äckligt

Här i kungsängen har det länge funnits en så kallad fönstertittare som antagligen är ute efter att se lite privat. Han står och kollar in genom fönstret med mörka kläder och sen springer när man märker. Jag har haft vänner som har varit med om detta men själv aldrig varit påverkad. Vi flyttade ju i somras och har på senare tiden fått hem lappar om att han finns runt i detta område, jag som aldrig är rädd för sånt borde kanske vara.. för igår kväll stog han i mitt fönster när jag precis skulle byta om. Jag hade precis dragit ner persiennerna men dem är lite trasiga så finns en glipa längst ner, märkte att han stog så nära fönstret som möjligt och bokstavligen glodde in. jag blev livrädd och min första reaktion var skrik. när mamma kom var han redan borta.. fan. Skulle ringt polisen men det var försent. Hur kan man göra såhär? varför? jag blev livrädd och tyckte det var jätte obekvämt, tårarna började rinna.. men tänk då det stackars små barn som kanske blir utsatta för snubben. Han gör ingenting farligt och vill absolut inte skada någon, men snälla försvinn från våra fönster. Nu har vi lagt handdukar längst ner så det inte går att titta in.. så inatt kan jag sova. men fy vad obehagligt, äckel.




emilio var på g idag, det kan jag lova!

Kom hem från träningen för ca en halvtimma sen. Det gick bra men var riktigt svårt. Emilio var på g så det blev galet mycket koreografi och alla var helt yra, men rätt kul och svettigt blev det.
Ska stretcha lite och sen blir det dusch innan jag pluggar lite och sen sover.

hörs senare, pussisar.




här är låten vi dansat till några gånger på jazzen nu, riktigt passande. visst kan man inte tro att det är pernilla wahlgren?

 


-

Sitter i skolan och pluggar lite spanska just nu.Slutar om någon timma och då blir det hem och plugga+ städa rummet.
Untitled
testade det här linnet/nattlinnet/klänninng (kalla det vad ni vill) igår. Så himla gulligt och jag kommer använda det till ett par jeansshorts eller liknande. Blir nog det blåa som blir mitt inför sommaren, har inte så mycket sånt i garderoben.

Nu börjar matten snart, kisses.

hej mina sötisar

Hann inte skriva någonting alls igår. Våra lektioner var inställda så började inte först 15.40, haha lyckat va?
Nu är i allafall ena delen av nationella avklarat vilket känns skönt. Efter skolan mötte jag upp pappa direkt för att köpa saker till huset. blev gardiner, överkast och världens finaste täcken(örngott) till mitt rum!
Därefter åkte vi hem och käkade innan jag gick över på en filmkväll.  Hemma vid halv 12 och gick och la mig direkt.  Så såg alltså min dag ut igår.

Jag är så himla trött på att jag aldrig blir ordentligt frisk, har börjat få riktigt ont i halsen nu också!
Är trött i hela kroppen och kan sova hur länge som helst. sov 10 timmar inatt i allafall och skulle kunna sova några timmar till men det får jag inte nu. Tillät mig sova lite extra så jag inte kollapsar så jag missar min första lektion som inte är så viktig men sen måste jag gå. Nu blir det frukost, pussis!


Morsning

Sitter och äter frukost just nu och ska alldeles strax göra mig iordning lite för att dra till skolan. är inte nervös inför nationella än men det kommer nog precis innan, men det kommer gå bra- i hope!
Funderar på att ta ett salsa pass idag då det skulle vara riktigt roligt att testa på men får se eftersom jag har så mycket att plugga också. Men nu ska jag snabba på litegrann, pussis.


vill ha varning!

Untitled
favoriterna är den vita jackan, shortsen, rosa klänningen och bikinin längst till höger!


relationer

Imorgon är det dags för muntligt i svenska nationella B och jag är inte alls förberedd. har i allafall skrivit ner ungefär vad jag ska skriva men det är för kort och jag kan ingenting utantill- det här kommer gå bra va?
får antagligen sitta hela natten, men vad gör man.
Ska i allafall prata om någonting inom relationer så det ska bli intressant att höra vad de andra ska prata om!


Har också ett fall att lösa i rättskunskapen som jag inte heller var beredd på så ska försöka se vad vi kan åstadkomma. Imorgon har jag endast två lektioner men inte särskilt skönt ändå, går nämligen:
-12-13.40 och sen mellan 16-17!! lång dag fast jag endast har 2,5 timmars skola imorgon.
Men med tjejerna där blir allt skoj ändå, och ska faktiskt försöka plugga lite under håltimmen så det blir nog super. Mycket skrivandes nu och inget gjort känner jag, tillbaka till plugget.

ungefär såhär mycket känns det som jag har i veckan, men det är bara att kämpa på- för sen är det lov!


I dont even look that way



den här går vi till på dansen (diagonalen) love it!

 


every diva wants a mirror..

.... right tessie?

Träningen gick helt okej, missade förra söndagen så dem hade börjat på ny koreagrafi men det var bara att hänga på. Jag gick sen och jobbade en snabbis men det fanns inte alls mycket att göra så gick rätt fort. Hemma nu och har börjat plugga lite smått, hoppas det fortsätter såhär för kommit rätt långt redan på en kvart så det känns bra! ska snart hem till pappa och äta middag vilket ska bli riktigt gott.


Hoppas allt är bra med er, puss.



trötter

Planerna blev en filmkväll med grabbarna men jag somnade framför freaky friday klockan 9. Vid 1 väckte mamma mig och sa att jag skulle lägga mig i min säng. somnade alltså där halv 2 och vaknade precis. har sovit ungefär 14 timmar och skulle kunna sova mer, men jag har träning.
Ska bli nice att träffa min tessie igen i allafall. efter dansen blir det jobb lite snabbt i stan innan jag åker hem och pluggar ihjäl mig hela eftermiddagen/kvällen. Men vi hörs senare, puss på er!


lyckat!

Kvällen var rolig med alla mina underbara vänner. Tack så mycket för allt Jenny- det var perfekt!
jag, madds med mera drog hem och käkade nattpizza och kom i säng runt 6 kanske. Imorse var redan en familjepizza beställd så det var bara att käka, haha. så jävla mätt just nu! Jag och min sötis kom precis hem till mig och ska duscha och så en snabbis för att sen möta upp milos och kimpa för fika. ikväll får vi se hur planerna blir, jag är fortfarande halvt sjuk men får se helt enkelt! det ryktas om täby och en till rolig kväll med min älskling, inte helt fel!

Nu är det min tur att duscha, puss på er.


nu kör vi!

Nu ska jag hoppa in i duschen fort och försöka göra mig i ordning så snabbt som möjligt.. Ingen aning om vad jag ska ha på mig heller, får leta ihop någonting, det blir ju super det här. oplanerat bäst eller vad säger ni!?


love it.

Blev bättre och bättre med mitt huvud efter någon tablett och lite mat i magen. Mötte upp carro och madds runt 12 och sen gick jag och madde till B 100 och faktiskt satt ute och åt en god sallad vilket också var riktigt bra för min kropp nu. Mår betydligt bättre och nu ska jag bara fixa lite till innan jag åker hem och börjar göra mig iordning för kvällen.  Jag behöver: alvedon, lite sömn, godis, vänner och torrschampoo sen kan nog jag också överleva kvällen/natten!

Puss på er, hörs senare.




hälsning till min jenny!



jag hoppas den här spelas ikväll- då blir jag frisk!


kan jag bara bli frisk???

Mådde rätt bra hela kvällen igår så blev super glad. Sov ju i solna och det kom över lite sällskap under kvällen och tittade på vänner och bara tog det lugnt. Vid 1 somnade jag trött som tusan och började må dåligt igen- vaknade upp med världens huvudvärk, illamående och lite feber. bara att stanna hemma en dag till då, score.

Jag tänker i allafall ta det så lugnt man kan hela dagen och hoppas jag mår lika bra som i går kväll för det ska firas ordentligt ikväll. Så får jag ta smällen för det resten av helgen!


vi var duktiga och bara tittade på under träningen i fredags, men då var vi tvunga att spralla av oss lite innan!


lovely

Untitled

Man kan ju ganska enkelt se vilka färger jag kommer ha på mig i vår/sommar!


like it

jag mår betydligt bättre idag faktiskt. vaknade precis och ska göra lite frukost som jag hoppas får ner. Vädret är inte lika fint idag men man hör fåglarna kvittra, gud vad underbart.

Vill också säga: GRATTIS JENNY PÅ 18-ÅRS DAGEN- KÄRLEK TILL DIG!



im bored

Självklart inte lika kul att bara sitta och titta när de andra dansar och sliter men skönt att få vara lite social, prata av sig och så än att sitta hemma hela dagen. Blir tyvärr ingen skola för min del imorgon heller för att jag ska bli helt frisk men har fortfarande lite att göra. först ska jag försöka sova ut riktigt ordentligt och förhoppningsvis vakna ganska sent och då vara kry. annars måste jag hinna med:

-present till min underbara jenny som fyller 18!
- åka förbi solna när jag vaknat
-plugga
-fixa mitt nya rum
- och däremellan allting sova, sova sova!
- på kvällen åker jag tillbaka till solna.


tro det eller ej, men jag vill till skolan!!!

-

Ska närsomhelst börja gå till tåget för att åka iväg på dansen. Tessie som också är sjuk tänkte kämpa på ändå men om jag skulle försöka lär jag svimma så avstår från det. Ska istället bara titta och memorera stegen så jag inte hamnar så mycket efter. Planen efter var solna men åker hem istället så åker jag dit imorgon och sover!



mums



Hade tänkt äta lite innan jag åker iväg eftersom jag inte fått i mig så mycket idag, men hittade ingenting och orkar inte laga. Kom på att jag kunde göra en skål fruktsallad- gud så gott! blev kiwi, mandarin och banan och en liten klick glass till ;)


vill ha

Untitled

Älskar denna kjol. Spets, puderrosa, volang, midjehög, lovely!
Måste köpas inför sommaren, så sugen. hur ska man ha råd med allt?

(vet att det ser roligt ut, hittade ingen annan bild på kjolen än denna med galge, haha!)

I hate that i love you.

Imorse gick det jättebra att plugga och kom rätt långt på kort tid, sen vet jag inte riktigt vad som hände men kom inte långt alls i allafall. Nu tänkte jag sätta fart igen- ska plugga i en halvtimma så kommer jag nog någon sida till. Nu kör vi, kom igen frida!

Blir ingen dans för min del eftersom jag är sjuk men måste i allafall åka och titta så jag inte missar allt för mycket och sen blir det att åka direkt till solna för att sova- lovely!


testa du också!

Om du också vill vinna 5000 kr att shoppa för, föreslår jag att ni registrerar er nedan. Det är mycket enkelt att samla poäng och det går fort. Inte helt fel va? Man kan också få presentkort på valfri butik såsom h&m, kicks m.m om man samlat tillräckligt med poäng. för att starta ditt konto, tryck här!


trodde jag visste precis vad jag ville ha..

Untitled
men hur söt är inte den här? ååh..


hello ladies

Vaknade upp för ett litet tag sen och har precis pluggat lite nu. Vi har haft ett stort arbete i idrotten där vi ska uppnå ett mål och sträva efter det i cirka 2 månader. Nu är träningsperioden klar och vi ska skriva en analys som jag tänkte börja med idag när jag bara ligger hemma.

Använt mig av ett roligt program som jag tänkte tipsa er om.
funbeat.se- här får man chansen att lägga upp all sin träning för att sen kunna följa hur det har gått/vad man tränat under en period. Nedanför är ett diagram över min träning olika dagar. favoriten är att man kan välja att se som "tårta" alltså hur många procent av vad för träning man har utfört.

testa- man blir faktiskt riktigt motiverad!
nu ska jag börja analysera hur det har gått för mig. Hoppas ni är ute i solen och har det skönt, puss.

gör ett nytt försök att sova nu.

åh blir nog hemma imorgon också, fan, Försökt att sova men mår bara sämre och sämre nu igen. ska testa snart igen och hoppas att jag lyckas denna gång, är ju fakitskt trött- trots att jag sov 11 timmar i natt.


I can't tell you baby what went wrong
I can't make you feel what you felt so long
I'll let it show
I can't give you back what's been hurt
Heartaches come and go and all that's left are the words
I can't let go
If we take some time to think it over baby
Take some time, let me know
If you really want to go


hatar att vara sjuk

fick sällskap ett tag när jag satt hemma i allafall vilket var trevligt. Mår inte särskilt bra nu heller men mycket bättre än i morse i allafall så hoppas på att vakna riktigt frisk imorgon faktiskt.
tessie var också sjuk men tjejerna valde att köra på ändå, så jag åkte dit för at titta men kunde självklart inte sitta still hela tiden då så blev lite smådans i allafall. vi bytte låt till hotline så kommer nog bli grymt. 

                                                                                 



valde samma kläder- snyggt ;)

marcus och alex kom förbi också så tessie lärde marcus koreagrafin ;D

ingen bra morgon

vaknade med sjuka drömmar, illamående och feber. Bara att somna om och vaknade för någon halvtimma sen.
Mår fortfarande inte så jättebra men ska försöka äta någonting innan plugget sätter igång.

Hoppas ni har en bra dag i allafall, puss.



night

Min dag har varit superbra och skön idag. däremot är jag galet trött nu så ska göra mig iorning och gå och lägga mig för imorgon börjar jag riktigt tidigt. Sov gott då, pussisar.



snart är det dags igen- yes!


vårjackor

Untitled
Jag brukar vara helt galen i skor och väskor men på senaste tiden är jag helt fast vid olika jackor i fina modeller.
De 3 ovan är precis sådana jag har och de understa är liknande. Har också en ljusrosa kavaj och en brun skinnjacka- fortfarande är jag sugen på fler.. hur ska detta gå?

sometimes it´s not good enough

Det är inte fören nu jag börjar förstå. eller så har jag bara en dålig kväll, jag hoppas på det sist nämnda, annars blir det jobbigt.


like it

Sitter och kollar på Johan Falk filmen, riktigt bra idag faktiskt. Planerna var en filmkväll men vi flyttade det till någon dag i veckan i stället så sitter med familjen nu vilket också är super mysigt.

Imorgon ser min dag ut ungefär såhär:

-skola 10-13.30
-Stan/plugg/fika
- möta ia
-dansträning med tessie
-Träffa Simón

Så jag har fullt upp imorgon, får se om jag hinner med allt men jag hoppas på det. Något mer jag hoppas på är att jag vaknar upp till sol..


längtar tills fredag redan nu, då jävlar ska det firas!

:)

kom precis ut från en härlig dusch så nu känns allt bra igen. Ska skynda mig att sätta på mig något innan jag springer över till pappa och käkar middag.  Vi får helt enkelt höras lite senare, puss på er.

kärlek


börjar bli sugen..

Untitled

..På att vara nere vid stranden, bada, shoppa sommarkläder och allt därtill. Det finns en massa snygga bikinisar ute redan nu men jag har nog bestämt vilken jag ska ha först och främst. Vill ha sommar nu!
(alla bilder är tagna från H&M)


love it

Planerna var egentligen att träffa tessie nu på dagen men båda var riktigt sega så har inte blivit något av det. Jag och mamma gick istället till konsum i fina vädret och köpte tårta, hihi.
Annars har jag bara tagit det superlugnt. Madde kommer hit snart och då ska vi göra oss iordning innan vi får skjuss till viksjö förmodligen där det blir förkrök med fina tessie och emelie. Senare drar jag och madds och möter de andra tjejerna för att åka till peyvand och ha kul. får se vart kvällen/natten leder oss men kul ska vi i alafall ha, det är en sak som är säker- trots att jag är sjukt trött och lite bakis också.



godmorgon

Vaknade upp för ett litet tag sen. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag möta tessie innan kvällen drar igång. Skulle vara skönt att sova någon timme till men måste ju ta vara på det fina vädret!
puss på er.


awesome dude

Skoldagen gick fort och jag skulle egnetligen slutat för en kvart sen men har hunnit vara hemma ett bra tag redan. Ska snart till pappa och äta god fredagsmat och sen möter jag upp ia. Därefter får vi se vad som händer, jag är på g, en gång för alla.



åh vill ha sommar nu!


en hälsning till madds


tänkte bara slänga in en hälsning till madelene, hoppas du äter en god frukost- det gör jag!
HAHAHAH, okej förlåt var tvungen. Du får allt smaka när du kommer hit i helgen eller så ;)


rolig dag

efter skolan åkte jag och tessie direkt till stan där vi mötte upp musse och käkade lite innan det var dags för mig och tessie att träna. Vi hade inte bestämt pass än så jag lurade med tessie på affrostreet vilket inte uppskattades lika starkt- hon viskade tillochmed att hon ville strypa mig, haha.
Vi fick hoppa runt som överglada hippies men energi och skratt fick vi oss allt så det var faktiskt riktigt roligt. Därefter var det raka motsatsen med point, plie och allt som hör där till.

Nu är jag hemma och ska ta en dusch innan jag går och lägger mig. Vaknar antagligen på strålande humör också- det är ju fredag och jag ser framemot den här helgen med mina vänner!



låten på affrostreeten var i allafall skön!
Ni kanske får ett klipp senare på hur det ser ut när jag och tessie dansar denna stil- om vi vågar lägga upp! HAHAH

were going all the way up,were going straight from the top


ska sminka mig lite och göra mig iordning för att dra till skolan.
ha en bra dag mina vänner!


true story

När man började bli säkrare och säkrare för varje dag, förändrades saker och jag fick höra så fina ord som verkligen betydde. det var på riktigt och vi skulle göra allt. Det var du som kämpade, du som berättade för mig hur mycket jag betyder för dig. Efter alla dina misstag så finns jag fortfarande här, efter ett misstag från min sida är du så lång bort det går. Du har lyckats än en gång, jag gratulerar- hoppas du är nöjd.


Och det värsta är att det inte finns hopp för oss längre.



lovely

Imorgon var planen en lång sovmorgon men annat har kommit emellan. Redan runt 8 ska jag gå hemifrån för att vara borta ett tag och sen blir det antagligen hem och sova innan skolan igen!

dagen kommer se ut ungefär såhär:
-8.00 går jag hemifrån
-hemma runt 9 och går och lägger mig ett tag
-skola 12.30-17.00
-möter upp sötisen för middag och dans, love it!


Kanske ska locka håret någondag? om orken finns ;)

dance makes you lose control


jag innan dansen idag.


Efter skolan mötte jag min älskade vän therese och vi shoppade lite samt åt och snackade en massor innan dansen drog igång. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig för att förhoppningsvis vara på g imorgon också. Då tänkte vi satsa på att köra både jazzfunk och balett och alltså dansa mellan 18.30-21.30 vilket gillas.


Life is too importent to be taken seriously

Sitter i skolan nu och sen ska jag möta min älskade tessie för dans! ha en bra dag, i will.


God morgon!

Sitter här och käkar frukost och ska snart dra iväg in till stan en snabbis innan skolan för att byta en jacka.

därefter ser min dag ut ungefär såhär:
- skola till 5
- dans 18.00-21.30 och sen får vi se, lär väl vara galet trött då!

Ni får ha en bra dag mina vänner, puss.



Im here for you, always.


lovely

en promenad märkte vi var alldeles för kallt så lite dans blev det i allafall. killarna dansade så lite b-boys fick vi köra på, haha! om man kunde sånt..
Fick skjuss hem och ska snart hoppa in i duschen.
Hoppas ni haft en bra dág, min har varit super, puss.




en glad frida

Hade endast 2 lektioner idag (som alla måndagar) så kom hem för ett tag sen. Nu ska jag ta det lugnt och fixa lite här hemma innan jag drar hem till pappa och äter en taco tallrik, mums.
Planen var streetdance ikväll men jag och tessie såg fel på schemat, haha bra där.. så vi kommer missa passet!
Blir extra träning torsdag då istället men det blir prima.

Så vi kör på långpromenad och en massa snack ikväll istället, puss på er!


memories

tips från coachen (haha)



världens bästa frukost är ändå en smoothie med macka till. Det är också hur lätt som helst att göra och går super fort. När jag gör smoothie använder jag mig oftast av banan,hallon och mjölk,testa vettja!

godnatt!

dagens klädsel: svarta jeans, grå tjocktröja, skinnjacka+halsduk.
dagens sysselsättning: Promenad i fina vädret+träning!
dagens saknad: Min roy och ia.
dagens längtan: sommar och att sakerna till mitt rum ska komma.
dagens låt: Keep on walking - Salem Al Fakir.
dagens tråkigaste:  inget sovsällskap
dagens bästa: vårvädret
dagens humör: glad men trött
dagens roligaste: allt har varit bra idag.
dagens hälsning: tja tja! (haha)
dagens avslutning: dags att sova, godnattr!


ny vecka

Nu är den här helgen slut och det är dags för en ny vecka. jag har i princip inget plugg alls vilket är hur skönt som helst men ska ändå försöka komma igång med saker som jag vet kommer komma lite längre fram då allting kommer samtidigt, ska försöka i allafall..
Imorgon är planerna ungefär såhär:

-shoppa lite innan skolan
- skola 12.30-15.15
-hem och äta middag m.m
-dansträning!

Rätt så stressig dag men ändå härlig, hoppas vädret håller i sig som det varit hela vecka nu, skulle vara så underbart!

Jag idag, solen skiner i ögonen.

cute

Untitled


härlig dag!!



tanken var jobb men eftersom jag inte skulle hinna jobba så länge innan träningen var det ingen idé. Jag och mamma åkte istället in till djurgården och vandrade flera timmar och satt ute och fikade, så himla härligt.
Därefter släppte hon av mig på vägen hem och jag dansade commercial. Tyvärr kunde inte min tessie vara där så nu saknar man ju henne också, hihi. Men det får vi lösa ;)

Kom nyss hem och har precis hunnit äta middag. Ikväll ska jag träffa en underbar vän, göra mig fit for fight inför en ny vecka och bara ta det lugnt.

Hoppas er dag har varit lika bra som min och att ni fått mycket frisk luft!




dress of the day



299 kr- vila

Jag börjar med en ny kategori här att varje dag lägga in "dagens klänning" till ett budget pris så alla kan kika. Perfekt klänning till en  brunbränd kropp i sommar!


jag vill ha allt!

Untitled


ändrade planer

Blev väldigt ändrade planer, igår blev faktiskt lugnt och jag somnade riktigt tidigt. Idag fick jag samtal av michel att han blev jätteglad om jag skulle kunna jobba- så vad gör man inte? ska ta tåget när som helst och behöver bara vara på fiket mellan 12-3. Sen kanske det blir en runda med Jenny men får se vad hon har för sig då. Ha en bra dag ute i det fina vårvädret. Puss på er.



Jag är så himla trött

.. så jag skulle kunna somna när som helst. Louisen, Mia och Jenn är i allafall på väg hit nu sen drar vi till spånga och slår klackarna i taket. Jag lär väl inte stranna allt för länge om jag fortsätter vara såhär trött men vi får se.
Ska leta reda på lite kläder nu i alla fall. ha en grym kväll, i will!




nytt i garderoben





dessa kavajer fick jag med mig hem idag och bustiern var ju igår!

älskar vädret

Man blir så himla glad och bara ler, älskart! Efter skolan drog jag till täby där min fina kavaj fanns och vad ska man göra.. jag är helt galen i kavajer, helt klart det bästa plagget.. så blev 2 st olika. visar bilder sen!
Nu ska jag ta det lugnt innan jag kilar hem till pappa som fyller år och senare blir det förhoppningsvis party med mina tjejer. puss på er



dags

så himla trött nu så ska gå och göra i ordning mig för att sova. Imorgon har jag en riktigt skön dag, och det är ju fredag också så inget att tacka nej till:

- skola till 11.00
- lunch med tjejerna eller snabbis till täby/stinsen för att köpa kavajen med stort K.
-god middag med familjen.
-fira pappa som fyller år.
-vänner!

Men vi hörs däremellan, ha en super bra morgon och så vidare. puss på er!



minnen



Älskar låten.


ligger före

jag har faktiskt redan planerat och bestämt vilken dunjacka jag kommer ha nästa år, är helt förälskad i den och varit hela denna vinter.


Älskar att den är matt, pälsen i samma färg som jackan, passformen, allt!
Kommer antagligen bli i svart men den vita är också så himla gullig, men väldigt svår att hålla ren antar jag.


like it

Untitled

Köpte en enkel vit tröja med puffärmar, som jag har likadan i randig samt denna bustier fast i ljuslila med beigh spets, kan visa just den på bild sen!


bra dag

skolan gick rätt så fort och provet är avklarat och vi har inget mer på ett tag vilket jag älskar. Direkt efter skolan mötte jag mamma och vi har tagit en långrunda på ikea och barkarby outlet där jag hittade finaste sakerna, jättenöjd. ska visa er sen! Kom nyss hem och snart blir det mat innan jag börjar bygga upp allt här hemma som köptes på ikea till rummet.


all night

dansen var grymt rolig idag med en ny koreagrafi som vi förhoppningsvis kommer uppträda med. Kom hem runt 9 och har bara pluggat en massa till nu- provet får gå som det går.. nu måste jag sova. åh.  Imorgon slutar jag runt halv 2 och då blir det en lugn dag framför mig och jag ska förhoppningsvis köpa lite nya danskläder också som jag verkligen behöver. men nu: göra mig iordning och ringa älsklingen för att säga ett extra godnatt och en massa pussar via telefonen eftersom han åker till spanien inatt den lyllosen.



kärlek till dig vännen!


kalla det vad du vill, jag kallar det idrottsdag


 


happy

Igår efter skolan kom älsklingen hit. drog som sagt på träning med tessie och ia sen där vi ändrade lite koreagrafi och så vidare, längtar till en massa saker som förhoppninsvis kommer ske inom den fronten. När jag kom hem käkade vi och sen var det dags för en massa plugg, ska fortsätta närsomhelst också.

var så glad att jag skulle få sova lite längre idag då vi började vår idrottsdag kl.10, men 7.50 stog älsklingen och hoppade i sängen för att jag skulle vakna och gå upp med honom- haha!
Jag kom i allafall upp tillslut och följde med en bit i det fina vårvädret när han skulle till skolan.

Idag har varit en underbar dag, berättar mer sen. och lite bilder får ni självklart också!


:)

 

Jag som trivs så himla bra med rummet jag har här hos mamma skulle försöka hitta något liknande och inreda med samma stil hos pappa. men tapeter är inte min grej att hitta och jag fann inget som jag verkligen fastnade för så jag fick en ny idé. varför inte ha en massa vackra väggord med fina citat? beställt en massa olika i ljusrosa och svart som jag ska täcka över en hel vägg, kommer  bli så himla fint. dem kommer i veckan, längtar.



sugen på att beställa!

Untitled

Hittade en massa fina vårkläder hos forever precis så jag är riktigt sugen på att beställa hem. Det sjukaste är att allt ni ser på denna bild tillsammans blir 1700 kr, inte illa va?
Kanske ska plocka ut mina favoriter och satsa..


Hej mina vänner!

Igårkväll var det jazzfunk som stog på schemat och träningen var jobbig och ett väldigt roligt slut. Fick dessvärre inte träffa min underbara tessie men det blir ikväll så det är okej, får stå ut så länge! ;)
Dansen slutade 21.45 så jag skyndade mig till tåget men det var inställt.. så skulle vänta en halvtimma till men tåget därefter var också inställt. Roy gav mig ett mycket härligare alternativ att åka hem till honom eftersom jag kan ta tunnelbanan då, så vi låg och tittade på tv och skrattade tills vi somnade gott.

Eftersom jag inte hade planerat att sova hos min älskling går jag just nu runt i skolan i en stor pojkvänströja, no makeup och allmänt äcklig!

Efter skolan idag blir det i allafall hem för att plugga och senare har jag träning med tessie och ia, längtar!
Ha en bra dag, puss på er.

today

 

idag har jag haft på mig svarta jeans, vit tunika samt en grå kofta över!

mys

Jag och mitt hjärta gick upp tidigt i söndags för att jobba hela dagen. Därefter gick vi tillbaka till honom där vi mestadels tog det lugnt innan båda somnade grymt tidigt. Idag var det första dagen efter lov men vi hade endast 1 hel lektion vilket var grymt skönt!

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag pluggar en massa inför provet på torsdag!


inte helt fel

Untitled

för er som missat så kostar denna lite oversized kavajen endast 199 kr hos H&M. finns i både svart och grå och den borde ni absolut satsa på om ni inte har en kavaj inför sommaren redan!

svårt beslut

svårt val

Jag har under en längre period gillat dessa skor samt väskan men det har inte blivit något köp då det är så klurigt med färger. Just nu lutar det mot de gråa vårskorna och väskan i brunt.. eller? hjälp mig!


ändrade planer!

inget jobb för min del idag så vaknade nyss vilket var grymt skönt. Ska snart se om vi har någon frukost sen får vi se vad dagen har ett bjuda på!


Miss u chrisen


hmm

Bowlingen var grymt rolig igår, något man borde göra mycket oftare. Fick som sagt var skjuss hem och var hemma ca 10 min innan det bar iväg till Louise för att fixa lite saker. hem med min ia och sov. Imorse drog jag och pappa iväg för att hitta lite saker till huset och när jag kom hem var även ia här. vi har lagat mat och så vidare. Jag, ia, louise och mia drog sen upp till zätas nya lägenhet där vi krökade lite och de andra tjejerna drog vidare men jag verkar inte vara i en fest period just nu.. eller så beror det på att jag ska upp 8a imorgon, så snart blir det sängen för mig och mitt alltid lika trevliga sällskap ia.

Imorgon blir det jobb hela dagen och sen får vi se vad som händer, puss på er.

Like it


like it

Igårkväll kom min söta louisen förbi också och höll oss sällskap. Vaknade upp rätt tidigt och åkte iväg till jobbet där jag var till 2 och sen kom Ia och höll mig sällskap när jag åt en god taco tallrik. Efter det var vi nere i centrum och handlade lite och sen har vi bara tagit dt lugnt. snart blir det bowling och sen hoppas jag på att jag får skjuss hem av rafi och roy!

Men ha en trevlig kväll, puss! 


;)



mums

färgning på g


livrädda..


dålig uppdatering från min sida

Gud vad jag älskar mina tjejer, vi hade en super mysig och rolig kväll igår och åh.. man blir så glad!
vaknade trött som bara den och drog till jobbet där jag spenderade några timmar. Pappa hämtade mig sen så kollade vi lite tapeter men gick inte så bra. Till jakobsberg där naglarna blev fixade, tack så jättemycket mamma!

Har varit hemma ett tag men ska snart kila hem till älsklingen där jag spenderar natten.
Ha en mysig/galen/rolig/spännande natt nu!


i like it

Haft en urmysig och rolig kväll med min kära louise och nu kommer tjejerna hit när som helst! Får mysigt sovsällskap innan det drar iväg tidigt för jobb imorgon, hur ska detta gå?
ha en bra kväll i allaflal!


haha försöker vara seriösa

snygg och billig vår outfit!

Untitled

fråga om ni vill veta vart sakerna kommer ifrån!


Storm

Jobbet var riktigt lugnt idag så gick lite tidigare. Hem till roy en snabbis och umgicks och nu kom jag nyss hem. ska göra lite lunch nu innan det blir tillbaka till stan för annat jobb och sen möta upp mina tjejer. det kommer bli en bra kväll! Puss på er.

ps. avis på min älskade tessie som drar iväg på kryssnig ikväll, kör hårt nu bruden! ;D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus