort och så så jag Tess och Anton tog bussen till spånga där mamma sen kom och hämtade mig.

Nu blir det en lång höstpromenad med mammi och sen ikväll får vi se vad som händer. det är ju halloween helg så troligtvis massor med roliga saker. annars får vi gäster så det är alltid trevligt också! :)
Puss på er



snygga tjejor va? Carro hade en superfin mask, jag och tess var cowboys och madde var läkare (läs: underläkare, HAHA internskämt)!

smygtitt

 
kan ni gissa vad jag var? haha

det kommer en massa bilder på oss alla senare, men nu blir det frukost. puss

natti

ska göra mig iordning, ringa älsklingen och sen direkt sova!
blir jobb imorgon också så att jag tjänar lite pengaar, woho really need.
sen måste jag iväg och köpa cowboy hatt som jag inte hunnit. direkt hem och ta det lite lugnt innan jasg ska träffa tjejerna och göra oss iordning inför maskerad! förhoppningsvis får ni se massa roliga bilder efteråt.

men nej, nu är det säng. godnattt. puss. kram. kyss.


förlåt förlåt förlåt

inget bloggande alls. jobbade till 4 och sen åkte vi till kista där jag fick med mig lite basplagg. måste hitta kavajen, bara älskar den! åkte i allafall till thai-resturangen i kungsängen där vi köpte med oss mat hem, hur gott som helst! bara tagit det lugnt nu, ska göra i ordning en chai-latte och sen titta på debatten mellan linda rosing och Kissie, haha rätt intressant va? ogillar båda..aja!

talk to u later, puss!

haha gammalt!!!


tröttis

.. väldigt trött redan nu faktiskt! så ska hoppa in i duschen, fixa lite i rummet, lägga fram lite saker inför imorgn och sen hoppa ner i sängen. ska ju trotsallt upp runt 05.30- yes you heard me!
efter jobbet blir det nog en snabbis till Kista galleria och även IKEA. det blir bra, kommer antagligen vara helt död efteråt när man gått upp så tidigt så somnar väl i soffan några timmar, haha.

skulle egentligen träffa min söta Belma imorgon för lunch och massa snack, men behöver verkligen tjäna pengarna så vi har bestämt att det blir en promenad eller liknande i helgen. super!
men nu hörrni, dags att göra nytta!

inte särskilt bra bild men den här kavajen ska jag försöka hitta i affären, varit slut i min storlek (som vanligt) där jag letat, men imorgon hoppas jag kunna hitta den. då ska jag få den av min älsking som present, han är bäst!


hello

hej sötisar!
haft en supermysig dag med Madde och Superblåsan.
kom hem för ett tag sen då jag åt. nu ska jag bara ta det lugnt, funderar på att ta en promenad, skulle vara riktigt skönt faktiskt. sen blir det att lägga sig tidigt då jag ska upp och jobba imorgonbitti! puss


gammal bild

suddigt värre!



står och sminkar mig just nu, ska snart göra lite lunch och sen dra iväg till stan!

Godmorgon!

vaknade för ett litet tag sedan, skönt då jag inte kunnat vakna sent en ända gång den här veckan.
så nu känner jag mig fit for fight, haha! har varit uppe i en halvtimme men hunnit med mycket på den timmen, gjort frukost, spillt ut te över mig, stått och tvätta handen där jag brände mig, och NU äntlifen sitter jag och äter :)


inte mycket uppdatering här inte.

Roy kom ju igårkväll så vi låg och tittade på tv och tog det lugnt, samma sak gjorde vi i morse när vi vaknade innan vi gjorde oss iordning och åkte in till stan. vi gick runt och tittade ett bra tag och sen mötte vi upp lite grabbar för mat i kungshallen. jag och älskling traskade vidare i lite affärer innan vi åkte hem tll honom och tittade film och åt godis!  kom hem för ett litet tag sen så ska gå och lägga mig nu.

imorgon ska jag in till stan och möta upp tjejerna för en fika och lite maskeradletande, det blir toppen.
sleep tight, natti! <3


party


kom igen nu!

 

kom igen nu, säg vad ni tycker!
vad är snyggast, blond eller brunett? hjälp mig, med en liten kommentar. nu vill jag se att alla röstar! :)

lika trevligt som vanligt

att umgås med jenny! vi gick runt i jakobsberg och sen promenerade hem från stationen i kungsängen. kom hem för ett tag sen och tar det lugnt nu. jag och mammi ska göra kycklingtacos om ett tag, gott!!!
måste titta på one tree hill avsnittet också eftersom jag missade det igår. pussis

ha en bra dag

ska snart dra mig till bussen och åka till jakobsberg med Jenny för att kika lite. sen blir det en långpromenad om vi orkar, får se hur länge vi stannar i jakan. senare ska jag självklart träffa älsklingen på våran dag. hoppas ni också får en bra dag, för det kommer jag garanterat att ha! kisses


haha belma, jag och jenny på idrottslektion i .. 8:an?

jag älskar dig!



20 månader tillsammans nu, underbart!


godnatt!

vi har fixat och trixat lite här hemma, är supernöjd med mina nya saker till rummet! men nu är jag uttråkad av att bara sitta här och glo runt på samma saker hela tiden, så ska lägga mig i sängen och se när jag somnar. har i allafall en rätt rolig konversation med tess på msn, som vanligt!

vi tjejer ska ju på maskerad nästa helg eftersom det är halloween, borde inte tess passa i något liknande som hon till höger? HAHA skulle skratta ihjäl mig.




våran konversation såg förövrigt ut såhär:
Tess: ska vi köra, ska jag bräcka din oskuld?
Frida:jaaaa, do it(a) vi kör, hårt!
Tess: YES, jag blir din första!
frida & Tess: HAHAHA!

kan tolkas på annat sätt va? vårt lilla samtal handlar  i allafall om lösögonfransar, tro det eller ej. jag har
aldrig haft det.. så behöver nog lite hjälp där!


myskväll

jag är ganska trött idag så det blir en hemmakväll i soffan med glass och love actually som film!
den börjar om en timme så funderar på att hoppa in i duschen och göra hårinpackning m.m innan den börjar, det är ju trotsallt söndag ;) kisses!


så mycket snyggare som blond, eller vad säger ni? hon ser tusen gången yngre ut!

It's sad but it's true.

Det kom så plötsligt.
Jag vet inte riktigt vad som hände, något gick snett.. riktigt snett. Du har alltid funnits där för mig precis som jag har gjort för dig och någon dag utan att prata med dig har känts som en evighet. Nu har det gått mer än 2 veckor sen vi sågs och vi har knappt pratat alls med varandra, inte om något vettigt i allafall.
vi har olika åsikter om mycket helt plötsligt, och det accepterar jag. det är ingenting man kan ändra på vad som än händer, däremot kunde vi varit lite mer som förut mot varandra. Men nu är det försent.

Jag hoppas verkligen att det kommer att bli bra igen, men jag är rädd.
och det går inte att kämpa själv, även fast båda kanske vill saker så kommer det vara svårt att göra något när vi inte går för 100% någon av oss. det är som att vi ger upp, och det är synd, för jag älskar dig.


köpt i veckan


dessa två tröjor köpte jag i veckan. funderar på att lämna tillbaka den första men får se. gillar den väldigt mycket men får se. den andra älskar jag så ska självklart behålla den!

Vi fick mycket köpt på Ikea vilket var kul, så håller på att fixa lite i mitt rum just nu. sen åkte vi till skopunkten där jag fick med mig två par skor hem och tillsist åkte vi till elgiganten en snabbis. skön dag!
ska fortsätta att fixa lite i rummet, köpte 6 ramar så ska fylla dem med saker hade jag tänkt.
hoppas allt är bra med er! puss

hej på er!

igår kom tjejerna som sagt vid 5, vi beställde pizza och förade lite. Drog till stäket vid 8 och sen var partyt igång. Det var super trevligt och vi dansade hela tiden, men åkte ändå inte hem allt för sent då jag var trött. Så mamma kom och hämtade mig snäll som hon är. nu har jag precis ätit frukost och ska göra mig iordning för att åka iväg till ikea och inhandla massa saker. ska även försöka hitta ett par skor till mig, och kanske byta färg på en tröja jag köpte, vet inte än!

Veckans planer än så länge:
söndag: åka runt med mamma (ikea m.m)
måndag: träffa Jenny på dagen, på kvällen träffa älsklingen.
tisdag: shopping med royi!
onsdag: - jobba! (tror jag)
torsdag: -
fredag: -
lördag: halloweenfest m. tjejerna!
söndag: -

Jag har lite dagar öppna för allt möjligt, måste ju träffa mina sötnosar i klassen, träffa min älskade roy och annat skoj. så det blir nog mycket som händer på lovet, vilket vi gillar!

mew

började precis sminka mig, bullen på huvudet, musiken i bakgrunden och slappa kläder. precis som det ska vara än så länge!


happyface

ska hoppa in i duschen nu och sen kommer tjejorna vid 5!
det blir nice, men nu ska jag fixa lite här hemma.

ha en bra dag, hörs senare!

morning

första dagen på lovet, hur härligt?
jag har precis ätit lite frukost och ska packa upp allt jag kom tll mamma med igår.
jag är rätt seg idag, vet inte varför, men är rätt förkyld och har ont i huvudet vilket antagligen påverkar. men jag ska tagga till tills ikväll i allafal! söta louise messade nyss och sa att dem också ska dit,  vilket vi gillar!

puss på er


inte somnat än..

.. ooh stort för mig!
men ska göra mig iordning nu för att lägga mig faktiskt. imorgon hade jag lite planer för dagen men det blev ändrat av en del olika orsaker så får se vad som händer. tror jag och tessie träffas i allafall, skulle behöva hitta ett par skor okcså!


want it!


sova, tack!

klar med arbetet, skickar in nu! usch nu vill jag spy på arbeten. är supertrött så ska lägga mig i soffan, äta godis, titta idol och antagligen somna där mitt i någonstans.
en myskväll helt enkelt, talk to u later, kisses.


jag vill utomlands och ha kul!!

-

 
blev att sova hos babe igårkväll. vaknade imorse och åkte med madde till jakan för ett litet uppdrag, allt jag kan säga är- fail! haha. men men, mys. skoldagen flöt på och nu ska jag packa ner lite för att kila hem till mamma. ett arbete ska in ikväll.. sen är det lov! puss på er


-

 



oops bussen går om 10 min, lets run!


SASSY

vaknade för ett tag sen. började direkt att fila ner mina naglar ordentligt och måla dem. hihi. med nagellacket sassy, någon sorts rosa. ska låta det torka nu och sen ska jag göra mig iordning och gå igenom alla C-tal i matteboken eftersom vi har MVG-provet idag.

efter skolan drar jag till baletten. sen har jag ju en ganska lång paus så tänkte åka förbi åhlens och kika lite, sen köpa någon middag och dra vidare till balettakademien där det blir Jazz.
får se om jag åker vidare till roy och sussar där sen eller om jag åker hem. Men som ni hör lär det inte bli jättemycket bloggning idag,men ni får ha det så bra! puss

Sandra bjöd med mig på lokalfest i helgen. det kommer bli grymt gumman!


frida ska nanna

roy är jättesur... oj tänker ni, vad har hänt? jag skrattar mest och tänker: hur insatt kan
 man egentligt vara i fotboll? gick inte så bra för real madrid nämligen. haha.
Aja jag ska i allafall gå och sova nu, sov sött vänner.


awesome

Haft första matteprovet nu, hur skönt som helst! det gick väl helt okej måste jag säga, hoppas få in lite poäng på MVG provet imorgon också. ska snart kila hem och ta det lugnt och jaa... sen har ni ju min planering i inlägget nedanför, haha. jag är shoppingsugen, men måste för tillfället lägga mina pengar på att ta bort gelen från mina naglar.. oh kul.. inte!

aja, talk to u later. kisses

:)

Igår fick vi sluta redan vid 3 så gick och köpte lite godis till mig och älsklingen och åkte sedan dit. vi tog det lugnt, mös och pluggade en massor (i allafall jag!) åkte vidare till dansen som började 8, men när man kom dit och var taggad.. nej då var det vikarie och en annan dansstil. nämligen hype. inget för oss tänkte vi, men vi körde på ett tag ändå. när jag kom hem duschade jag i princip bara och sen gick och la mig.

idag kommer min dag se ut såhär:

-skola till 15.50
-hem och plugga!
-träffa mammi och lämna lite saker.
-fortsätta plugga!

kul va? party på det. men nu ska jag göra mig iordning och sen ner för att äta frukost, puss på er!


ha en bra dag

lär inte skriva så mycket mer idag eftersom jag har fullt upp. men ni får ha det så bra!


precis vaknat

Ska göra mig iordning lite snabbt nu för att hinna plugga lite matte innan jag sticker. annars ser min dag ut såhär:

-skola 12.30-15.50
-lite shopping
-hem till älskling och plugga.
-dans 20-21.30
- home and sleeeep!

ser framemot dagen lite faktiskt, vet inte varför. mest taggad inför dansen, hihi. puss

godnatt


det är på väg... det är på väg att bli förjävligt.


inget trevligt inlägg, överseende tack!

snart spyr jag på matten, allvarligt talat! det blir svårare och svårare.. och jag har prov på onsdag. men jag ska greja det, i hope! nu tänker jag i allafall roa mig samtidigt i de värsta stunderna så tar med matteboken ner till roast på berns.



gissa om jag blev glad?

rätt seg skoldag idag, jag har gått runt i skolan och snackat om att jag är sugen på äppelpaj.. kanske ska jag baka tänkte jag? MEN när jag kom innanför dörren stog lillebror och gjorde äppelpaj, hihi.
så snart blir det god mat och till efterätt äppelpaj, happy!
annars ser kvällen ut såhär:
-Plugg!!!
-prommis för att lämna en sak.

inte mycket som står på mitt lilla schema idag, men det kommer ta åt mycket tid!
talk to u later, puss.

haha jag i 8:an eller 9:an med min minipaj!



monday

är på min andra lektion nu. snart har vi engelska i två timmar då vi förhoppningsvis får sitta i datasalen hela lektionen! Sen blir det hem och plugga matte och lite så. usch, blir mycket plugg den här veckan!
Men vi hörs antagligen på Engelskan igen ;)

have a nice day!

 

funderar på att beställa

    

(klicka för att få större bild)

funderar på att beställa någon/några av dessa. man får välja färg på armbandet till det smycket man vill ha också. jag gillare!


sista veckan innan lov!

ställde klockan på halv 10 men är redan uppe!
tänkte göra mig lite frukost nu och sen plugga lite. sista halvtimmen gör jag mig iordning för att gå till skolan, perfect! Man tycker det är jobbigt med en vecka till i skolan.. men vadå? det är bara 5 dagar kvar sen har vi lov! det ska vi allt klara va ;)



åh blir lite sugen på att färga ljusbrunt nu i höstmörkret, men jag ska försöka hålla
 mig till mitt naturliga som jag har nu!


-


me right now
Ska bara låta håret torka sen går jag och lägger mig. Natti!


huvudvärken är tillbaka

usch, hoppas att jag inte börjar bli ordentligt sjuk!
nu ska jag hoppa in i duschen och göra inpackning m.m och sen blir det faktiskt sängen.
har sen vecka så börjar vid halv 1, så ska försöka plugga lite innan skolan så att jag kan hinna ta det lugnt när jag väl är hemma på kvällen sen, men får se hur det går!


Promenad

 Nu drar jag ut med Jenny för att rensa hjärnan lite, skönt!

live your life


söndag till ära

jag bara älskar söndag, haha not! sitter i allafall och rå pluggar matten då jag inte fattar
särskilt mycket och vi har prov både onsdag och torsdag.¨Måste egentligen in till stan och lämna tillbaka ett par skor men orkar inte åka! ska träffa jenny lite senare, men annars är det bara matte som gäller. puss på er!



det är sorgligt..

.. att när man försöker så mycket, inte lyckas enligt en viss person.
man försöker förbättra sina svaga punkter hela tiden, och jag vet vad min är.
det händer att jag misslyckas en del, men om man ser från början kan man se en stor förändring och förbättring nu. Även fast det är en bit kvar, är jag stolt över att jag verkligen vill för en viss person, att jag gör allt för att rätta till detta misstag som jag gör om och om igen. Man vill bli puschad att hela tiden bli bättre, att man kan ännu mer, men istället blir man pikad och får en dum kommentar att man i princip inte klarar det.
jag är less på det, men jag kommer fortsätta att klättra uppåt. och jag kommer klara det. med din hjälp eller inte!


irriterad

På dåligt humör, riktigt dålig.
ska lägga mig och försöka somna och hoppas att jag vaknar på bättre humör imorgon vilket
 jag troligtvis gör. Vill ha min baby här som kan hålla om mig just nu. Men ingen idè att vi ens pratar i telefon nu då jag antagligen kommer ta ut ilskan på honom, vilket jag brukar göra med vem som helst jag pratar med om jag är sur. så nu säger jag godnatt och går och lägger mig i min ensamhet!


hmm..

Victoria Beckham i "Gossip girl"

Victoria Beckham i "Gossip girl". Foto: Scanpix

Victoria Beckham får en roll i ett avsnitt av tv-serien "Gossip girl". Det var huvudrollsinnehavaren Blake Lively som övertalade henne att medverka, skriver Expressen.

Victoria Beckham får en roll i ett kommande avsnitt av tv-serien "Gossip girl". Det var huvudrollsinnehavaren Blake Lively som övertalade henne att medverka, skriver Expressen. Sångerskan, modeskaparen och fotbollsfrun Beckman lär dock inte ha varit svår att övertala - hon har tidigare berättat att hon är närmast besatt av serien om de bortskämda ungdomarna på Upper East Side i New York.


And when I close my eyes it's you i see


rätt ball faktiskt

  


idag

Jag och älskligen låg och tittade film och tog det lugnt igårkväll. Imorse vaknade jag vid halv 12 av att Julia stod och hoppade på sängen( Roys lillasyster, 4 år) då hade roy redan dragit till jobbet. gjorde mig iordning lite och åt frukost, sen drog vi ner till Solna centrum och skulle fixa lite saker och vandrade runt. åkte tillbaka och lämnade julia och nu har jag kommit hem.

har inte ätit någon lunch så pappa gör lite gröt till oss nu bara, det blir perfekt. får se vad kvällen bjuder på, är trött! haha. puss på er


förstår inte hur man kan vara såhär trött!

vi tjejer funderade på att ses och titta på idol tillsammans, men det blev inte av. jag och tess kanske ska träffas ett tag för en kort promenad i kylan, men får se om jag verkligen orkar, är så himla trött.. förstår inte!
ska i allafall kila ner och se första delen av idol med pappa och sen följer jag med Roy hem för att titta på film och spendera natten där, det blir mys. hoppas bara att jag inte somnar lite bättre sällskap vill man ju vara, men ibland kan man ju inte rå för det! ska göra mitt bästa i allafall ;)

ha en bra kväll alla partyglada/hemmatrötta och alla andra alternativ som finns!



like it



when all i really wanted was to have some fun
now im losing my head, im telling you one thing
youre number one

(finns andra klipp med bättre ljud på youtube men gick inte att lägga in här!)

svårt


happy

vet ni vad jag ska göra?
- köpa naturgodis för matpengarna, wohohohoho!
gott, gott, gott. slutar snart, om närmare bestämt 20 min.
då får vi se vad som händer. en till sak, MVG i idrott A!

Bye bye amigos.


híhi här har vi madde, checka in vettja. rosigt.devote.se!

friday it is!

 
ja, ni kan ju se hur trött jag är på bilderna. försöker spärra upp ögonen men inte alltid så lätt. haha.
ska i allafall strax till skolan för 2 lektioner och sen får vi se vad dagen bjuder på.
jag har på mig:
-grå lång t-shirt
-svart kofta
-strumpbyxor
-stövlar
-vinterjacka

have a nice day! ;)


ohlalalala

dansen var sjukt rolig, älskar vår koreagrafi. fick göra mycket hopp m.m på diagonalen vilket jag älskar.
kom i allafall hem nyss och ska nu hoppa in i duschen för att sen ringa älsklingen och sen sova.

dröm sött och vakna blött! (haha eller inte)



nu drar jag

hejdå vänner!

får se om jag orkar skriva något när jag kommer hem eller om jag går och lägger mig direkt.
lycka: ingen mental träning imorgon så första timmen är inställd, love it!


trött..

ibland blir man ju bara så himla trött på vissa personer!
usch ska bli skönt att åka iväg och dansa av mig ilska och irritationer.
vill ha helg, vill ha kul, vill ha mysigt, NU!


långpromenad

nu har jag varit ute i nästan 3 timmar! fick sällskap av Louise vilket var trevligt då jag inte träffat henne på väldigt länge. sen gick vi tillbaka och var helt slut i benen, haha!
Nu är jag i allafall trött men huvudvärken börjar försvinna succesivt.. ska i allafall hoppa ner i sängen och lägga mig och läsa nya cosmo tills jag somnar, puss på er.



sitta still..

..är inte riktigt min grej!
får bara mer ont i huvudet av att bara sitta inne hela dagen, så nu blir det en lång promenad för att få lite frisk luft, och på vägen ska jag göra ett litet ärende- busigt! sen blir det hem och sova igen för att förhoppningsvis må bättre :)
puss

galna brudar.


09.03

det var rätt svårt att  sova ordentligt då man redan hade gått upp en gång och så!
men ett tag kunde jag sova i allafall och det kommer nog gå om jag lägger mig i soffan lite senare också och vilar. jag fryser jättemycket så har tänt ljus i hela rummet och gjort te. ska snart gå ner och göra frukost och lägga mig vid tvn.


ändrade planer

gjort mig iordning, packade väskan för allt som händer idag, åt frukost,
 gick till bussen. men där tog det stopp!

huvudet värker alldeles för mycket, ska lägga mig och sova nu några timmar till. sen ska jag bara ta det lugnt och hoppas att det onda är borta tills ikväll då jag vill dansa.
konstigt.. det känns nästan som liknande migrän, det har det gjort de sista gångerna
jag haft ont i huvudet.. men nejdå!

hihi bilden stämer faktiskt, jag gillar inte att vara hemma en hel dag.. i get bored!
men som sagt: det är bedtime som gäller för min del.


morning

godmorgon! trött, trött, trött.
ska till bussen om ett tag. idag är jag verkligen trött på allt, vill bara ligga och sova och få bort min huvudvärk- men icke sa nicke! det blir en lång dag för mig istället. skola först, sen hem i ca 1,5 h. tillbaka till stan för att ha dans, 1,5 timmars väntan och sen börjar nästa pass. hemma runt 11. det är inte lätt när det är svårt!
men, jag har ju valt det själv. det är ju trots allt kul att dansa ;)

ha en bra dag, i will try.




mysig start på dagen.

så himla trött just nu!

nu:
-duschen
-ringa älsklingen
-SOVA!

imorgon hinner jag nog inte skriva något på morgonen. börjar kl 8 redan så måste åka tidigt. efter skolan ska jag nog hem en snabbis innan jag åker tillbaka in till skolan för att först ha balett och sen jazz. mycket väntan och så, men det kan vara bra då jag kan ägna mig åt matten!

men nu säger jag godnatt vänner, och sov gott!

jag vill ha helg!


kvällens

blev inte av att träffa tessie idag då klockan tickade iväg. men jag har haft fullt upp med saker ändå som behövts göras länge: rensa garderoben!
håller på nu för fullt, hälften ska slängas, lite ska sparas och annat ska jag försöka sälja.prima ballerina vettni.
juste fick en vinterjacka av pappi idag, tack så jättemycket! supernöjd :)

nu ska jag fortsätta gräva i garderoben så att jag hinner klart tills efterlyst börjar.



you always make me smile

Tjena man!

Kom hem sent igår och gick nästan direkt och la mig efter att ha duschat. vaknade sjukt trött imorse och med huvudverk så funderade på att ligga kvar, men en duktig tjej som jag är så gick jag upp och kom iväg till skolan. men vad händer då? jo våran engelskalärare kommer inte på FÖRSTA lektionen, så då hade vi håltimme.
men ska väl inte klaga, vi hade rätt trevligt ändå. dagen fortsatte att rulla på. åkte till stan en snabbis efter skolan, direkt hem till roy ett tag och sen kom pappi och hämtade mig och vi åkte till barkarby.

Ikväll har jag lite att fixa här hemma, men jag ska också hinna träffa tessie!
woho, party på de. puss


här är nya låten till dansen, believe me- mycket skaka rumpa är det som gäller här! haha

-

Skolan gick bra den. åkte ner till ubg( haha för ovanlighetens skull) för att få en sak av roy, tack baby!
hem för att plugga lite, och sen har jag bara suttit och kollat olika hotell med jenny m.m inför i sommar, åh alla är så galet taggade! ska snart äta lite och senare ikväll blir det träning, puss på er.




En kall morgon!

vaknade upp och gick för att ta en varm dusch, så himla kallt fast element är på och allt. man är väl inte van med vinterkylan helt enkelt. sitter i allafall här med en stor och tjock kofta som jag hoppas kommer värma mig i skolan ;) Idag har jag skola till 13.40 och sen ska jag nog möta roy för att fixa lite saker m.m, sen blir det egen middag och tillsist feminine vibe! älska dansa.

Ni får ha en bra dag mina kära, så hörs vi när jag är hemma.

 
this is me today! och på andra bilden ser ni lite nogrannare
 vad jag har på mig. till det har jag en stor svart halsduk, en brun kort
dunjacka samt svarta stövlar!


sommar, herregud!



i sommras.. brun? aa det tycker jag allt va!
give it to me

ny vecka är igång

Igår tog jag och Roy det lugnt hela kvällen, tittade tv, låg och pratade, lyssnade musik, pluggade lite m.m.
vaknade upp tidigt imorse och drog iväg till skolan. kollade på film de första 3 timmarna innan det var lunch då vi gick och käkade god ceasar sallad! upp till skolan för Spanska till sist och sen drog jag till UBG och mötte upp älskligen en snabbis. hem till min mor där jag packade ner kläder och annat trevligt, tog det lugnt och allt annat man kan göra i ett hem så kom pappa och hätmade upp mig. nu sitter jag och väntar på att tacosen ska bli klar, love it!"


It's cooold around me.. la la la laaaa.
har i allafall tänt massor med ljus nu!


ny vecka är igång

Igår tog jag och Roy det lugnt hela kvällen, tittade tv, låg och pratade, lyssnade musik, pluggade lite m.m.
vaknade upp tidigt imorse och drog iväg till skolan. kollade på film de första 3 timmarna innan det var lunch då vi gick och käkade god ceasar sallad! upp till skolan för Spanska till sist och sen drog jag till UBG och mötte upp älskligen en snabbis. hem till min mor där jag packade ner kläder och annat trevligt, tog det lugnt och allt annat man kan göra i ett hem så kom pappa och hätmade upp mig. nu sitter jag och väntar på att tacosen ska bli klar, love it!"


It's cooold around me.. la la la laaaa.
har i allafall tänt massor med ljus nu!


skönhetstips

har du påsar under ögonen?
-saker du enkelt kan göra hemma.

-gurkskivor
-kalla tepåsar(doppade i vatten)
-bomullstussar(doppas i kall mjölk)

och sen låta ligga precis under ögonen i 2-3 minuter, hur enkelt som helst ju.
har dessvärre inte testat själv utan det var ett tips jag hittade på internet,  men det absolut testas, fiffigt!



haha det ser ju lagomt fräscht ut, men om det funkar så ;)


skönaste dagen att duscha på

söndagar är verkligen den optimala dagen att duscha och fräscha upp sig på efter en helg.
Mitt hår behöver inte tvättas så ofta då jag vant av det vid det, vilket är väldigt bra då det inte slits lika mycket och växer fortare, vilket det verkligen gjort för mig!
Men på söndagar gör jag alltid en hårinpackning och tvättar håret ordentligt, i med glansdroppar och lite annat trevligt och sen platta det med händerna(?) haha!
smörjer kroppen, oftast ansiktsmask, fixar naglarna m.m, jag gillart!
så sen känner man sig riktigt fräsch ska jag säga er.

Kom ur duschen för ett litet tag sen och ska bara klä på mig lite för att åka hem till royi och mysa hela kvällen och sen sova där. vi hörs kanske senare ikväll, annars får ni ha en trevlig kväll! ;)



lite om min helg

fredags:
drog till bro där det var party och många nära och kära fanns på plats. väldigt trevlig kväll, senare blev det lite kaos och problem men sånt som händer antar jag. det löste sig i allafall sen.

lördags:
vaknade och åkte in till stinsen med Ia och tittade lite, hittade lite godsaker men väntade med att inhandla dem.
åkte sedan vidare till Cafét och åt lunch med roy som hade lunch på jobbet. sedan hem och tog det lugnt. gick hem till lovén och var där under kvällen, trevligt.

söndag:
inte kommit någonstans med den här dagen, städat lite i rummet.
ska nog ta en promenad med jenny om ett tag och just nu har vi gäster. senare åker jag antagligen hem till älsklingen och sover. härligt!



så jävla taggad på att dra utomlands nu så det är helt sjukt. snackats rätt mycket om det i veckan, man får ju inte boka allt för sent om man är många. Jag hoppas på magaluf i sommar, får se vad alla andra tjejer är taggade på. nu jävlar ska det styras upp!


alltså hur söt får man vara?


rätt länge sen men hittade den på datan nu. någongång när jag gick upp ur sängen tog han min lilla nalle som sällskap i stället, haha världens sötaste!
(hoppas han inte blir sur nu..haha!)

bra låt



den här dansade vi till förra veckan, me like!

freday, yes!

Sista dagen på veckan, me like.  igår kom jag hem efter baletten och bara tog det jättelugnt och så.
vad händer idag då? något kul hoppas jag.
innan skolan ska jag iallafall till ubg en snabbis och hämta mina nycklar som roysan har, sen blir det skola till 15.50 och sen hem tror jag allt.


haha as gammal bild på väg till party!
hej hej fjortisar hej på er fjoooortisar.

skool

ska snart springa iväg till bussen för att kila till skolan där det blir en redovisning. har sen antagligen ca 3 timmars hål! så får se vad vi hittar på då. sen har vi vanliga lektioner och sist har jag balett.

kan ju säga att jag är så himla trött idag, usch! inte nog med att man måste gå upp kvart i 7 utan man har ju bråkat med pojkvännen om täcket i natt också. haha båda drog och slet (omedvetet) , bara för att det var så kallt i mitt rum och båda ville ha mycket täcke, så man vaknade ju till lite då och då, men men sånt som ingår antar jag ;)


nej, nu kilar jag. ha en bra dag people


titta vilken söt! och så stödjer man bröstcanserfonden, en bra investering!
haha då kan man äta godis utan dåligt samvete ;)




Morning

snart har halva veckan gått, snacka om skönt va? ;)
tror jag har någon dålig bakterie i kroppen för jag blir inte pigg.. hur mycket jag än sover så kan jag sova mer.
men men..dagens planer ser ut såhär:

-skola till 15.50
-shoppa m. madds+ äta något
-dansträning
-träffa älsklingen? det får vi se!

Juste måste plugga lite också, men det hinns med. puss

delar från mitt rum

   
   

1. skåp med lampa i som lyser fint på kvällen!
2. byrå m.m.
3.min snygga fondvägg.
4.ny garderob+  byrå.
5.ljus finns överallt i mitt rum!
6. mina fvoriter
7. lilla jag right now!


nu säger jag godnatt alla finisar, sov sött.


Dansdags

snart ska jag dra iväg till dansen, eller är ett tag kvar men ändå.
då kan jag lova er att det blir på med vinterjacka, uggs och vantar, här ska inte frysas inte!
vill inte börja med min vinterjacka i skolan än och så då jag kommer tröttna så himla fort, så där drar jag på varmare och lite finare jackor, men ett sånt här tillfälle passar det perfekt med vinterjackan på, (tar inte heller den varmaste utan en annan!) juste, ska ju koka lite varmchoklad och ha med mig också, fryser redan, hihi.

men ha en bra tisdagskväll, de flesta sitter väl och pluggar eller sover.. själv ska jag träna som ett as, taggad!



helgens inköp!

   

första bilden är glansdroppar samt kastanjevatten, andra ett par mysiga vantar, en super fint kofta( som jag inte kan bestämma om jag ska ha kvar eller inte, fast jag gillar den galet) och tillsist en jacka som antagligen används flitigt nu i höst.

klicka på bilderna för att de ska bli större!

 


ändrade planer

blev inte precis som jag hade tänkt mig.
slutade redan vid 14.30 så åkte hem istället eftersom att det hade blivit får lång tid att gå runt i stan till kl 8!
så det blir shopping för oss en annan dag i veckan.
nu ska jag iväg och köpa lasagneplattor som mamma glömde, sen bara slappa tills kl ca 19.00 då jag drar iväg till dansen. puss på er

lång tisdag

har precis vaknat upp hemma hos roy! han började tidigt så nu är jag själv här.
ska snart göra mig iordning lite och sen försöka plugga lite på företagsekonomin som jag inte ens kollat någonting på. det får gå som det går.

annars ser mina planer i allafall ut såhär:
-skola 12.30-15.50
-möta ia och shoppa litegranna.
-äta middag någonstans
-dansträning 20.00-21.30
- hem och SOVA!


todays

Mormor kom precis och nu väntar vi bara på mina bröder så att vi kan äta god mat. blir paj till efterätt också, yäy.
sen drar jag hem till älskligen och sover, får se vilken tid jag kommer dit bara.
men vi hörs later, puss



slutar snart

första skoldagen snart avslutad. har gått riktigt fort faktiskt.
får sällis av tess och anton hem då deras buss inte går, höhö.. bättre för mig!

veckans planer:
måndag: plugga, mormor m.m.
tisdag: Ia, dansträning.
onsdag: dansträning, baby.
torsdag: heldag i skolan, balett,jazz.
fredag: bio? :)

och helgen får vi allt se va ;)
puss på er

Whitney


hur snygg/söt får man vara egentligen? orättvist

Godmorgon!

nu är det nyvecka. jag orkade inte sova mer så gick upp och gjorde ansiktsmask nu istället( orkade inte det igår)
ska snart skölja ur den, sen blir det frukost, försöka fixa naglarna så gott det går och sen bara chilla. börjar 12.30 idag, me like.




jag varierar alltid vilken ansiktsmask jag använder, idag blev det den från H&M med inslag av lavendel.
den rengör och friskar upp trött hud.

flickan som lekte med elden

var ju på bio idag, grymt bra! nu längtar man tills 3:an kommer okcså.
fick med mig hem en kofta, en ursnygg jacka(tack mammi), glansdroppar samt kastanjevatten.
sitter nu och väntar på maten, stuvademakaroner m. köttbullar! (typ min favoriträtt just nu)

Imorse gjorde jag hårinpackning m.m, så ikväll blir det till att göra ansiktsmask, fixa naglarna mysa ner sig i soffan och kolla på bra tv och självklart äta kanelbullar.


Söndagsångest? njaa..

idag orkar jag inte ha söndagsångest faktiskt. det är en bra dag, precis som alla andra.
blir lite plugg men inte särskilt mycket. ska ta en mysig höstpromenad med ia i jakobsberg (mitten av oss) nu för tiden. Sen blir det troligtvis bio med mamma och anton samt förhoppningsvis lite shopping, är sugen på något nytt ju!


bild från 8:an eller 9:an på bilden, är jag kort eller vad? haha..

K:fem



för inte allt för länge sedan gjorde vällingby centrum en väldigt stor förändring. dem startade K:fem som har de flesta affärer och är väldigt fräscht och bra shopping. Nu har dem kommit upp med en ny idè, så i de flesta affärer finns en blogg dator där man tar bild på sitt plagg och sig själv direkt i omklädningsrummet och lägger upp det.
kul uppfinnning, men lite överdrivet kanske!  men ah som sagt, en rolig idé.

yesterday

 

första bilden när vi höll på att göra oss iordning, färgade ias hår gjorde vi också, det blev grymt snyggt!
andra bilden- haha så jävla snygg. NOT! på mig på väg till bussen. puss på er

hello you

igår när jag slutat kl 12 åkte jag direkt till Ias skola och hälsade på. vi fortsatte vidare hem till mig sen och gjorde oss iordning innan vi drog i väg på fest i gamla stan. världens finaste lägenhet jag någonsin sett tror jag. Jag och ia drog vidare till donken och åt lite och sen hem :)
härlig dag det där!


Idag är det fredag och frida är glad

sitter i skolan och har rast i en halvtimma. sen är det sista lektionen och vi slutar 12, jag gillare!
efter skolan ska jag antagligen träffa ia och sen dra hem till mig. drar iväg på fest ikväll. är inte särskilt taggad än, men jag antar att det kommer efter lite musik och sådära! ;)

funderar på att gå ner till seven elen och köpa lite godis, eller kanske en chai latte på espresso house? men får se hur det blir med den drömmen, hihi.
puss på er


älskar dans

haft skola hela dagen känns det som. examinerades i idrotten och gruppen fick MVG woho!
åkte sen och tittade lite affärer på odenplan, hittade massa fint faktiskt. vidare till baletten. sprang till donken. vidare till jazzen, pluggade där innan lektionen. träning till halv 10! nu ska jag hoppa in i duschen, ringa babe och sen SOVA. tröttis, ohja.
roligt inlägg va? super

godnatt godnatt godnatt godnatt



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus