typiskt frida klänningar


trött, tröttare, tröttast

Efter att ha varit hemma så mycket och bara legat still och även käkar pencillin blir man jäkligt trött märkte jag. Imorse sprang vi runt i lekparken och gungade, klättrade klätterställning, spelade fotboll och allt därtill. Sen blev det lunch, kurragömma och memory innan vi alla blev så trötta och satt på chipmunks (alvin & gänget)!

Åkte sen hem och legat i soffan hela tiden då jag tappade min energi efter morgonens alla bravader. Imorgon ska jag i allafall shoppa med min ia så tänkte faktiskt skriva en liten lista på saker jag verkligen behöver, imorgon ska det verkligen shoppas ordentligt!



godnatt

Håller på att lägga in en massa ny musik på ipoden nu och sen ska jag gå och lägga mig, ska bli riktigt skönt faktiskt. Klarar verkligen inte av att sitta inne med nu och efter idag bör jag inte smitta längre så ska åka iväg ett litet tag under morgonen i allafall men kommer hem ganska tidigt så jag kan fortsätta vila ordentligt. Plugga bör göras också.. men verkar inte vara så bra på det nuförtiden dessvärre!

Helgens småplaner för övrigt:
fredag: kvällen superlugn
lördag: shopping på dagen och sen lugnt
söndag: träffa min saknade tessie!

sen läggs väl lite småplaner in såklärt också här och där men det tar vi som det kommer, måste trots allt ta det riktigt lugnt i allafall!  Time to sleep, night


älskar låten!

kvällensplaner

Jag mår så himla mycket bättre så åt riktigt mycket till middag, yes.
Nu tänkte jag fylla badkaret och sätta på hög musik så jag kan lägga mig där, plugga lite, göra ansiktsmask, hårinpackning, måla tånaglarna och mysa, låter det som en bra idé? jag gillart.. kanske äntligen kan få känna mig fräsch en stund. Hoppas eran dag har varit bra ute i solen!


Miss my girl, på söndag ses vi äntligen igen!


snyggt va!?



Såhär har jag sett ut de senaste dagarna i allafall!
kanske borde göra det till en vana.. eller.. nja.


vänskapshjärta


>500



Hittade mycket snyggt hos guldfynd och favoriterna är helt klart ringarna!


Hittade också detta underbara halsband och kom på att jag faktiskt har fått ett sånt av min morfar för länge sen, bäst att leta fram!


shoppingsug

UntitledFashion Trends & Styles - Polyvore

älskar´t

Jag älskar att vädret är så bra men jag måste sitta inne, jag älskar att jag missar proven i skolan så jag har mycket till nästa vecka i stället, jag älskar att det är så mycket bra på tv förutom tv-shop..

OKej jag skämtar, på riktigt.. det finns  saker som är bra också:
Jag älskar att jag kunde sova hela natten, jag älskar att jag kunde dricka ett glas saft imorse- så gott, och jag älskar att det här går framåt så snart är jag nog frisk och kan leva som en människa igen.

Jag är inte gjord för att sitta inne en heldag, och definitivt inte flera dagar, märks det eller?





shoeholic



Hur snygga skor var inte dem här? jag vill ha!


suddigt

Floral Satin Rouche Dress SEK 299, Rare Fashion - NELLY.COM
Var ingen bra bild, men blev riktigt sugen på att beställa den här klänningen inför sommaren!


slappt men snyggt



Godmorgon!

hemsk morgon..

Somnade igårkväll och mådde helt okej, men vaknade vid 4 inatt och det sprutade tårar av smärta. Kunde inte röra huvudet, prata eller svälja, hemskt. Efter några alvedon och lite glass somnade jag till en film i soffan och vaknde upp imorse när vi skulle till akuten. Halsfluss har jag och ska nu gå på pencillin i 10 dagar!

Försöker få i mig lite nyponsoppa men det går dessvärre inte så fort framåt. Mmm.. är sugen på allt okcså- fan!
Nu ska jag lägga mig och läsa en tidning och må lite dåligt, haha märks det att jag tycker synd om mig själv eller?
Men jag som skulle jobba torsdag och fredag.. fuck!



fastnat för den här låten- så himla fint!


today

Idag åkte vi till Andy´s stora lekplats där vi var några timmar. Jag satt mest och tittade på när barnen sprang runt vid rutchkanorna och studsmattorna och sen åt vi lunch på waynes coffee. Slutade vid 12 och åkte då hem för att kurera mig. Mår inte det minsta bättre men ska upp och handla lite halstabletter och så och han var sugen på godis. Got to go, hoppas eran dag varit bra!



bildregn


riktigt god frukost en lördagsmorgon precis när man vaknat!


ia var en tröttis!

och en till osminkad tröttis, men ändå taggad- hjärtat i handen, satt och planerade.


Men sen började vi bli lite skraja..


...

Men nu var det gjort!


och vi blev..


supernöjda!

fan

Blir inget skolkandes för min del, jag vaknade i stället upp sjuk. Jag och brudarna hade tänkt sitta på ett fik hela dagen och hjälpas åt att plugga men de får nog klara sig utan mig tyvärr, jag måste hem och kurrera mig ordentligt efter jobbet!

Måste anstränga mig så lite som möjligt okcså, vilket är jäkligt svårt när man är med barn men jag får ta med mig memory och hoppas dem är sugna på att spela det, och så blir det ingen cykel till stationen utan jag får helt enkelt ta bussen. Hatar att vara sjuk, och nu också.. kan inte bli värre tajming!

Ha en bra dag i allafall, puss.

kommer dricka tusentals koppar te i allafall, det är en sak som är säker.
Ia hur gick det här till, jag dricker i en gul kopp.. när jag fick välja själv!

kill me

Sommarlov. ge mig. nu. tack!


Imorgon ska jag vara busig och skolka hela dagen lång. Men först ska jag tjäna lite pengar så ska jobba mellan 9-12 och sen mina damer och herrar tänker jag studera istället för att gå i skolan, för det är så himla mycket viktigare- för att jag prioriterar mitt betyg i psykologin.

Godnatt, puss!


haha 6an?


hoppas den finns kvar


fråga

Postat av: anonym
vart jobbar du nånstans? :)

svar: Jag jobbar på söder som barnflicka/nanny/barnvakt- kalla det vad ni vill! Underbara barn och ett otroligt roligt men krävande jobb då man blir ganska slut efter en dag. Jag längtar riktigt mycket till i sommar då jag barnen och en vän ska åka iväg på utflykter så som skansen, fjärilshuset och massa mer- hur underbart är det inte att få uppleva dem sakerna en gång till ;) och barnen är så söta, de blandar engelskan och svenskan hela tiden då det egentligen bor i USA, galet bra sommarjobb, är så glad!

Skönare än att jobba på lager hela sommaren eller liknande va, lovely!

me right now


solen skiner och jag älskart!
Ha en underbar dag, puss.


stressad över veckan innan veckans ens börjat!

Har en massa saker att göra den här veckan och känner mig jättestressad. Hoppas allt går bra bara och sen vecan efter kan jag ta det jättelugnt så det är bara att satsa nu. 5 dagar, det går fort.. fast det gör mig också nervös, ska jag kunna allt inom psykologi och mental träning, usch.

Planering än så länge:

måndag
jobb 9-13-30
skola 14.15-14.30 (haha löjligt va!)
en massa plugg+ hem till mamma

tisdag
jobb 9-12
skola 12.30-17.00
samhällsläxa
en massa plugg

onsdag
skola 08.30-17.00
PLUGGA

torsdag
jobba 9-12
skola 12.30-17.00
psykologiprov

fredag
jobba 9-12
skola 12.45-17.00
mental träning prov
HELG

5 dagar, sen jävlar kan jag vara stolt! jag ska orka detta..
Nu blir det dusch och sen lägga mig i sängen för att försöka plugga lite psykologi, godnatt & puss!


jag vill ha


fashion against aids



bra gärning. snygga plagg. billiga priser. sold out.


helg och härligheter

Har inte hunnit skriva någonting alls under helgen, men det har varit mycket härligheter. I fredags började jag jobba och det kändes bra så nu löser sig sommaren, så underbart. åkte därefter och mötte Ia och vi åkte runt, käkade första sommarglassen, köpte massa godis och mös ordentligt.

Vi vaknade sedan upp på lördagen och var taggade till tusen, tatueringsdagen. Vi startade med frukost nere på cafét- chai latte och god frukostmacka, inget att klaga på. Därefter gällde det så nu är vi tatuerade, vänskapshjärta- helt underbart lovely! Skulle senare åkt till min finaste tessie för att fira med henne och en massa andra men blev krångel och inte av, förlåt min underbaring hoppas vi hinner ses i veckan så jag också får fira tjejen med lite presenter och en tårta kanske (oops.. låtsas att du inte vet något tessie!)
Kom hem runt 12 igår i allafall och var supertrött så gick och la mig kort därefter innan sötisen ringde och var påväg. Blev då pigg igen så vi låg och pratade och mös till 7.45 imorse och sen vaknade vi 1 idag. Låg sen i sängen och fortsatte massa mysigheter och snack till 16.00 och nu gick han hem precis.

Jag ska försöka plugga hela kvällen/eftermiddagen eftersom jag inte kommer hinna under hela veckan då jag både går i skolan och jobbar varje dag.

Långt inlägg- läs om ni orkar!

cozy

Kom precis hem från en lång promenad på ungefär 1,5 timma, så himla skönt väder ute det är helt sjukt!
Nu ska jag i allafall hoppa in i duschen, godnatt my friends.


haha inte okej, fast jag tycker det är rå-fränt!


underbart

idag är jag glad som satan, lyckodag.
Skolan gick ganska fort och vi satt ute en heldel och solade och sen käkade jag och min madds på uteserveringen en stor sallad. Bra saker som hänt idag:

- Fått ett underbart jobb!
-tjänat pengar här hemma.

Det går bra nu känner jag. Imorgon börjar jag jobba, är nervös men taggad- ska bli riktigt kul.  och kvällen slutar inte sämre heller med en mysig kvällspromenad, och förövrigt vem kan klaga i detta väder?
börjar dessvärre få riktigt ont i halsen och är lite stressad pågrund av det eftersom det verkligen inte passar att bli sjuk nu, så ska göra en stor te och dricka och sen blir det faktiskt lite varmare kläder under promenaden!



jag behöver skooor



lovely

Träningen gick bra och det var riktigt kul idag, trodde inte jag skulle ha någon energi alls men när jag väl var igång så. Efter dansen cyklade jag direkt till mamma och kikade på ett nytt projekt, mycket fint.
Nu ska jag göra mig iordning för att gå och lägga mig.. trött hela tiden, förstår inte vad felet är.

Imorgon ska jag som sagt till söder på en fika direkt efter skolan vilket ska bli trevligt.
lär inte hinna blogga eller så fören jag är hemma, men lovar ingenting, godnatt!

Hur gott såg inte det här ut? ny frukostvana.. here we come!
Eller ny och ny, men var ett tag sedan jag drack en smoothie dagligen, så gott.


ingen bra start på dagen

Försov mig och vaknade en kvart innan tåget gick, skyndade och hann dit.. men tåget var inställt!
Jag satt mig på nästa och var redan försenad till min redovisning vi hade. Väl på tåget var det trasigt så vi stog still i en kvart, yes.. KOm i allafall senare men fick vara med i allafall, karl henrik är snäll han- haha.

Nu har vi våran första håltimma och jag är superhungrig, hann ju inte precis äta frukost i morse. Får i allafall tillbaka matteproven, hoppas på det bästa.

Ha en bra dag, puss


brukar inte vara min stil, men dem har var ju rätt balla faktiskt!
Döläckert eller vad säger du ia? haha där fick jag allt till det


läggdags

Nu ska jag gå och sova, skönt. Imorgon har vi en slapp dag i skolan men också väldigt seg. Först en timmes lektion där vi har redovisningar i grupp (fast enskilt) och sen en håltimma innan vi har en timmes lektion till innan lunch och sen en timmes lektion, haha så vi har alltså 6 timmar i skolan fast endast 3 timmars lektionstid, skoj va?
Men det blir bra, hoppas på fint väder. Sen drar jag iväg till solna. ha en underbar dag imorgon, puss!


fint väder

Jag orkar inte gå i skolan resten av veckan, men antar att det bara är att kämpa så är veckan snart slut. lite planer än så länge:

tisdag: plugg, kvällspromenad
onsdag: dans och gå förbi tatueringsstudion
torsdag: till söder på fika
fredag
: lugn kväll
lördag: tatuering
söndag: plugg

Det är annat skoj som  händer däremellan som älsklingens födelsedagsfirande, långa promenader, vänner och så vidare men det tar vi som det kommer!


hur kan man inte bli kär i låten?



Skolan är avklarad för idag och det är ruskigt skönt. Nu ska jag ut på tomten för att få ihop lite extrapengar, lovely.  Hoppas ni haft en bra dag, puss.


ha en bra dag mina vänner!


Nu: musik i öronen, leende på läpparna- jag ska cykla till stationen!


ha en bra dag, och lycka till frida på provet.. det behövs verkligen, haha.


galet ful bild, jag vet!


men visst fick man lite färg i ansiktet igår?
Jag som aldrig får det fören sist av allt..


skjorta

 


Gu vad jag älskar dessa slappa, snygga, tunna skjortor. Kommer säkert köpa alla färger och ha på mig dagligen, perfekt på stranden, till jeans, shorts- ja till allt!


hold tight


varför är man så skoltrött?

..har inte ens kommit igång med matten än, fan.
har i allafall bytt lakan och städat i mitt rum så nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen och plugga matematik, det kommer att gå åt helvete imorgon, men jag får skylla mig själv!

Något mycket bättre som hänt idag är att Ann har ringt så på torsdag ska jag över för en fika, snack och för att träffa barnen så att jag förhoppningsvis kan få ett sommarjobb/extrajobb- skulle vara så underbart! Men nu måste jag snabba på, puss och godnatt!




today



Det här linnet från Black book hade jag på mig idag!

Varit en riktigt skön dag idag i det fina vädret! I skolan satt vi mesta delen ute och under lunchen självklart på uteservering. Efter åkte jag på ett kort litet möte och därefter vandrade hem i det fina vädret. pluggat har jag gjort och ska nu äta lite innan jag pluggar matematik inför nationella i morgon- usch kan ingenting.. och orkar dessvärre inte heller lägga ner energi i det.


inflyttning


Mina tjejor

grabbs

snyggingar

taggade

sötisar

dance baby dance

love you girl


right now

Nu ska jag hoppa in i en iskall dusch och bara skölja av mig för att sedan möta min finaste madds vid stationen där vi tänkte inhandla lite inför kvällen och sen kötta! blir först tjejmiddag med brudarna, sen kommer fler tjejer och tillsist grabbar ocskå såklart. ha en bra dag/kväll/natt- I will!


Ha-ha


Godmorgon!

är supertrött men gick ändå inte att sova längre, så jag ska städa lite i huset och bränna ner bra skivor.
Idag kommer bli en bra dag, och det är superfint väder också- lovely!



Hola guapas!

det har inte blivit mycket bloggandes här inte!

I förrgår var det träning som gällde och direkt därefter mötte jag fina madds för att dra hem till milos där vi hade det trevligt med lite folk. vi vaknade upp trötta men glada och drog hem till mig för att mysa lite till, lovely.
Åkte därefter hem till sötaste ia för att ha en riktigt lugn kväll med god mat, film, snack och såvidare. När vi vaknade imorse/idag åkte vi till jakobsberg för att införskaffa lite nödvändigt och nu är vi hos mig och har precis ätit middag och ska fixa lite saker inför imorgon då det är party som gäller.

Men nu ska vi mecka cykel för att kunna åka och fixa ännu lite mer saker, puss på er!


Mina underbaringar- får mig alltid att må bra!

it´s not right, but it´s okay- im gonna make it anyway!

varför ska du komma in i bilden när jag mår bra och är lyckligare än någonsin? jag orkar inte, men har svårt att säga ifrån för det var någonting. Snälla förstör inte för mig den här gången.


i´m happy the way it is right now


ha en bra dag

Idag är det fint väder igen och det tackar jag för eftersom jag och carro snart ska ut och vandra med idrotten då vi missade isvaken. Tror jag struntar i resterande lektioner eftersom vi bara har eget arbete så jag slutar halv 11. då kanske det blir en snabbis förbi stan för att fixa en sak och sen hem och ta det lugnt innan träning ikväll.


galen danslåt, vi älskaren- frågan är om folk tycker vi är galna!

indeed


yeah

dagen har gått rätt så fort och varit bra! Kom hem för ett tag sen och tar det bara superlugnt, så himla skönt. Bestämde mig också för att flytta inflyttningsfesten till på lördag så nu är det bara att tagga till. Jag satt på volymen på högsta volym så huset dunkar och jag vill ha långhelg, nu. men bara en dag kvar, sen jävlar!


have a nice day

Tänkte göra mig iordning lite och sen ta en promenad upp till stationen med musiken i öronen och med brillorna på eftersom det är så himla fint väder idag, love it. Får se vad dagen har att bjuda på, hoppas på något trevligt.


såhär ser jag ut idag.
- rutig skjorta wrangler
-svarta jeans


mums


Är man sugen på kycklingpaj till frukost så gör man någonting åt det!


morning miss sunshine



Nyduschad, trött, osminkad brud- there you go.


NU

nu blir det städning, dusch, nattmacka, nattsamtal och sömn!


godnatt

no more make up



Kan ni bara försöka tänka er känslan av att gå upp på morgonen och skippa maskaran? det ända som tar lång tid, yes jag är så glad. Nu har jag ögonfransförlängning och jag är så himla nöjd, ser naturligt ut fast ändå är dem långa, svarta och man slipper maskara.  Jag älskart!

Ursäkta mina förövrigt riktigt trötta ögon och mörka ringar.

all into it

o
Bamse och smurf


Mina snyggingar

chicken


älskling

galen sailor, nörd och strikt polis!




sorry dudies

Igår var det födelsedagsfest för adam och john som stog på schemat och det var kul. Inte världens drag men det blir alltid vad man gör det till, så jag hade självklart galet kul. Jag och ia fick skjuss hem också vilket var väldigt behövligt. Fick sällskap av en till söt prick senare under natten också och imorse tog vi det bara lugnt innan jag mötte tessie och åkte iväg på träning och sen till vällingby och mötte upp Olivia.

Kom hem för ett litet tag sen och har precis hunnit käka middag, nu ska jag kolla klart en film och sen ska jag nog gå och sova, puss på er.


Mörk bild, men mina tjejor hemma hos mig innan.
Polis, sailor och nörd- love it.

yes

saker börjar lösa sig och jag blir taggad till tusen.
Min fina tessie kommer snart hem till mig och då ska vi bara ta det lugnt, fixa och trixa lite innan allt drar igång, ikväll kan en massa saker hända- ska bli riktigt spännande- ha ha!


från ubg´s mösspåtagning förra fredagen!


jag vill ha sommar

Untitled
Några favoriter!

tja då

Efter skolan käkade jag och mina tjejor på wok ställe innan jag åkte hem och tog det superlugnt. Nu har vi precis ätit riktigt god middag och jag ska sätta på mig mjukisarna för att åka iväg till sundbyberg. Ikväll hade vi inte tänkt att festa för ovanlighetensskull utan vi ska se talang och sen blir det ner till salen för träna, love it.

Ha en bra kväll mina vänner, och jag är så trött, frusen och seg så vinterjackan åker på.
Mjukisar, vinterjacka och en slapp tröja, snacka om fredags outfit!


fredag it is

Yes, världens skönaste fredag är här- förutom den fredag då vi tar sommarlov!
Jag ska dra på lite kladd i ansiktet och sen gå mot bussen. Efter skolan blir det nog stan en snabbis i hopp om att hitta en sak till maskeraden på lördag. Måste också fixa lite annat så är allmänt stressad. Nu ska jag snabba på, puss på er och ha en underbar dag!


trötter

Efter middagen satt jag och pluggade lite på min rättskunskap som vi har till i morgon, usch krångligt men jag har kommit mycket längre nu i allafall. Blev en paus för en mysig promenad med mr. secret- haha.
Nu tänker jag i allafall gå och lägga mig, imorgon har jag världens skönaste dag- går i skolan mellan 09.30-11.00!
Den här veckan har nästan gått lite läskigt fort, men jag ska inte klaga för imorgon är det helg igen, yes.


pose it, kul.
(internskämt- kan aldrig sluta skratta)


wonderful day

slutade vid halv 2 och mötte direkt upp Jenny för att inhandla lite saker och så satt vi ute i solen med en glass/cafe cooler och mös en massa. Åkte direkt till träningen därifrån där jag och tessie hade egen träning vilket ledde till en massa skratt.

Lite oseriösa bilder från när vi flamsade runt har vi i allafall, nästa gång ska vi försöka vara lite allvarliga så att ni kasnke kan få se ett klipp från våran koreografi!


börjar lära mig på riktigt!



Älskar dig bruden!

haha, mer bilder kommer kanske sen!


dance is a hidden language

Efter skolan åkte jag direkt till sundybyberg där jag mötte upp Ia och bokade tatueringstid, 22 maj gäller det och jag är så taggad. Vi satte oss sen på mitt gamla jobb- cafét där det blev latte och en god tacotallrik till middag, så söta som bjuder på allt. Satt där ett bra tag innan jag mötte tessie i stan för att dra vidare på dansen. riktigt kul idag och imorgon ska vi sätta den!

NU: dusch, sova! ska vara i säng vid 11 ikväll, jag måste lyckas.
Puss på er och godnatt!


vänskapstatuering blir det i allafall, det är en sak som är säker <3


dance is a hidden language

Efter skolan åkte jag direkt till sundybyberg där jag mötte upp Ia och bokade tatueringstid, 22 maj gäller det och jag är så taggad. Vi satte oss sen på mitt gamla jobb- cafét där det blev latte och en god tacotallrik till middag, så söta som bjuder på allt. Satt där ett bra tag innan jag mötte tessie i stan för att dra vidare på dansen. riktigt kul idag och imorgon ska vi sätta den!

NU: dusch, sova! ska vara i säng vid 11 ikväll, jag måste lyckas.
Puss på er och godnatt!


vänskapstatuering blir det i allafall, det är en sak som är säker <3


vårigt


Älskar dessa linnen från ellos, och dem är praktiska också för man kan ta bort banden så att de blir axelbandslösa. Super fina att ha till vardags till ett par slitna jeansshorts eller liknande.
Tyvärr var de väldigt populära så det flesta färgerna och storlekarna är slut. Puss!


fek

Sitter i skolan och skriver på en organisations uppgift till företagsekonomin, kul va?
slutar runt 3 idag så då blir det raka vägen till solna och boka tatueringstid och sen möter jag min tessie för dansträning, längtar.
Men ni får ha en bra dag, puss!


längtar

Jag har nu bestämt mig, helt. Jag kommer ha 2 tatueringar!  Vi börjar med den lilla som inte var planerad från början men jag är så taggad nu, det kommer bli så fint- och jävligt betydelsefullt.

Hoppas verkligen att vi kan lösa så att den görs denna månad, helst så fort som möjligt. vad det är får ni se när jag har den på min lilla fot. puss på er.



fan..

.. jag försov mig!

Blir ungefär 20 minuter försenad till skolan så det är nog lugnt.
Sitter och äter lite frukost nu i allafall, ha en bra dag! puss


vill bara krypa ner under täckt igen! haha för ungefär 4 år eller liknande sen.


NU

.. ska jag gå och sova!

Imorgon börjar jag 9.40 så det är skönt i allafall, sen går vi som vanligt och på kvällen är det också fullt upp. Hoppas att jag och min
underbaring kan dansa i en ny sal där vi måste gå igenom våra koreografier med mera, hoppas! Nu ska jag borsta tänderna och sen ligga och messa med en söt prick. Godnatt!



På lördag är den maskerad som gäller igen, kind of loving it!

forever21

Untitled


Blev riktigt sugen..


.. på att beställa den här maskinen där alla tillbehör finns för att göra gel naglar, vilket är precis samma som jag brukar ha. skulle fakitkst vara kul att få pyssla lite själv också, dessvärre saknas pengarna- men någongång så!
Man känner sig så himla mycket finare och fräschare!


morning

hann tyvärr inte uppdatera alls igår!

Efter dansen åkte jag och mamma till stinsen där jag gjorde ett riktigt kap. Sen under kvällen satt jag och pluggade för att skicka in mitt arbete, nu är jag glad för det är gjort.
Vaknade precis och ska göra frukost och kleta på lite mascara, struntar i resten av sminket idag- det är ju fint väder!


kärlek till er tjejer!


nu är helgen snart slut

.. och jag längtar redan till nästa!

igår var i allafall super mysigt hemma hos ante där vi grillade, drack lite, vattenpipa, sjöng, spelade kubb och snackade. Kom hem runt halv 2 och somnade direkt. Nu vaknade jag precis upp och ska snart möta tessie för att dra iväg på träning. Jag hoppasp på ett riktigt hårt pass för den här helgen har inte jag ätit något nyttigt överhuvudet taget, ungefär såhär har det sett ut:

fredag: vanlig middag med massa efterätt.
lördag: pizza till frukost, STORA bullar, godis och mer godis.
söndag: nu jävlar blir det träning för jag känner mig uppsvullen!


riktig grillmästare!

vi körde evighetskubb.. tillslut slog jag ner kungen så att vi kunde avsluta!

sara och antis!

fler bilder kommer senare, måste springa!

världens sötaste!


mys!


halloj!

Igår blev jag hemma från skolan och gick ner till sötisarna som hade mösspåtagning. därefter kom älsklingen hit och vi hade gäster och det blev god middag. Sen mötte vi upp tjejerna och var hos milos ett tag innan vi gick hem till robin och hade trevligt. Jag ia och två söta filurer vaknade upp imorse och var hungriga så det blev upp till centrum för frukost vilket självklart var pizza.

jag och ia gjorde också en god gärning och kom precis hem från farmor och farfar. vi har också hunnit fynda bullar, 4 för 20- snacka om kap!

Så nu blir det filtar, te, vattenpipa, mys och massa snack- älskar helger.
Skriver innan partyt är igång ikväll igen, kisses


Älskar dig!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus