somrigt från H&M




snyggt och vardagligt inför sommaren. Vill att det ska komma nu..att det i allafall ska bli vår!


like it

Man kanske skulle vilja vara på streetstar nu och tagga till, men inte i år tyvärr. det blir träning istället så nu ska jag klä på mig och dra iväg. ha en bra förmiddag allihopa!




morning ladies

Igår åkte jag och Ia till kista där vi shoppade! vi var där ett bra tag men vid 5 var vi klara. Åkte då hem till roy där vi tog det lugnt och så. Kom hem runt 10 och då gick jag vidare några vänner där det blev hot tub för det flesta och lite vin!

Nu har jag precis vaknat i allafall och ska försöka plugga lite innan jag drar iväg på dansen. Vi hörs sen, puss!


den här blev köpt igår och jag är riktigt nöjd!

suddigt



Min underbara vän åkte precis härifrån så ska gå och sova nu. Godnatt!


lindex/kappahl




hej ladies

varit en skön dag. började vid 8 och slutade egentligen vid 11 men hade extraengelska för oss som vill höja betyget så stannade kvar till halv 1. Kom hem för ett tag sedan så nu ska jag bara ta det lugnt och faktiskt försöka plugga lite så jag slipper göra det hela helgen!

Min käre mormor skulle komma idag på middag och så men har tyvärr blivit sjuk. men nu ska jag försöka få lite gjort, puss på er!


mysig låt

fuckface



ja, kolla helst inte på mitt ansikte. Däremot kan ni få spana in min nyklippta frilla. Kortare är det, men det kommer växa ut snart igen förhoppningsvis och nu är det i allafall fräscht och ser mycket tjockare ut.
jag är nöjd.


tråkigt inlägg

.. men det får ni leva med! jag var helt död imorse när klockan ringde så det gick verkligen inte att gå upp, bestämde att jag stannar hemma första lektionen för att hinna sova ut lite till och förhoppnigsvis vakna lite klarare. så halv 11 var jag iallafall i skolan och fick till 4. åkte in till stan med carro och tess och kollade lite och sen gick jag och carro för att käka och så innan vi skulle gå och titta på en sak via engelskan. dagen var absolut inte så hemsk som jag trodde den skulle bli, rätt rolig faktiskt. Och det roligaste var efter när jag och carro skulle hem och gick in på toan där det var neonljus så det såg ut som vi hade masker på oss! svårt att förklara men det var ritkigt roligt faktiskt.

Nu är jag iallafall hemma och ska gå och sova. Imorgon ser min planering ut ungefär såhär:
-skola till 13.40
-klippa mig
-köpa skolsaker
- PLUGGA

Godnatt!

långt inlägg!

det var supermysigt på promenad med jenny, som vanligt! Har precis ätit en grymt god ceasar sallad och nu är det tyvärr plugg som står på schemat. Känns som jag fortfarande har lov, jag tar ingenting seriöst just nu och orkar inte ta tag i saker.. eller jag tänker inte ens på att jag har saker att ta tag i så nu börjar saker samlas i en hög, vilket inte är okej! därför blir det att ta tag i lite saker ikväll innan jag ska försöka sova så tidigt som möjligt.

juste, skola från 08.00- 20.30 imorgon.. snacka om halvdagar va? det är helt sjukt.. men bara att stå ut. fast har iaf några timmar av dem på stan, 2 timmar av dem att träna på idrotten och 1,5 timmes lunch så kanske inte så mycket som det låter, men ändå! varför vi har så lång dag är för att vi först och främst har idrott på onsdagar så det blir en heldag, sen tillkommer även en teater (?) eller vad det var vi skulle på imorgon för att lyssna på författaren av boken presious.. hemsk bok det där!
Hur som helst blir det en riktigt lång dag och jag missar rolig dansträning pga av det, men bara att stå ut!


today



blev något mysigt imorse då jag var stressad, trött och på dåligt humör!
Nu är iallafall mjukisarna på över också då jag ska ta en promenad med min käre vän jenny och behöver varma kläder! see u later

lång dag

Vaknade upp och var trött som bara den. Åkte till skolan och slutade vid kvart över 3. Kom hem för ett tag sen och har legat och tittat på one tree hill och nu ska jag sova litegranna innan det blir iväg och köpa nytt block till skolan som verkligen är nödvändigt för tillfället. puss!



ful bild, men fin vänskap <3

freakshow

Så grymt jävla roligt idag på dansen!
Man blir taggad till tusen nu och bara längtar till nästa lektion.
Vi fick ju en ganska otippad och perfekt låt också, haha!




drar iväg nu!

Ska snart möta upp Therese för att åka in till dansen! taggad som satan, har sovit hela eftermiddagen så nu är jag förhoppningsvis lite mer utvilad. Måste snabba på att byta om och sen kila, puss på er och ha en bra kväll!



-



Idag blev det en stor och enkel skjorta i ljusrosa/persikofärg, till det svarta jeans!
Tofflorna är inte direkt till min lilla outfit men när jag är hemma vandrar jag alltid runt i dem så även när fotot togs såklart ;)



sneakers


(dessa par på bilden är från H&M!)

Jag måste köpa mig ett par sneakers med högre skaft inför dansen! Tessie hade ett par riktigt snygga igår ett par svarta som jag gillade så tänkte kika på dem! Men gick in på skopunktens hemsida och hittade ett par nästan precis likadana, perfect. Eftersom man alltid behöver vita låga tygskor under vår/sommar så ska jag köpa mig ett par på samma gång, det var därför så perfekt med skopunkten där jag får ena paret för halva priset!

de ska va gött o leva!



Lite sugen blev man va?
från en fika under jullovet någongång. mums!


trött

är verkligen så himla trött. bara jag lutar mitt huvud mot soffan så blundar jag några extra sekunder innan jag öppnar igen, inte okej! Ska skriva klart min idrottsuppgift och sen skicka in. Därefter blir det dusch och sen får vi se om jag går och lägger mig direkt eller om jag försöker kolla på johan falk ett tag!


music makes you lose control

Kom hem från dansen för ett tag sen som var rolig! Jag är tröttare än aldrig förr och skulle egentligen ta en promenad med jenny nu under kvällen men har allt plugg jag måste ta tag i ikväll så det får blir det innnan jag däckar i soffan!


längtar


all my girls wants to party all the time


amandisen, carro och jag!

mina älsklingar!

<3


Olivia och Amanda är taggade!






Kvällen började hos Mia där jag och louisen var ett tag innan vi 3 åkte till viksjö på någon lokalfest. Åkte därifrån rätt fort och åkte och mötte upp mina tjejer på odenplan för att sen dra på någon fest/efterfest. Det var kul och vi dansade som bara den vilket gillas. Kom dessvärre hem till ia runt 5 tiden och då somnade man direkt men var tvungen att åka hem bara några timmar efter eftersom jag har träningar idag och var tvungen att åka hem idag.
Men jag mår bra!

Ska packa ihop och dra mig mot tåget, ha en bra dag!

 


ha en bra lördag

 

Gick inte att fota något vidare, men ni får ha en super bra kväll sötisar! i will.


-

Vaknade upp med ia för ett tag sen och det blev en promenad till och från stationen för att "lämna" henne, haha. Nu ska jag göra mig iordning i allafall för att åka till nya sollentuna centrum och kika lite och sen gå på bio! Ikväll blir det party för hela slanten. Puss på er.


mihi


friday night

Idag efter skolan blev det bokning för resan i sommar, så jävla taggad nu och allt är verkligen klart. ia följde med till mig så åt vi god middago ch gjorde oss i ordning och sen åkte upp till Mia och var där, mysig och rolig kväll helt enkelt. hade tänkt dra vidare men vi åkte hem så har suttit och tagit det lugnt nu och snart ska vi gå och sova. nighti!


såhär har jag sett ut ikväll!


sötisar

snyggingar, haha!




Nu blir det sängen direkt, ha det så gött!
<3

en extra bra dag!

Godmorgon på er! Idag är det som alla antagligen vet fredag och en underbar dag.
Har skola till 5 och sen blir det till resebyrån för att boka vår resa helt och hållet, så himla taggad! Sen hoppas jag på att något mer kul händer ikväll för jag är jäkligt på g den här helgen kan jag lova, hoppas min huvudvärk håller sig borta hela helgen. Något annat som är bra idag är att jag har gjort ett val, ganska stort måste jag säga för att vara jag men jag är nöjd, jävligt nöjd.. och stolt över mig själv!

Nu ska jag göra mig iordnig sista för att sen dra till skolan, det blir lunch på woken också, me like!


ni får ha en bra dag!

ska göra mig iordning lite innan jag drar iväg till skolan. Ni får ha en bra dag!


min snygga madde och jag taggade till tusen- det kommer vi vara i sommar också kan jag lova ;)

frukost



precis gått upp och gjort frukost, gott va?
apelsiner och banener och sen en macka till, perfect!



my day

riktigt lång skoldag idag men hemma  var jag vid 6 någongång! efter middagen blev det en promenad innan jag kom hem och bara tagit det lugnt, försökt plugga lite men mitt huvud värker. Lite gjort så det får duga.

nu ska jag fortsätta ta det jättelugnt vid datan/tvn innan det blir läggdags. imrogon har jag en skön sovmorgon vilket jag verkligen ser framemot. älskar att inte behöva gå upp vid 6 på morgonen och ändå ha en lugn morgon framför sig med ordentlig frukost and so on!

ska nog sätta på paradise hotel som jag missade och titta på det nu innan det blir sovdags!
puss på er


PH

paradise hotel är självklart ett måste dessa kvällen men missade igår så måste ta igen båda avsnitten i morgon kväll. sitter och småtittar på utröstningen lite smått bara för är ju så nyfiken, haha. Ska iallafall sen gå och göra mig iordning för att sova, imorgon väntar en ganska lång dag!

-idrott 09.00-11.00
-lunch till 12.30
-vanlig skoldag till 16/17 någongång
-träffa en vän
-plugga lite smått och ta det lugnt!

godnatt på er så hörs vi kanske imorgonbitti innan jag åker.


Love you girl.

so what if it hurts me?

har haft ont i huvudet i princip hela dagen och nu orkar jag inte ens resa på mig då det dunkar som satan när jag går. Har i allafall ätit en god middag och ska bara fortsätta ta det lugnt hela kvällen. Kanske blir en skön dusch och uppsättning av alla mina svarta ramar jag har haft här hemma i några månader nu, kan vara på tiden!
gå från datan ska jag i allafall göra, puss på er.


dark


världens sämsta bild men ni får stå ut.
har alltså haft på mig en svart vanlig tröja med en massa glitter på och till det svarta jeans.

Nu ska jag byta om till mjukiskläder för att sätta på bra musik och sen stretcha till kl 7, vi hörs senare ;)


ha en bra dag

Vaknade precis och väntar på att duschen ska bli ledig just nu. sen måste jag skynda mig ner till UBG där jag ska titta bandy med tessie, haha! blir sen en rätt lång skoldag. men måste i allafall kila nu, ha en superbra dag!


taggade

första skoldagen avklarad

Slutade rätt tidigt då det inte blev någon coachtid men jag och Madde stannade ett tag och väntade på hennes buss. åkte sen direkt till Ia och var där i några timmar. Vi kollade resor (som vanligt nu förtiden, haha!) men nu börjar allt i allafall styra upp sig vilket gillas. Kom hem för ca en halvtimma sen och nu har jag precis packat klart och ska få skjuss hem till mamma där jag blir de närmsta veckorna.

Där väntas god mat och sen blir det plugg för hela slanten, puss på er!


mysig dusch lär det i allafall bli ikväll!

morning

 
idag blir det rutig skjorta med svarta jeans bara!
Nu ska jag äta lite frukost och sen dra iväg, ha en superbra dag mina vänner.


godnatt



Jag är så himla trött just nu och eftersom jag har lite saker att göra imorgon innan skolan så tänkte jag göra mig iordning för att sova nu, skönt va?

Imorgon ser mina planer ut såhär:
-söka jobb (jag lovar!)
-skola 12.30-15.30 (cirka)
-simón, äntligen!
-försöka hinna en bit i min svenskabok, haha!
-flytta hem till mammsen

är så himla taggad inför den här veckan men vet inte riktigt varför. det jag kommer ha för mig är väldigt blandet men ungefär såhär:
-vänner!
-planering+bokning inför sommar
-dans
-planering av annat (hemligt)

en bra vecka helt enkelt, det är jag övertygad om. men nu ska jag gå, vi hörs imorgonbitti då jag förhoppningsvis är uppe med tuppen för att lämna mina CV:n. Godnatt och sov så gott, pussisar.



söndag

Kom hem runt 4 tiden och har bara tagit det lugnt och försöker göra planerna klarare för sommaren vilket ser väldigt omöjligt ut just nu. tänkte i allafall lägga in en gullig och bra låt!



Even if you are a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me

And even at the bottom of the sea
I could still hear it inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time, you were telling me lies
So tonight, I’m gonna find a way to make it without you




hej mina vänner

har inte använt datan mycket alls de här dagarna så har heller inte uppdaterat någonting. Nu sitter jag i allafall i bilen och har ett antal timmar framför mig. men det ska inte vara någon fara, har ju trevligt sällskap, massa godis och internet+ bra musik så ska inte klaga! dessvärre skolböckerna som ligger och väntar också.. men dem får lida ett tag till för jag orkar verkligen inte!

ni kan få lite bilder från våra härliga dagar i vemdalen!


här bodde vi, precis vid backen!


lilla jag i backen!


 
fint va?

Mamma på skidor :)


jag och lillebror!


vardagsrummet och vi.


 mina brillor är på, och rånarluva under! (haha så jävla kallt!)


borta

Igår var det chatten på msn i flera timmar med de flesta tjejerna för beslut. Helt klara blev vi absolut inte men jag hoppas på en lösning för då blir det så jävla kul!
Vaknade för ett litet tag sen och har hunnit duscha, klä på mig, packa osv. och snart kommer mamma och hämtar oss. Skönt att slippa skolan torsdag/fredag ohyes.

Kommer i allafall ha med min lilla minipc så blir lite inlägg och så. ha det så bra, i will.
pussisar.



jobbig dag

idag är det onsdag vilket innebär heldag. vi går alltså mellan 9-4 vilket är ovanligt oss, haha! Men inte nog med det så blir det nog en rätt jobbig dag med beslutsångest, diskussioner, panik och allt möjligt. Ska i allafall borsta tänderna+ packa väskan nu för att sen dra till skolan. Ha en bra dag!!


2 somrar sen tror jag!


stress,panik,beslutsångest!

Efter skolan mötte jag upp min kära ia för en mysig fika och som vanligt med en massa snack och skratt.
Ibbe och hans kompis var tydligen också där så satt med dem ett litet tag innan vi drog vidare till ticket för att få lite mer information om saker. Åh allt är så jobbigt just nu, beslutsångest på hög nivå. Kom i allafall hem runt 6 och har ätit middag+ planerat alla danser med tessie, är så himla taggad nu!

Vi kommer dansa:
-Commercial x2
-Jazz
-jazzfunk
-Balett

Och sen kommer vi antagligen variera på en del andra kurser också när vi blir sugna. Kommer också hålla hus i kallhäll en gång i veckan för att träna vilket ska bli sjukt kul! vill bara komma igång med all träning nu.

Aja, tillbaka till allvaret igen. Nu ska jag ringa madde och snacka en massa om vad som händer inför sommaren och sen hoppas jag att allt löser sig.


sommar,sol och party är allt jag vill ha med mina närmsta vänner, varför ska allt bli så jobbigt?


-

 
idag har jag på mig:
-svart linne(under)
-vit spetstop
-beigha jeans eller chinos eller vad ni vill kalla det.
-svart peak jacka
-svarta stövlar

bussen går om några minuter, måste springa! puss


tuesday

Nu borde jag vara och söka jobb, men dum som jag är så försover jag mig! åh blir så sur på mig själv. har i allafall några här hos pappa så ska lämna ut dem direkt efter skolan. Nu ska jag göra mig iordning lite och äta frukost innan jag kilar iväg i allafall. skriver innan jag går, pussisar!


godnatt alla.

blev ingen sundbyberg ikväll så har verkligen bara slappat hela dagen vilket också har varit skönt. ska göra mig iordning nu för att gå och sova och då lär jag däcka direkt känner jag!

morgondagens planer ser ut ungefär såhär:
- Söka några jobb
-Luncha med Madde!
-Skola (en lektion)
-söka några jobb
-Fika med min underbaring
-ringa tatueringstudio för mer information!

Detta ska hinnas med imorgon och jag tror det kommer bli en bra dag. Vi hörs antagligen innan jag drar imorgon igen eftersom jag inte behöver åka iväg jätte tidigt. puss på er!

så taggad, men ska endast ha 3 st!


snygg!



lite annorlunda stil på jackan mot vad jag brukar ha men jag fastnade för den direkt. färgen var också fin, oh gilla!


skulan

Slutade vid halv 2 så har varit hemma ett bra tag nu och tagit det lugnt bara. Snart ska jag åka iväg till sumpan ett tag men vi hörs innan det!



mysig vår/sommarsol!


tja

Kom precis hem från en fika (mat) på den käraste donken, haha. Satt där ett bra tag och snackade om det mesta som vanligt och sen tog vi en promenad till busshållplatsen och nu är jag hemma. ska snart äta middag och sen blir det att åka till mamma för att hitta en sladd som är spårlöst försvunnen. Fått hm beställningen också så får se hur allt passade sen också, woho.


ha en bra dag!



fastnat för början av låten, love it!

söndag då man borde ha söndagsångest

men det orkar jag inte! så himla tråkigt att förstöra en hel dag på grund av ångest.. haha. så det får komma senare i såfall ;) nu ska jag sätta på någon bra låt och stretcha lite innan jag gör mig iordning för en fika med min fina vän Therese (tessie) för mina närmsta som undrar, haha.

vi hörs om ett tag igen!


förra vintern då vi åkte långfärdsskridskor!
Kan väl inte säga att det är en väldigt fin bild på mig, men känslan är bra. hoppas vi hinner åka något i år också.


home

hade det supermysigt hos ia. vi tittade på film och snackade en massa som vanligt! har dessvärre väldigt ont i huvudet så jag ska ta en alvedon och försöka sova snart. Godnatt på er, sov gott! ;)

bilden är inte tagen nu, men det är ungefär så här jag känner mig!


nöjd med stort n

    



hittade en superfin ljusgrå kavaj idag som kommer användas riktigt flitigt i vår/sommar. känner att jag kommer variera mellan den här och min svarta kavaj hela tiden, men jag trivs så varför inte!
Själv tycker jag det är som snyggast till en slapp stil och i sommar lär jag använda det till jeansshorts dagligen ;)

Nu ska jag i allafall iväg till Solna och ha en rolig/mysig kväll. Ha en bra kväll sötisar, i will!


morning

har blivit väldigt lite bloggning, men jag hade en bra dag igår och ingen tid för en massa uppdatering. Efter jobbet var det skola i några timmar och sen drog vi tjejer till ticnet och preliminärbokade en resa, åh jag är så taggad!!! vill bara åka nu. hoppas de andra tjejerna som vi inte ens pratat med är på bara, då kommer det bli världens bästa resa. Åkte i allafall hem sen och fick sällskap av roy hela kvällen då vi kollade på 2 filmer och snackade bara.
idag blir det kista med Louise så ska börja göra mig iordning och sen dra iväg, förhoppningsvis träffar jag mina älskade tjejer ikväll också.

 
Om ni inte alltid vill se bilder när jag har gjort mig iordning så kan ni nu istället se hur jag springer runt här hemma varje morgon i princip. min rosa mjukisdress vitt stort linne och världens mysigaste tofflor/sockor.

godmorgon

har varit vaken ett bra tag eftersom jag började jobba vid 7. Ska jobba ca 2 timmar till innan jag drar iväg till skolan för 2 lektioner. Sen tänkte vi tjejer dra till en resebyrå och kolla upp bra resor för i sommar, åh så himla sugen. Nu måste jag jobba på men vi hörs väl när jag är hemma från skolan+stan! ha en bra fredag, snart är det helg igen.


blir det Zakynthos? I hope.


hur ska jag hinna?

Då jag är så himla trött nu och antagligen ska jobba tidigt imorgonbitti också så ska jag försöka komma i säng kvart över 9. har rätt mycket kvar att göra men ska hinna, jadå.

Detta måste jag göra innan jag går och lägger mig:
- Kolla upp lite hotell
-mer information om dansskola
-stretchat
-duschat
-fixa kläder+väska till imorgon!

dags att sätta igång va? puss på er.


trött trött trött trött trött trött trött

Yes, trött är jag! Ska sminka mig lite och fixa väskan innan jag drar iväg till skolan nu. Efter skolan ska jag nog hem och sova eftersom jag troligtvis jobbar imorgon innan skolan också, haha hur ska jag klara av detta?
Got to go, ha en bra dag. och ni som börjar nästa vecka, ta vara på de sista dagarna ;)


sprängaren

har aldrig sett sprängaren och eftersom den går på tv ikväll sitter jag och pappa bänkade nere i soffan och tittar. den är bra hittils. Men jag är super trött så ska försöka hålla mig vaken under hela filmen och sen gå och sova direkt tror jag, brukar aldrig sluta så men ska försöka!
 


en lugn dag!

men det är väl så det brukar vara på söndagar.. vilket man nästan kan låtsas att det här är då det är dagen före skola hur som helst! Jag ska i allafall iväg och kommer göra saker hela dagen fast ändå inga jobbiga saker alls!

Ungefär såhär kommer min dag se ut:
- Se brors bandymatch (och kanske finalen om de går dit)
-fixa ögonbryn

haha det här är dagens planer, ändå kommer jag vara borta till kanske 9 eller så, vi får se helt enkelt.
men ha en superbra dag allihoppa, i will!



dagen innan skolan



Åh jag är så himla sugen på att åka bräda.

Vaknade precis och nu ska jag göra mig iordning lite snabbt. puss på er!


godnatt

You have to take the good with the bad,
Smile when you're sad.
Love what you got and remember what you had.
Always forgive but never forget.
Learn from your mistakes but never regret.


..........

Att inte ha kontroll över sina egna känslor är det värsta som finns.

gammal bild.



my day

Jag vill ha vår nu!


Imorse vaknade jag av att min älskade maria hade gjort frukost åt oss och stog och ropade "upp och hoppa" till mig. Efter frukosten tog vi det lugnt ett tag innan vi kilade hem till henne där vi fixade hennes säng och glodde gamla the hills avsnitt. Vid 8 mötte vi mina friterade chics (hahha, internskämt-pinsamt) och satt och fikade ett tag innan man tog sig hemåt i kylan. Väl hemma har jag kollat Paradise hotel och ska närsomhelst gå och sova.

Imorgon har jag absolut inga planer så får se vad som händer. Kanske ska man med och se på lillebrors match? men jag har shoppingsug.. aja får se! Godnatt på er sötisar.


godmorgon

Idag är en seg dag. känns som dagen innan skolan ska börja.. inte okej! jag ska i allafall dra iväg närsomhelst, tänkte bara hälsa och säga att jag hoppas alla får en trevlig dag! ;)


måndag

vi kom hem vid 5 imorse och vaknade runt 12 idag så nu har vi flyttat oss hem till mig och håller på att somna! låg och degade rätt mycket innan vi väl kom upp. vi åkte i allafall till Jakobsberg för att Ia sklle klippa sig vilket blev jättefint, jag fick med mig ett par fina shorts också till sommaren. Nu har vi precis ätit kycklingtacos som vi lagade. Ikväll blir det antagligen... fest! nejmen får se om vi är så trötta och vill stanna hemma, men det är inte likt oss.


Kommer atagligen upp lite bilder från gårkvällen senare också!


vi gillar det


spontanfesta i täby, aldrig fel ;)


mysig kväll

Igår var jag, ia, carro och tess inne i stan och fikade vilket var jättetrevligt. Blev fika från 19.00-01.00 vilket var awesome. kenth, adam och hampus kom förbi en snabbis också innan de skulle iväg på bio vid halv 12.  Vi träffade även lite nya kontakter vilket gör att jag nu är riktigt taggad inför torsdag!

Nu ska jag sätta på min favoritfilm, den vita massajen, äta frukost och bara ta det lugnt ett tag sen får vi se vad som händer.


haha, ja så kan man också se ut..

sömntuta

vaknade inte för längesen alls! har precis ätit frukost och mött alex en snabbis. nu ska jag göra mig iordning lite smått och sen möta louisen för en promenad då det inte blev av igår och senare mot kvällen ska jag träffa Carro och Ia i stan för en fika och sen får vi se vad som händer. Det blir en bra dag ;)


I år ska jag:

År 2010 ska jag..

- Fylla arton
-tatuera mig
- Åka utomlands med vänner
- Gå ut 2an och vara nöjd
- ha skaffat ett jobb!
- ha så jävla kul
- bli väldigt vig (haha)
- Uppleva mitt sista sommarlov i hela mitt liv- fäller en tår.
- mysa med mina bästaste vänner mycket
- busa
- ha gjort ett grymt uppträdande med tessie och ia!
- flytta
- börja övningsköra på allvar (?) oh oh, nu måste jag.

här är saker som är planerade och som jag verkligen vill få gjort, så därför blev det en lista som jag kan bocka av om ett år och se hur bra jag lyckats. Sen är det en massa saker som självklart händer som man inte vet om än, som jag istället får ta och göra en resume av någongång!
Jag är nöjd med mina saker som ska hinnas med och som kommer hända år 10 (haha?) Många har antagligen nya nyårslöften som att träna, gå ner i vikt, sluta äta onyttigt men nej, såna löften är ingenting för mig då jag vet att jag aldrig skulle hålla det och löften är väl trots allt till för att hållas. och om jag verkligen vill ändra på någonting någongång tycker jag inte att man ska vänta tills det blir ett nytt år utan göra det närsomhelst bara man är motiverad. Jag är motiverad till mina små mål som jag hoppas på att klara av! (mål och inte löften).



happy new year

igår var en superbra dag! Ia kom hem till mig tidigt på morgonen så vi fixade ordning och så hela dagen och mellan 6/7 kom allt folk. Vi var cirka 20 st på middagen så det var jättetrevligt och roligt. Vi stannade hela kvällen till 12 slaget då vi gick ut på ängen och tittade på alla fina raketer och gav varandra nyårspussar & kramar såklart, ett måste! Vid 1 var tanken att vi skulle dra vidare till viksjö på fest men tyvärr blev det lite problem precis innan så vi missade den sista bussen dit så vi drog till lillsjöskolan på lokalfest i stället.  Det var jättetrevligt folk och mycket dans med sina närmsta vänner så det var underbart. Gick därifrån runt halv 4 då Ibbe och Oscar tog taxi hem till oss så vi satt och "fikade" och snackade innan det blev film och tillsist somnade vi runt halv 8 och nu har jag och ia vaknat för ett tag sen (eller jag, hon var vaken hela tiden, haha!) Hoppas ni hade en underbar nyårsafton i allafall och jag hade det toppen!


Vi ska snart kila hem till min mamma där det blir en massa städande från igår, kul va?
tänkte bara göra en fin hälsning till min ia också som kommer läsa min blogg om ca 1 minut: Hej snygging!

Ni får lite bilder också från igår, resten kommer de närmsta dagarna!












fler bilder kommer! puss på er.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus