nu kör vi



nu ä det sminket kvar sen kör vi. ha en bra kväll nu allihoppa!
we will.


trötter

nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon har jag lite små fix hela dagen. Ia kommer hit runt 10 och då ska vi laga lite mat, chilla, fixa inför middagen och allt annat som måste fixas inför middagen. Sen kommer mina underbara vänner ramla in och vi får förhoppningsvis en underbar nyår.

Men vi hörs mer imorgonbitti, puss på er.

finally home again!


jag är nöjd

Varit i stan med Louise och Jennifer hela dagen. fick med mig två ringar hem och lite smått och gott. kom nyss hem och är jättetrött faktiskt så blir en skön varm dusch och sen ska jag bara slappa hela kvällen!

party like a rockstar, längtar tills imorgon!


min stora kopp


försökte fotaa min stora kopp som jag sitter och dricker te i just nu, men den är MYCKET större i verkligheten, så ni får låtsas!

Victoria's Secret Fashion Show 2009

Ikväll avslutas året med victoria´s secret fashion show. Ikväll klockan 20.00 på 3:an- missa inte! Snyggingarna som Miranda Kerr, Heidi Klum och andra skönheter är självklart med och medverkar i showen. jag ska självklart sitta framför tvn hela kvällen och titta! Då jag inte tränar på ett bra tag då vi har uppehåll från dansen, jag har inte gått ut och gjort något själv eller tränat på gym och jag har faktiskt ätit godis nästan varje dag. Pinsamt jag vet, men jag ska inte klaga, det har varit gott.. haha. men jag hoppas att jag inte får panikanfall och måste träna när man ser deras snygga kroppar, men jag brukar nog kunna sitta där med en chipspåse och titta på andra snyggingar i stället.  Låter jag som en tjockis? det är ju lov, klart man ska äta och inte träna, haha.




min dag

 vi åkte till Willys där det inhandlades en massa mat inför nyår och så. Vi hittade också en superbra affär med massa fina saker där vi fyndade lite allt möjligt. jag köpte 2 skjortor och en mössa, är supernöjd.  Kom precis hem och ska ta det lugnt hela kvällen. kista-shopping blir flyttad till imorgon istället så ikväll ska jag laga lite mat, hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglar och massa annat mys så jag känner mig fräsch igen, behövs verkligen..haha!

Nu ska jag kila, hörs lite senare. pussisar



-

Dagens vill ha: nyårsafton
Dagens klädsel: än så länge nattlinne
Dagens frisyr: än så länge "bulle"
Dagens sämsta: hmm..
Dagens bästa: bullar till frukost? haha..
Dagens låt: anton har raderat hela min spotify lista så INGEN
Dagens planer:  louise och inhandla mat
Dagens saknad: ia
Dagens dummaste: ?
Dagens drog: ingen än så länge
Dagens roligaste: morfar
Dagens favorit: inte anton iallafall
Dagens köp: inget
Dagens humör: just nu jävligt sur

hola

Godmorgon mina vänner!
Jag har de senaste dagarna lärt mig att sätta min mobil på ljudlöst så jag får sova ut tills jag verkligen vaknar automatiskt. det har verkligen varit jätteskönt MEN det är mycket man ångrar när man inte är medveten vad som gänder i sina omgivning hela tiden, haha. klarar sig inte utan mobilen, hemskt. När jag vaknade 11.30 hade jag fått sms av min kära jenny som löd: "jag, kimpa och ellan ska åka in till stan och köpa partyhattar, har du lust att följa med?" eller liknande stil, och det hade ju varit supertrevligt att åka in med dem ett tag men tåget hade redan gått när jag vaknade, haha.. typiskt.

Andra misstag är att jag glömmer helt bort att mobilen är på ljudlöst så det kan ringa en hel dag innan jag har märkt att man har tusen missade samtal! aja, jag lär mig.. haha. sova ut får jag i allafall ;)
puss på er.



Woho på nyår ses vi igen, och då jävlar!

sista

haha, klockren!


ho-ho finns det några hoes in the house?

haha suttit och kollat på gamla parlamentet avsnitt, fan vad man skrattar alltså. ska nog gå och lägga mig snart tror jag. imorgon ser min dag ut ungefär såhär:

-inhandla massa mat till nyår!
-planera
-till Kista med louise

måste införskaffa mig lite små saker innan nyårsafton så det blir nog en super dag, jag är taggad.
ska kila nu, puss på er

whyyyyyyyy?

det är fortfarande december och redan nu vill dem att vi ska börja längta, åh kommer ju aldrig orka. Vårkollektionen är i allafall släppt på H&M:s hemsida så det är bara börja köpa en massa sommarkläder nu.. jag tycker det är jättekul för älskar vår/sommar kläder och älskar den årstiden, men det är lite väl tidigt tycker jag.


  

mina sommarfavoriter som jag bor i under sommaren är mysiga tunikor, shorts, tygskor och pumps. snyggt, enkelt och bra- älskar det! här var lite snyggt jag hittade som passade för mig på deras hemsida.


sorry dudes

hallå där kött och blåbär!
Har inte haft tid att blogga och så men kan berätta vad jag har gjort. I lördags efter bion mötte jag Louise, Ibbe och Oscar och sen kom jag hem runt 1 kanske. Igår var jag med Jenny i jakobsberg och sen kom lite gäster hem till mig. Gick sen upp till louise och förade lite innan vi åkte iväg till kallhäll hos någon Eric och sen blev det taxi hem till louise med lite folk och avslutade kvällen/natten där!

Idag vaknade jag vid halv 12 så har jag och mamma varit på ikea hela dagen för att fixa vårat mysrum där ute. Kom precis hem och snart ska vi äta god ceasar sallad, längtar!


fick med oss den här hem också, mini-plattång som jag även ska lära mig att locka håret med har jag bestämt!
så jag är nöjd.

nice price

Åkte till vällingby eftersom det inte brukar vara lika proppat med folk där, och vi hade rätt. så tittade runt några timmar på allt möjligt och fick med mig 2 tröjar och lite smycken hem! sen såg vi sista filmen luftskottet som sprängdes och den var jättebra! Kom precis hem och väntar på louise som är på väg hit nu så får vi se vad som händer tonight.


ringa sötisen ska jag göra nu i allafall!

me today

 



 

Nu ska jag åka iväg! ha en super bra dag så hörs vi ikväll igen, puss på er.


morning

Igårkväll kom tess hit och vi låg och snackade massor vilket var super mys! Har precis vaknat nu och ska göra mig iordning innan vi drar iväg och kollar lite affärer (glöm inte mellandagsrean!) och sen ska vi också se bio. det blir super! antar att det kommer vara helt galet med folk överallt men vi gör också ett försök. 

Nu blir det frukost i allafall, puss på er!

              
söööötis                                                                                        


mellandagsrea hos nelly

  

var faktiskt inte så jättemycket som föll mig i smaken på deras super rea, men de här 3 plaggen skulle jag mer än gärna ha i min garderob!


min sköna dag

vaknade vid 12 och åt frukost med pappa innan mamma kom och hämtade mig. har haft mycket planer idag men verkligen inte orkat tagit tag i någonting. så har kollat på förortsungar på tv som faktiskt var rätt rolig. Ska nog fixa lite här hemma och sen får vi se vad som händer! puss på er.

Jag måste göra något med mitt hår, det är kaos! någon som har ett förslag så kommentera gärna.


It´s not worth fighting for

jag kan faktiskt inte svara på vad jag känner för dig.
kan inte säga om jag älskar eller hatar, besviken eller sårad, kan inte svara på om jag bryr mig eller inte. Ibland kan jag få för mig att tro att allt kan lösa sig, fast jag inte ens vet om det är det jag vill, och nu är ett sånt tillfälle.
Det ända jag vet är att jag är rädd för en del saker, men vad vore livet utan rädsla?




julen 09

har haft en supermysig julafton. Började att titta på Kalle anka med familjen+farmor och gunnar. Sen blev det massa god julmat och sådant innan vi satt oss tillrätta för att öppna julklappar! När det var klart hade vi några fler julklappar som skulle öppnas i våran lilla lek. Därefter har vi bara suttit i soffan och pratat hela kvällen och käkat en massa. Hoppas ni också haft en bra jul!

Några saker jag fick i julklapp:
- Mini-pc
-Presentkort på kläder
-STOR tekopp och en massa sockor
-snygg skjorta
-pyamasbyxor
- Smycken
- Olika krämer till ansiktet m.m
-högtalare till ipod
- jättefina inne-tofflor

Tänkte visa lite bilder imorgon men jag är jättenöjd med allt jag har fått. Och hoppas familjen gillade mina julklappar också!


är den inte fin? och nu är den min! woho är så glad.
Kommer användas flitigt, den är lätt som en liten bok också, hihi!

Ingen härlig bild, men dessa kläder har jag på mig idag!



Det blev en hemsk bild på mig men här ser ni dagens jul-outfit! Nu ska vi kila så ni får ha en superbra dag och jag önskar er alla en god jul. puss på er!


GOD JUL!

min julafton har startat underbart. vad är bättre än att möta upp sin bästa vän för en fika på juldagsmorgonen? ingenting. Kom precis innanför dörren och ska ta det lugnt innan det är dags att gå hem till pappa för att kolla på kalle anka och starta själva julfirandet.


fick ett jättegulligt julkort med massa text i som var så himla personligt och fint, fick tårar i ögonen när jag läste,förstår ni då vad fin vän man har?



Och ett kort på oss två tillsammans med en text till! Älskar att få personliga saker och Ia fick verkligen till det, älskar dig gumman, jag är lyckligt lottad som har dig!

Imagine a cirkle it has no end
it shows how long i´ll be your friend
end even when death do us apart
I´ll keep our memories in my heart

här var texten på fotot, självklart har jag redan ramat in det så ska det sättas upp om någon dag. Tack för en underbar start på julafton bästa vän!


sneak peek



den här kjolen kommer jag ha på mig imorgon då det är julafton till en svart top och strumpbyxor. Ni får se närmare imorgon också. Tack i allafall världens bästa mamma som ville betala hela outfiten plus ett par knästrumpor som jag har behövt ett bra tag!


4 toasters av 5, kanonkul!

 

 

 



När vi var på malta i somras var det väldigt roande att få våra vänner (engelsmän) att säga kanonkul. de försökte även med "fyra toasters av fem, kanonkul" men det var lite överklass som ni kanske hör i ena klippet. Kul hade vi i allafall, saknar det!

paketinslagning


Slagit in julklappar till min kära familj nu. Jag har några småsaker kvar att slå in som vi ska ha till våran lilla lek men annars är det klart! Undra vad som kan finnas här va ;)


dagen före julafton

oh, jag vill ha det där pirret i magen dagen före julafton som man alltid hade när man var liten. Då kunde man gå och längta flera veckor innan och när det väl var nära var man helt till sig. Jag tycker självklart att julafton är jättemysigt och sådär, men jag kan inte påstå att det pirrar i magen för att jag undrar vad jag ska få i julklapp.

Hur som helst, vaknade precis och ringde mamma för att se vart hon var eftersom vi skulle åka till jakobsberg lite senare, men hon var på jobbet.. för det har varit inbrott på kontoret inatt!!! att folk orkar hålla på att försörja sig på att göra inbrott.. åh blir irriterad. och kontoret flyttade liksom för 3 veckor sedan så dem hade ju köpt in väldigt mycket nytt. Så mamma, poliser och alla andra på kontoret höll hus där fast dem var lediga, strackare.
Men hon kommer inte hem om allt för länge så då åker vi nog då!


Nu ska jag i allafall ta det lugnt och plocka lite på rummet och sånt också. vi hörs snart igen ;)


Nu säger jag godnatt!

Jag är supertrött just nu så ska gå och göra mig iordning för att sova nu. morgondagens planer ser ut som följande:

-Jakobsberg med mammi
-Köpa julgran och pynta
-städa rummet
-träffa några vänner
-uppsittarkväll, tradition!

har en del att hinna med imorgon, men det blir nog super. i jakobsberg ska jag nog passa på att köpa något rött som jag kan ha på mig på julaftion då jag knappt äger ett ända rätt plagg, men det ska det bli ändring på!


antingen någon röd kjol eller en vanlig röd top får det nog bli, skönt och enkelt men ändå snyggt! :)

It´s not right but It´s okay

Kom hem för ett litet tag sen. Ätit så mycket så jag spricker snart. Började med donken och när vi kom till morfar fanns det självklart tårta, kakor, bullar och godis! ja ni förstår ju hur jag känner mig just nu, men det är ju alltid trevligt! har inte särskilt mycket att skriva just nu så återkommer senare, men här ska ni få en låt som jag älskar i allafall, speciellt texten.







speciellt refrängen, fastnar i huvudet direkt!


tonight

Snart drar vi till morfar som fyller år men innan ska vi stanna på donken och äta middag också, oh gillas! Får som sagt se vad som händer senare ikväll. orkade verkligen inte packa in julklapparna förut när jag skrev så kanske gör det ikväll om inget annat skoj händer. men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi senare, kisses!


Mmmm im gonna be fat, love it, haha!

Incredible me



Jag tycker det är svårt att hitta parfymer som verkligen är bra. Jag är inte en person som har 10 olika parfymer hemma och varierar utan jag vill ha en och samma som alltid doftar jag. Självklart har jag ett par olika som man växlar mellan som man fått i present och andra saker, men sen finns det alltid en favorit som används nästan dagligen. Min favorit har under flera år varit ralph lauren hot men som tyvärr har slutat säljas nu! Idag när jag doftade på den här parfymen från escada blev jag glatt överraskad, det här är en parfym jag nog inte skulle tröttna på fast jag använder varje dag. kanske ska slå på stort efter jul? ska tänka på saken.


todays


Oj det var väldigt svårt att fota det jag haft på mig idag.
har i allafall haft mina svarta jeans och en ljusblå/grå spetsklänning som jag hade som tröja!
Kom precis innanför dörren nu och ska slå in lite julklappar medans jag är ensam hemma. puss på er


den osminkade sanningen, HA-HA



precis duschat med inpackning och allt det där. Nu åker ansiktsmasken på innan frukost!


trötter

har bara legat och slappat hela kvällen! blev god tacos när jag kom hit och sen kollade vi på anna ankas jul och litesådär. Jag ska i allafall gå och lägga mig nu vilket ska bli riktigt skönt.

imorgon ser min planer ut såhär:
-göra hårinpackning, ansiktsmask och allt som hör till!
-åka till Solna C med Anton för att köpa sista julklapparna och vi får sällskap av Ia också.
-Till morfar som fyller år.

Och efter det får vi se hur kvällen slutar helt enkelt, antingen blir den lugn med någon kompis,själv eller familjen eller så drar man ut och festar och har kul, det återstår att se! puss på er, och sov gott.

 


tatuering

 

Jag har under flera år jättegärna velat ha en tatuering. Vill inte ha flera stycken eller stor, utan vill endast ha en liten. De ställen jag under alla åren funderat på är bikinilinjen/mage eller nacken. Men nu har jag i allafall beslutat att jag kommer ha tatuering vid bikinilinjen/magen. Men då kommer nästa problem, vad ska jag tatuera? Jag tycker det är viktigt att det finns ett budskap bakom tatueringen och att det är något man inte tröttnar på efter en vecka. Det jag väljer mellan är att ha 3 små tassar eller två fina hjärtan. Det är två helt olika saker men jag gillar båda väldigt mycket och jag har fina budskap till de båda. Däremot kan man antagligen lättare förstå budskapet till hjärt-tatueringen men då är tassarna djupare budskap vilket jag inte vet vad som är bäst. Hjärtan är mest orginellt och man kanske inte tröttnar, men är det kanske för orginellt så det är istället blir tråkigt.. usch jag vet inte! någon av dessa kommer det i allafall bli för jag tycker dem är otroligt fina båda två.

Men nu skulle jag bli superglad om alla som läser min blogg kan skriva en liten kommentar om eran åsikt! Ni kan vara anonyma eller skriva namn, det spelar absolut ingen roll, men säg gärna vilken ni tycker om mest!


sms konversation med mammi!

Jag: jag är hemma nu, har du redan hämtat anton?
Mamma:Jag har hämtat anton men inte hans saker. pappa hade inte plockat ihop än.
Jag:Haha kan inte anton plocka ihop sina egna saker..
Mamma:Han är som en groda.. Hopplös ;)

haha alltså.. vad är det med min familj den här veckan? dem verkar gilla att dra små vitsar i allafall.
Men det är bra.. det gillas! nej packa ihop var det, puss på er.


Hej mitt namn är anton, med stort A!


min dag

Efter jag varit i ubg en snabbis åkte jag och louise som tidigare sagt till jakobsberg där hon klippte sig och det blev supersnyggt. Kom hem och var hemma i 20 minuter innan jag åkte iväg och mötte en vän och vi tog en promenad i kallhäll innan vi frös så mycket och åkte hem. Kom i allafall precis innanför dörren nu och ska packa ihop lite saker innan mamma kommer och hämtar mig och lillebror. hoppas er dag varit lika bra som min!


 
om man fryser så mycket som jag just nu, är det här den bästa tröjan som finns
så den fick åka på direkt när jag kom in!


ohlala



It's all about me and you
Doin' how we do
Tear the floor up, up, up
Tell them to make room
If they wanna know, tell them mind their own
But if they wanna look, we can give 'em an encore



ny vecka

idag är det en måndag utan ångest eller någonting, så himla skönt men annorlunda!
jag ska snart ner till UBG och hämta lite saker och sen drar jag och Louise till jakobsberg där hon ska klippa sig.
Sen ska jag hem för att träffa en vän som jag inte sett på väldigt länge så det ska bli super kul.
sen händer lite småsaker bara då jag flyttar över till mamma idag. sammanfattning av min dag ser ut såhär:

-UBG
-Jakobsberg med Louise
- Vän kommer hit!
- Hem till mamma
-slå in alla julklappar
- vi ska pynta julgran, och massa annat mysigt!

Men nu måste jag skynda mig att smeta på lite smink i ansiktet och sen drar jag, ha en super dag!

Idag får ni den här bilden då jag har på mig ungefär samma sak idag, förutom att jag har blåa jeans nu ;)


kväll

Ibbe messade mig för någon timme sedan och skrev att han var vid lillsjöskolan och att han och hans vän väntat på bussen i nästan en timme. Snacka om att frysa då, så dem kom hem till mig och vi satt och snackade vilket var trevligt, var så himla länge sen vi sågs! dem drog precis så jag hoppas bussen kom så att deras öron inte blir lika röda igen, hahaha.

Jag ska i allafall göra mig iordning för att gå och lägga mig så jag är pigg imorgon. Godnat
t på er sötisar!


night!

roligt att baka med pappa och anton har jag märkt!

Jag och anton står och fixar i köket för att börja att göra allt julgodis, men anton kommer på att han ska gå och tvätta händerna så han springer iväg.. och då kommer pappa" två bagare och en smet"
och efter det började dem spåra ur totalt och hitta på egna små vitsar. anton fortsatte "3 myror och en stack" och en massa andra tokigheter.. men tillsist kom anton med den roligaste kommentaren mitt i allt skratt och sa "Två var ute och joggade men en gick"

låter antagligen inte lika kul som vi hade det, men stog och skrattade ett bra tag medans dem fortsatte mata på!


And now I see your face drop

     


Kom hem för ett tag sen och ska börja städa nu, ja ni ser ju hur kläderna sticker ut från garderoben och högar som ligger bredvid på golvet, inte okej!


Suuuunday

Hej! Vaknade fär inte alls länge sen så ska ner och äta frukost snart. sen måste jag göra en storstädning i mitt rum innan jag hittar på något kul för det är kaos här inne!


ska träffa min snygging sen också!


super dag!

Åkte till solna för att träffa mitt hjärta. vi spenderade hela dagen och låg och snackade och tog det lugnt bara. Jenny kom förbi lite senare också så det var jättemysigt! Kom hem för ett litet tag sen så har hunnit äta och sådär och nu får vi se om jag stannar inne och tar det lugnt eller går ut och träffar några vänner.

förresten fick jag ett urgulligt sms nyss där det stog:
 "Hi sweety!! How ru? Me &Karl are just havin some wine, u would love to be here now but:p, we´re just speakin about you and mar:) saknar dig <3 chris! xxx"

saknar värmen, saknar malta och saknar dem så oerhört mycket! Vill dit nu, men jag hoppas på att dem kommer till Sverige snart, för då jävlar Ia blir det kul!





godmorgon mina tutturduvor!

Vaknade för ett litet tag sen och ska snart göra lite frukost. Blir nog inte att jobba idag så får se vad som händer. Philip ska in till stan så funderar på att åka in och möta honom, men får se!


eller så drar jag hem till den här snyggingen, haha små!!

work work


 I stan blev man trött av att bära väskan efter några timmar så hade lust att ha den runt huvudet i stället!

 
På konserten var vi redo!

busigt!


tess, madde, super snälla silver sara och jag!


En väldigt mörk bild men det är bröderna rongedahl (stavning?) och vi tjejer!


lång dag- men grymt bra!

Efter skolavslutningen gick vi tjejer+ anton till stan och kikade julklappar och så. jag madde och carro orkade inte gå så länge så vi satte oss på Mc donalds i nästan 3 timmar och käkade lunch och snackade. sen fortsätte vi titta på lite saker innan jag och madde mötte upp tess och anton för att jobba! (ni får bilder från konserten i morgon förhoppningsvis!) Imorgon bitti blir det förhoppningsvis jobb också eftersom jag behöver pengarna och sen på kvällen ska jag vara med Ia och Jenny, bästa!

Funderar på att gå och sova men orkar inte.. haha ja jag vet då är man lat! ska väl göra det snart i allafall, puss på er.


friiiiday

såhär blev mina naglar förresten. Jättesvårt att se då jag tar med min webbkamera bara men det blev i allafall diskreta naglar men med lite inslag av nyår och jul. Valde att göra dem korta då mina naglar växer så himla fort och sen tog jag pärlemo( skimmrande vit) istället för helvit då det ofta ger ett naturligare intryck. och till det en liten silver rant på alla naglar. Jag är nöjd!

 

Nu är jag klar, ska bara klä på mig och packa väskan innan jag drar. ha en bra dag!


lov

Just nu önskar jag att en konsum var öppen för jag är så himla sugen på julmust. hade kutat dit direkt om det var öppet just nu.. om jag har kvar suget imorgon när jag vaknar kommer jag köpa en direkt när jag kommer fram till skolan, sådetså!

Imorgon går vi förövrigt bara i "skolan" i en timme då det är avslutning på bio grand. Därefter blir det förhoppningsvis lunch med mina underbara  tjejer innan det blir massa shopping på stan. eller jag ska mest följa med och titta och dem ska köpa julklappar! Vid 6 är det i allafall jobb för mig tess och madde som gäller då vi ska jobba på Filadelfiakyrkan under julkonserten. Sen får vi se vad som händer, slutar jobbet vid 9.
Så det lär i allafall inte bli särskilt mycket bloggandes då jag är borta mesta delen av dagen, men ha det så jättebra så får vi se om jag hinner skriva något imorgon innan jag sticker! puss på er och hoppas ni också får en bra skolavslutning! (förutom UBG som slutar på tisdag, hihi var tvungen!)



och vad håller jag på med?


hej mitt vinterland

 Nu är jag hemma för dagen. I jakan hittade jag min sista julklapp och mina naglar blev bra. Åkte sen till Solna centrum där Ia fixade sina naglar och jag tog en snabb shoppingrunda. Nu är jag i allafall hemma och ska kolla lite paradise hotel avsnitt och bara slappa.



så finns det någon på match.com
E-kontakt eller lunarstorm
som är fräsh som har class
och har ett jävla ass


hahaha sjuk låt!

ha en bra dag!


såhär ser jag ut idag, och vinterjacka såklart annars fryser jag ihjäl!


nails

Idag blir det ingen skola för min del då det är så himla onödigt och att jag inte fick någon annan nageltid tyvärr!
så nu ska jag göra mig iordning lite, äta frukost och sen gå ner till ubg och köpa en liten julklapp till bror, sen blir det till jakobsberg och antagligen kolla lite innan jag fixar naglarna- efterlängtat och väldigt behövligt!
sen ska jag vidare till solna och ha en trevlig dag!


 

frågan är om man ska köra på nyårsinspirerade, vanliga eller julinspirerade naglar!
får tänka på det ett tag till men tror nog det blir vanliga så jag kan pyssla med dem själv också.

-

Jag är ledsen men orkar verkligen inte skriva om allting jag hade skrivit som sedan försvann. Så det blir ett litet kort inlägg. dagen har varit lång men helt okej. kom hem för ett tag sedan och nu ska vi snart äta vofflor här hemma. Ikväll kommer jag se tusentals Paradise hotel avsnitt och sedan blir det promenad med min kära vän Jenny! sounds lika a good day, huh?


somrig bild i vintermörkret!

Morning

Råkade försova mig i 1,5 timma, inte bra! men satt i allafall på bussen 10 minuter efter jag vaknat så kom bara en kvart försent. Slutar snart idrotten och då blir det en riktigt lång lunch.
Blir nog inte Kista heller eftersom stackars Madde ligger hemma och är sjuk, men får se.
Ha en bra dag så hörs vi senare, puss!


fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden

.. det är något min kropp inte orkar med just nu för jag kan verkligen sova bra och ändå vara helt slut efter några timmar. När vi skulle äta middag började Bridget jones dagbok som jag faktiskt aldrig hade sett, så har legat och kolla på den hela kvällen, riktigt gullig film faktiskt. Ska i allafall göra mig iordning för att sova. Imorgon ser min dag ut såhär:

- Idrott 9.00-?
-Vanliga lektioner 12.30-15.50
-Kista, tror jag allt.

Hugh grant är snygg, yes he is!

 


snöig tisdag

Varit ute rätt mycket i snöstormen i dag faktiskt, hållt på att halka några gånger och så vidare, haha.

såhär har i allafall min dag sett ut:
-Roy kom ett tag innan skolan
-skola i 45 min.
-Mötte louise och vi gick hem till mig
-Vi drog sen till jakobsberg och kikade lite.
-Skjuss av pappa och vi köpte lite nödvändiga krämer till mig.
-hemma och ska se paradise hotel avsnitten nu- ligger efter!



Man blir som barn på nytt





jag bara älskar när det snöar massor och det blir ett tjock täcke på marken. Från min balkong ser jag direkt ner på dagiset där alla barn springer runt och leker i den höga snön. Jag blir glad!


godnatt på er.

Jag är glad, för vi börjar styra upp det här!
Kom hem för ett tag sen från en promenad med Simón, pratade om allt möjligt precis som vanligt och så. men det var svinkallt ute, nu är det verkligen riktig vinter. Ska i allafall gå och lägga mig närsomhelst så att jag är pigg imorgon, fast jag börjar 12.30. puss på er och sov gott


haha det bästa jag kunde bjuda på just nu, en bestämd frida!

Nu kommer sanningen fram



Tess skrev precis "kolla fina bilder på min rumpa i små jeansshorts" jag rättade och sa att den även var hårig, men hennes ursäkt var bara "okej förlåt, lite otrimmad är den väl!" haha, yes nu behöver jag inte fundera på julklapp till henne längre, det blir en rakhyvel eller trimmer. Men kör nog på rakhyvel från eldorado trots allt, det vet jag att hon önskar sig! :)

Today i wear this

 
enkelt och skönt. blev ett par marinblå jeansleggins och en vit tunika med vita detaljer.
till det ett par svarta låga stövlar och brun vinterjacka.


I dont even care

Jaha mina vänner, första skoldagen är avklarad och den var inte alls jobbig. På spanskan tittade vi på film och söta ungar som gick luciatåg, på svenskan fick vi julrimma och på engelskan hade vi debatter mot varandra som var väldigt kul att lyssna på och inte så jobbigt att genomföra heller faktiskt, så tummen upp för det!

vad gör man annars då?
just nu sitter jag och har en "chili-konversation" med Amy.. ja fråga inte, mne rätt roande faktiskt.
Ikväll har jag lite uppdrag att genomföra (haha, mystiskt värre) och sen blir det bara en slapp kväll. nu har vi absolut inget plugg kvar att göra och jag bara älskar det. så kan slappa igenom hela skolveckan och bara ha kul!


my day

Ska dra till skolan om ett tag, där det är spanska, svenska och engelska som står på schemat! haha snacka om språkdag.. Efter blir det nog bara hem och ta det lugnt men får se om det blir en sväng förbi sötaste Amy för att äntligen få träffa henne också. Ska hinna boka nageltid idag också så att det förhoppningsvis har tid i veckan!
Men ni får väl ha en super måndag och kämpa sista veckan som är kvar, tänk.. på fredag har vi jullov, YEEES!


 



godmorgon people!



I don't care about tomor-o-o-oh


:)

 

här sitter jag med blött hår pågrund av världens mest behövliga hårtvätt någonsin. så nu känner jag mig som en människa igen, haha skönt! väntar på att håret ska torka och sen tänkte jag gå och lägga mig och läsa på lite argument inför våran debatt i engelskan imorgon- fyfan det värsta jag vet. men vi ska klara det, sen kommer jag vara stolt över mig själv! Men nu rundar jag av och säger godnatt till er alla.


irriterande


tänkte köpa den här tröjan för några veckor sedan, men bestämde mig sedan för att vänta lite eftersom det är en helt vanlig tröja som inte är särskilt speciellt men jag fastnade starkt för den. men så tillslut var det dags att köpa den, trodde jag. tills jag insåg att den är slut i min storlek överallt och på internet finns inte ens den färgen kvar!

Men den ska bli min, snart så!


söndagar kan vara bra!

När man knappt har något plugg alls och är med underbara vänner, ja varför ska man då klaga bara för att det är dagen innan skolan börjar? Jag har haft en supermysig dag med tessie i jakobsberg, vi kikade lite julklappar samt satt och snackade ett bra tag och skrattade åt många roliga händelser och människor.

dagens plus:
- Tessie!
- Pappa orkar inte laga mat=beställer thai-mat
- ska ta en promenad med Simón om ett tag och sen blir det även att träffa Louise ett tag!

dagens minus:
-
trött
- måste göra klart argumenatation till engelskan

haha rolig kille som har tänkt såhär långt!
Manlig mattelärare med brustet hjärta?  ja det är frågan! haha


LUCIA

Idag är det lucia så det är väl fint luciatåg på tv, man bör äta goda lussebullar och dricka glögg. men man blir inte så sugen när man tittar på vädret, det ser precis ut som början av en höstdag! Mina planer är i allafall annorlunda, jag ska ta det lugnt nu ett bra tag och sen blir det att träffa tessie! pussisar




Jag får titta på luciatåg i morgon i skolan istället när Jensen dagis kommer över!
det blir nog urgulligt.

godnatt mina fina.

  



When i told you i was happy i lied.
I feeling so bad and so good, I don´t know what to do.


higher

Take me higher
I hold you as we're shooting through the atmosphere
Around us everything disapears



Jag är inget stort fan av idol eller så, men den här låten är riktigt fin faktiskt och samtidigt bra.
den spelas rätt mycket här hemma nu!



seriöst videoinlägg, ta det gärna på allvar!


härlig dag

I vällingby blev det en bra julklapp till mormor tycker jag, och i jakobsberg hittade jag en liten present till mamma också, hoppas dem blir glada. Hittade lite saker till mig själv också.. men icke sa nice, var duktig och stog emot.
Är super trött, vilket jag inte kan förstå när jag sov tills jag vaknade självmant idag.
Ia är och hälsar på sin farmor här i kungsängen och sen kommer hon hit så ska vi ha en myskväll med gino, hårinpackning, ansiktsmask och annat mysigt så det blir riktigt super.

ps. förlåt för ett väldigt tråkigt inlägg, men såna får man också räkna med ibland ;)


ready

Nu ska jag fixa väskan och sen kila till bussen för att åka till vällingby där det blir julshopping och annat trevligt.
Det är så himla svårt med julklappar till vissa. nu har jag i allafall mamma, lillebror, mormor och farmor kvar!
så det är ganska lugnt faktiskt eftersom jag redan nu vet vad jag ska köpa till bror och mormor.


Ni får ha en super bra dag så hörs vi lite senare!
puss på er.


gårkvällen

efter skolan kom roy hit ett tag innan sin match. gick sen och mötte Louise och vi köpte en massa godis och gick hem till mig dit även jacob och adam kom för att se idol. trevlig kväll men var jävligt trött, haha. i slutet kom även kimpa och ante och snackade. Kom hem runt 1 och somnade direkt. vaknade för ett litet tag sen och ska göra mig iordning för att shoppa med världens bästa maria! puss på er.


frusen

  
väldigt frusen och trött idag så drog på mig en mysig tröja med stor "päls" i luvan, love it.
ha en bra dag mina vänner, puss!


me gusta mucho

sedan klockan 7 har jag tagit en promenad med min underbara vän simón, vi pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt och det var riktigt skönt med promenad då min huvudvärk försvann!
Imorgon har jag massa planer, men härliga planer, ungefär såhär ser dem ut:

-Skola till 13.30
-Stan med Carro
-Balett 17.30-18.30
-Hem till Ia och mysa för att sedan sova över.


Det blir en super dag, men väldigt lite uppdatering här.
Nu måste jag i allafall hoppa in i duschen för att sedan sova, börjar få sömnbrist tror jag, inte bra!


Berlock


Vackert halsband. På ena sidan står det "I carry your heart" och på andra "I carry it in my heart"
Och så kan man ha två bilder inuti berlocken. Want it, kyssjohanna.se


hatten

Min idrottslärare, så kallad hatten är en rolig typ han.
Möttes på danscompagniet där jag hoppades på lite rolig och fartfylld dans, men icke.. planerna var linedance.
Och inte nog med det, han var sjuk så kollade på medan några tjejer i klassen fick lära sig hans steg och lära ut i klassen. så eftersom inte han skulle dansa.. så hade han gjort "shake-shake" och massa fula steg så att han skulle ha någonting att skratta åt för att få lite roligt, haha!

Ja.. svettig kan jag ju inte säga att jag blev. men skrattade gjorde jag i allafall!



me

 

Såhär ser jag ut idag, har en spetstopp på mig och till det ett par svarta jeans.
Blir min bruna vinterjacka över och ett par svarta stövlar!

har vanliga lektioner till halv 2 och sen blir det att åka till danscompagniet och köra någon klass, det blir skoj.
efter skolan får vi se vad som händer, har visning här hemma vid 7 någongång så här får jag inte hålla hus i allafall. oj då, nu har jag bråttom.. bussen går om 10 min och jag har inte fixat väskan! ha en bra dag.


Godnatt

Nu har jag gjort mig redo för sängen. ska ringa Philip en snabbis sen ska jag sova DJUPT innan jag måste iväg till skolan igen.  Hoppas ni har haft en super dag så hinner vi kanska höras innan jag springer iväg till bussen imorgon bitti.

Godnatt sov sött, och dröm om alla småkryp du mött!


haha så fult

 
något jag dissar är i allafall detta set från hm med bh och trosor. Visst det är gulligt med rosor, men fanns det inte lite lämpligare ställen att ha dem? tänk att ha den där bhn och en tight tröja, haha kommer se ut som man har världens största nipples. eller om man har strumpbyxor och trosorna under, kommer en liten boll mitt i allt, nja ingen höjdare må jag säga!


grym låt



I've been thinkin' about this for some time
I've got a freaky temptation, burning deep inside

You see the scripts already wrote
The bedroom is the set
I hope you know your lines
'Cause one take is all we get

Now hit the lights
I'll set up the camera
Now let's get to the action
You go hit the lights
I'll set up the camera
Now let's get to the action



härlig dag

inte alls jobbig i allafall..
hade två lektioner idag och den första gjorde vi ingenting på, sen hade vi en lunch med våran goda ceasar sallad och tillsist samhälle där jag och madde råkade somna. Mötte i allafall tessie direkt efter skolan och nu åkte hon precis hem från mig, vi har försökt fixa lite och bara snackat, alltid lika trevligt!

nu ska jag snabba på att plocka ihop saker innan pappa kommer och hämtar mig. puss


Julstämning?

har tyvärr inte fått någon julstämning alls fast allt julpynt, julshopping, ljus, mys, glögg, julmat och allt som hör till. vad är dert då som saknas? vädret antar jag..
men eftersom jag har en lugn kväll tänkte jag att jag lika gärna kan sitta och höra lite mysiga jullåtar från lottas jul på liseberg som just nu går på tv. skönt, blir snart en dusch och fortsätta mysa i soffan innan jag somnar. puss


                                            sweet


my day

SÅ TRÖTT! men nu har jag fått ihop lite pengar så det känns jättebra. ska sätta på mig balklänningen strax för att ta lite mått och sen blir det nog ett skönt bad om jag inte bangar på vägen (vilket det slutar med) men men!


förra nyårsafton! vill ha nu nu nu..

tidig morgon

trött som bara den, men vad gör man inte för att tjäna pengar!
ska börja jobba nu, efter blir det resturang med familjen och sen träffa vän, det blir super.
massa saker måste planeras också inför en rolig dag, så taggad! men tänkte bara säga att ni får ha en supertrevlig dag så hörs vi senare ikväll, det här lär ta ett tag. puss


tidig morgon

trött som bara den, men vad gör man inte för att tjäna pengar!
ska börja jobba nu, efter blir det resturang med familjen och sen träffa vän, det blir super.
massa saker måste planeras också inför en rolig dag, så taggad! men tänkte bara säga att ni får ha en supertrevlig dag så hörs vi senare ikväll, det här lär ta ett tag. puss


the pursuit of happyness

har sett den förut men går på 3an nu och jag tycker den är så himla gullig och fin så jag och mamma ligger här i soffan med pepparkakor och kikar!


Mums



gulligt att anstränga sig varje år att göra personliga pepparkakor till flera perosner under lilla jul!
jag blir glad, gott är det ju också.


snart en ny vecka

haft en riktigt skön helg faktiskt och julklappar har blivit köpta också vilket är ett plus i kanten. kom nyss hem och tar det lite lugnt bara och senare ikväll ska jag möta tessie! är supertrött så borde egentligen gå och sova eftersm jag ska upp och jobba tidigt imorgn, men det är ju inge kul så stannar uppe.

ha en bra kväll!

 

helg

Igårkväll kom Ia hit och vi mös mest framför tvn och tog det lugnt. vi tog senare en promenad till station när hon skulle hem och sen gick jag direkt och la mig för att gå upp tidigt imorse.
Jag och mammi åkte till upplands väsby för att shoppa lite julklappar, men det blev mest saker till oss själva.. haha attans! så det får bli mer julshopping i veckan.
kom i allafall hem nyss och nu ska jag göra mig iordning lite för att åka på lilla julsafton där hela släkten är och det blir årets första julmiddag och massa god julmat!

sen får vi se vad kvällen fortsätter att bjuda på för mysigheter/festligheter!
får se om jag lägger upp dagens köp sen, puss.


om man sätter ihop senaste veckans/förrgående veckan så hade det sett ut såhär om inte värre!
men jag gillare. på måndag blir det jobb också så då får jag lite julpengar till mina nära och kära.

-

inte hunnit blogga på ett tag, igår efter skolan var det träning på träning vilket gillas men jag har rejäl träningsvärk från baletten i allafall. idag var det så himla svårt att komma upp ur sängen, så låg däckad i typ 2 timmar innan jag tvingade mig upp, haha. gjorde lite på mitt arbete innan jag drog iväg till skolan.

Nu har jag kommit hem och ska snart äta. försöker skriva klart mitt arbete nu så jag kan skicka in det och senare kommer ia hit så ska vi mysa, blir en superkväll. planerna var egentligen att jag skulle följa med tjejerna till någons landställe på vätö för att festa och sova över, men jag vet inte vad som hände.. hade verkligen ingen lust alls. så blir en lugn kväll, precis som jag vill ha det nu.


skolan

Har haft en lång håltimme nu så börjat på arbetet som ska in i morgon, bra va? haha!
nu ska vi nog kila upp till klassrummet och skriva sista delen av provet, hoppas på det bästa där.
Men ni får ha en super bra dag så kanske jag hör av mig när jag kommer hem runt 11 igen, puss på er.

Belief

nu är det vinter på ritkigt! utanför är det alldeles vitt  av frost på taken och i gräset, gillas! väntar bara på att det ska börja snöa. hihi. däremot är det väldigt kallt ute sen i förrgår, så nu börjar vinterjackan användas på riktigt-heltid!
kommer tyvärrr inte hinna blogga så mycket idag för jag har verkligen en fullspäckad dag idag men vi lär höras emellan åt allting. Nu måste jag göra mig iordning och äta frukost innanj ag ska kila, puss på er.




jobbigt läge

dagen började med att jag försov mig, men inte så mycket så jag kom försent utan bara så jag behövde stressa.
åkte i alllafall iväg till dansen som var.. udda och rätt tråkig! sen blev det god ceasar-sallad med tjejorna innan lektionerna började. matteprovet gick rätt bra så jag hoppas det känns helt okej efter morgondagens MVG prov också. det kom två mormoner till skolan på engelskan så att vi skulle få prata lite mera då vi var tvungna att snacka engelska, rätt kul att höra deras kultur och så. hade dock velat haft lite längre lektion av det och kortare av något annat. efter skolan åkte jag direkt och mötte min underbara vän Therese för en fika i kallhäll där vi satt och snackade i någon timme innan jag kom hem nyss och ätit middag.

filar nu naglarna och snart ska jag hoppa in i duschen så jag kan  sätta på mig myskläderna sen!
kvällens planer är väl pyttelite matematik innan jag ska lägga mig tidigt då jag har världens huvudvärk.


förr förra sommaren, minns det verkligen som igår! hihi


älska dans

Eftersom det var sista gången på den här kursen idag så avslutade vi med att gå igenom alla koreagrafier vi gjort under terminen. det var superkul idag och hade verkligen energi förengångsskull som jag verkligen kunde ta ut!
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra inpackning i håret och göra mig lite fräsch och sen gå och sova så att jag inte är helt slut till provet imorgon. lärt mig att man inte ska sitta och plugga hela natten lång dagen innan, eller ens mycket kvällen innan då man bara rör ihop allt.. bättre att sova så man kan tänka klart, så den taktiken tänker jag köra på.

Men godnatt sötisar, vi hörs imorgon igen!


taggad

orkar inte sitta här hemma med den här skitmatten. nu vill jag iväg till dansen!
imorgon kommer jag i allafall vara glad, då har jag gjort min första del av provet- den viktigaste! morgondagen börjar förresten med afro-dans på danscompagniet så det blir nog skoj i allafall kan jag tänka mig. sen heldag och sådära. och antagligen hem för att skriva mitt sista arbete för den närmsta veckan och ett tag framåt.
Känner att min blogg inte är särskilt rolig att läsa då den bara består av plugg, plugg och mer plugg på sistonde. men som jag sa, så kommer det förbättras efter torsdag, LOVE IT.


mode




Väldigt litet men hinner inte ändra någonting nu dp jag måste börja plugga. men mina här kan ni i allafall se det jag gillar från hm för tillfället. mina absoluta favoriter är svarta klänningen, svarta koftan samt ringarna. Klänningen ska bli min så fort jag hittar den i butik! ohyes.


like it

 
oops, bussen går om en halvtimma och här står jag med mjukisarna på mig,
bäst  att snabba på! ha en bra dag.


1 december

 

Gick som sagt upp kvart över 7, satt på mig myskläder och la mig i soffan för att kolla på julkalendern. kan ju inte säga att den värkar bra- tänk alla gamla som var.. pelle svanslös, greveholm och alla dem- det älskade ju både äldre och barn! nu är det så overkligt och töntigt så man blir irriterad, men jag tänker fortsätta kolla ändå, får se hur länge jag har tålamod. MEN nu ska vi inte klaga allt för mycket, öppnade första luckan i min chokladkalender- hur kan den chokladen vara så mycket godare?

Kopp te och lite frukost skulle inte sitta fel, puss på er. hoppas ni också har en mysig morgon istället för stressigt!

ohoh

pluggat flitigt har jag i allafall gjort- och det kan man ju säga att det behövdes då det är så jävla svårt!
nu börjar mina ögon svika mig så ska hoppa i säng och få några timmars sömn innan jag går upp tidigt för att plugga. eftersom jag börjar sent imorgon kunde jag legat och sovit länge, vilket jag hade gjort även fast jag behöver plugga. men jag har faktiskt en anledning att gå upp- första avsnittet av julkalendern imorgon!
japp det ska jag se, blir uppstigning kvart över 7 för att ligga och slappa med frukost och titta och sen blir det plugg, det gillar jag ändå.
men puss på er, måste sova!

brownie, how to do..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus